και τα 200 δεν ειναι λιγα ομως, και εποχες που ζουμε...+ Με άριστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Να τα λέμε όλα!!!
Αλλα οπως παντα οτι πληρωνεις παιρνεις!!
και τα 200 δεν ειναι λιγα ομως, και εποχες που ζουμε...+ Με άριστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Να τα λέμε όλα!!!
Δεν φταινε οι πουτανες, οι πυρφοροι φταινε! το εχουμε ξαναπει!
Αυτοι χαλανε τα παντα! Και την νοοτροπια της γυναικας, και την πιατσα στην αγορα!
Ειναι η ντροπη της αντρικης υπαρξης!
Έχετε δίκιο παληκάρια. Οι γυναίκες πρέπει να είναι σπίτι, κουζίνα, να γεννάνε παιδιά, να τρώνε τις μπατσες τους και καμία μπουργκα κανένα χιντζαμπ δεν θα ήταν κακό. Ο Τρισμέγιστος ο παππούς μου στο χωριό έτσι, σούζα την είχε τη γιαγιά μου.Οι αγαπουληδες είναι πληγή τυπε. Ναι
Λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια εστι (λεμε τωρα!! )+ μουναρα ...
να τα λεμε ολα!!
και γλυτωνεις και τη ΔΕΗ!!Λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια εστι (λεμε τωρα!! )
Και γλυτωνεις το αβασταχτο μαρτυριο να ψαχνεις την πιο κουκλαρα γυναικα μεχρι την επομενηκαι γλυτωνεις και τη ΔΕΗ!!
Ειναι καθαρα πως θα πιασεις τα ψυχολογικα κουμπια του αλλουΤα γούστα και τα χόμπυ πληρώνονται !!!
Και με σβηστά τα φώτα το μπάζο πάλι μπάζο θαναι.Λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια εστι (λεμε τωρα!! )
Φιλε εγω απλα την αποψη λεω για συζητησηΚαι με σβηστά τα φώτα το μπάζο πάλι μπάζο θαναι.
Άσε που ακυρωνεις μια αίσθηση.
Τώρα πηγες σε άλλο θέμα .Φιλε εγω απλα την αποψη λεω για συζητηση
Αλλος ασ πουμε θα σου πει , και μια που τρωει 200 πουτσες το μηνα , και ειναι το μουνι της σα να γαμας γιαουρτι δεν ειναι για 180 γιεβρα
Τωρα το χοντρυνες Εννουμε λεπτες και ασχημες χαχαχαΤώρα πηγες σε άλλο θέμα .
Ερώτηση Αν πάρεις μια χοντρή και σβήσεις το φως ,όταν την πιάνεις θα αδυνατίσει.?
Μα λέει πάσα γυνή.Δεν λέει λεπτές μόνοΤωρα το χοντρυνες Εννουμε λεπτες και ασχημες χαχαχα
Λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια εστι (λεμε τωρα!! )
Ντουφεκι, Φωτη. Ντουφεκι.Όχι ρε bro αυτό το κομμάτι δεν είναι πάσα γυνή ομοια εστί
αληθεισ zebu την αληθεια τωραΝτουφεκι, Φωτη. Ντουφεκι.
7,5-8αληθεισ zebu την αληθεια τωρα
βγαλε εξω το κορμι (που ειναι πλαστικο μεν εντυπωσιακο δε)
το προσωπο οσο υποκειμενικος να ειναι καποιος
οσο και στερημενος
οσο και αγαπουλης
οσο και μακιγιαζ να βαζει
ειλικρινα και αντρικια
ποσο βαζεις
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ
ησουν ο τελευταιος7,5-8
Μακιγιαρισμενη ανεβαινει level.
Τωρα το ποσο αντρικιο σου φαινεται, εσυ ξερεις.
Ερωτηση δικια μου. Γιατι η ερωτηση εγινε σε εμενα;
Τοσα χρονια εδω,αγαπαη Ελλαδα, αρα Ελληνιδα!Βουλγαρα
Φίλε γεροξούρα ας αφήσουμε τα νούμερα καθώς κι η κουτσή κατσίκα στο σάη έχει πάρει 10ρια παντού. Κι εγώ αν ανοίξω καρτέλα με τη μούρη μου μερικά θα τα τσιμπίσω σίγουρα .ησουν ο τελευταιος