gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 4.696
εισαι δυνατο εργαλειο !!! και το ξερεις , παντως στα βρακια σου (vs) εισαι νουμερο 1 χαχαχαΚαι σήμερα ζεστενομαι...
εισαι δυνατο εργαλειο !!! και το ξερεις , παντως στα βρακια σου (vs) εισαι νουμερο 1 χαχαχαΚαι σήμερα ζεστενομαι...
Έχεις κέφια για πολλές σκανδαλιές βλ΄έπω.Κόκκινο ή μαύρο βρακάκι αρέσει περισσότερο στα μωράκια μου ???
Οχι ρε Κατερινακι, τι ζημιες μασ κανεις !!! κι εχω και πολυ καιρο να σε δω απο κοντα !!!Και σήμερα ζεστενομαι...
Μαύρο αγαπη μου, και στενό φορεματάκι μίνι χωρίς σουτιέν και με ντεκολτέ !!! πεθαίνω !!Κόκκινο ή μαύρο βρακάκι αρέσει περισσότερο στα μωράκια μου ???
Σκέτη φωτιά είσαι!!!Και σήμερα ζεστενομαι...
Εμείς να δεις!!!!Και σήμερα ζεστενομαι...
Μάλλον φίλε μπόρμπιΕσύ ζεσταίνεσαι.....εμείς θα την πληρώσουμε....?
Πυρ....Κατερίνα...και θάλασσα.....Και σήμερα ζεστενομαι...
Και σήμερα ζεστενομαι...
τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου...αλλα δεν ειναι με 2 κατοσταρικα απο την καλλιθεα (καρβελας) χαχαΚόκκινο ή μαύρο βρακάκι αρέσει περισσότερο στα μωράκια μου ???
Με μαυρο,κοκκινο η ροζΚόκκινο ή μαύρο βρακάκι αρέσει περισσότερο στα μωράκια μου ???
Όταν μάθεις να ξεχωρίζεις τι σημαίνει brand name εξωτερικού και brand name Καλλιθέας έλα να μας το πειςτα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου...αλλα δεν ειναι με 2 κατοσταρικα απο την καλλιθεα (καρβελας) χαχα
Φορα μωρο μου το βρακιΌταν μάθεις να ξεχωρίζεις της σημαίνει brand name εξωτερικού και brand name Καλλιθέας έλα να μας το πεις
Κολλας σε κατι πραματα βρε Κατερινα κ συ.Όταν μάθεις να ξεχωρίζεις τι σημαίνει brand name εξωτερικού και brand name Καλλιθέας έλα να μας το πεις
Κολλάνε μερικοί με τα στρινγκακια μουΚολλας σε κατι πραματα βρε Κατερινα κ συ.
Ε φερτο να το βαλω στη μουρη μου,να μην εχουν να πουνΚολλάνε μερικοί με τα στρινγκακια μου
Καλυτερα να ΚΩλησω κι εγωΚολλάνε μερικοί με τα στρινγκακια μου
Προλαβααααα δικο μουυυChris drs και Βλασσης δικό σας