barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.248
- Πόντοι
- 5.506
Κοτερα βαρεθηκαμε, ελικοπτερα πεφτουν, λιγο κασερακι παραπανω και θα παει μια χαρα κι αυτο
Κοτερα βαρεθηκαμε, ελικοπτερα πεφτουν, λιγο κασερακι παραπανω και θα παει μια χαρα κι αυτο
Εεε αμα υπάρχουν τα λεφτά για κότερα δεν το συζητάμε θα υπάρχουν και τα 200 για να περάσεις καλάΚοτερα βαρεθηκαμε, ελικοπτερα πεφτουν, λιγο κασερακι παραπανω και θα παει μια χαρα κι αυτο
Παντως Κατεριναρα ετσι για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα,ψοφατε οι περισσοτερες γυναικες για χλιδη και χρημα οσο και αν καποιες δεν το παραδεχονται και λενε τη γνωστη μαλακια ''καλο παιδι να'ναι και δε με νοιαζει το οικονομικο''Εεε αμα υπάρχουν τα λεφτά για κότερα δεν το συζητάμε θα υπάρχουν και τα 200 για να περάσεις καλά
Όλες απλά μερικές το παίζουν κυριες με μικρό κΠαντως Κατεριναρα ετσι για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα,ψοφατε οι περισσοτερες γυναικες για χλιδη και χρημα οσο και αν καποιες δεν το παραδεχονται και λενε τη γνωστη μαλακια ''καλο παιδι να'ναι και δε με νοιαζει το οικονομικο''
και Καργιολες με ΜΕΓΑΛΟ Κ ΧΑΧΑΑΧΑΧΌλες απλά μερικές το παίζουν κυριες με μικρό κ
Γι'αυτο και τις κοπελες που κανετε συνοδεια σας θεωρω πιο τιμιες και πιο ειλικρινεις απο την καθε πουτανα που πουλαει αγαπη εκει εξω. Εσυ μου το λες στα ισα ''φιλε για να ειμαστε μαζι τις ωρες που θες,θελω τοσα'' ενω η αλλη η ψευτοπουτανα θα πουλησει αγαπη και θα στα παρει υπουλα σε ταξιδια,δωρα,εξοδους κτλ.Όλες απλά μερικές το παίζουν κυριες με μικρό κ
Γι'αυτο και τις κοπελες που κανετε συνοδεια σας θεωρω πιο τιμιες και πιο ειλικρινεις απο την καθε πουτανα που πουλαει αγαπη εκει εξω. Εσυ μου το λες στα ισα ''φιλε για να ειμαστε μαζι τις ωρες που θες,θελω τοσα'' ενω η αλλη η ψευτοπουτανα θα πουλησει αγαπη και θα στα παρει υπουλα σε ταξιδια,δωρα,εξοδους κτλ.
πολυ σωστα! το εχω ζησει ο ιδιος αυτο που αναφερεις.Και στο τέλος νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Θεό, παρατάνε το εαυτό τους γιατί σας φέορουν δεδομένους, και οι άντρες πάλι σε μας έρχεστε
Και κάθε φορά που θα ζεσταίνεσαι Κατερίνα μου, θα πρέπει εμείς να πάμε οφθαλμίατρο; Τι ρογάρα είναι αυτή, μου έβγαλε το μάτιΖεσταίνομαι
Είσαι θεά ρε Κατερινάκι !!!!Ποιο είναι το πρόβλημα δλδ...; φέρτε της σε μένα να τους μάθω εγώ θα τους κάνω μαθήματα γκέισας
ΝΟΜΟΣ.Παντως Κατεριναρα ετσι για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα,ψοφατε οι περισσοτερες γυναικες για χλιδη και χρημα οσο και αν καποιες δεν το παραδεχονται και λενε τη γνωστη μαλακια ''καλο παιδι να'ναι και δε με νοιαζει το οικονομικο''
Απλα βαριουνται, οτιδηποτε να δωσεις σε ενα μικρο παιδι καποια στιγμη το βαριεται.Και στο τέλος νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Θεό, παρατάνε το εαυτό τους γιατί σας φέορουν δεδομένους, και οι άντρες πάλι σε μας έρχεστε
Εσύ ζεσταίνεσαι.....εμείς θα την πληρώσουμε....?Ζεσταίνομαι
να τις έχει καλά ο θεος
Ισως το πιο εμφανισιμο κοριτσι στον αγοραιο ερωτα αυτη τη περιοδο !Είσαι θεά ρε Κατερινάκι !!!!
Και σήμερα ζεστενομαι...Εσύ ζεσταίνεσαι.....εμείς θα την πληρώσουμε....?
Μολις φύγουν οι ζεστες πρέπει να κανουμε ενα πέρασμα απο ΑθήναΚαι σήμερα ζεστενομαι...