malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.326
Ε χωρίς κάλτσες έχετε και της γυναίκες σας χαχχαχχαΑπό τα καλύτερα σώματα!
Και με κάλτσες όπως πρέπει...
Ε χωρίς κάλτσες έχετε και της γυναίκες σας χαχχαχχαΑπό τα καλύτερα σώματα!
Και με κάλτσες όπως πρέπει...
Πολλά δεν έχουν, αλλά μην πιάσουμε τέτοια κουβέντα τώρα.Ε χωρίς κάλτσες έχετε και της γυναίκες σας χαχχαχχα
Μόλις ήμουν έτοιμος να το γράψω ρε μπρο, "ας ήταν οι κάλτσες το πρόβλημα με τις γυναίκες"Πολλά δεν έχουν, αλλά μην πιάσουμε τέτοια κουβέντα τώρα.
Ποιο είναι το πρόβλημα δλδ...; φέρτε της σε μένα να τους μάθω εγώ θα τους κάνω μαθήματα γκέισαςΜόλις ήμουν έτοιμος να το γράψω ρε μπρο, "ας ήταν οι κάλτσες το πρόβλημα με τις γυναίκες"
Ωραία, γιατί η δικιά μου δεν ξέρει να παίζει σακουχάτσιΠοιο είναι το πρόβλημα δλδ...; φέρτε της σε μένα να τους μάθω εγώ θα τους κάνω μαθήματα γκέισας
Μεγάλη συζητησηΜόλις ήμουν έτοιμος να το γράψω ρε μπρο, "ας ήταν οι κάλτσες το πρόβλημα με τις γυναίκες"
Βασικά το πρόβλημα είναι όταν δεν έχει τις βυζάρες και την κωλάρα σου (με το συμπάθειο δηλαδίς)Ποιο είναι το πρόβλημα δλδ...; φέρτε της σε μένα να τους μάθω εγώ θα τους κάνω μαθήματα γκέισας
Εσύ έχεις όμως όλο το σύνολο....Ε χωρίς κάλτσες έχετε και της γυναίκες σας χαχχαχχα
Μωρακι μουΕσύ έχεις όμως όλο το σύνολο....
Βασικά το πρόβλημα είναι όταν δεν έχει τις βυζάρες και την κωλάρα σου (με το συμπάθειο δηλαδίς)
Εννοείται θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται ότι θέλεις στείλε μου viber η παρέ με τηλΚαλησπέρα στην όμορφη γυναίκα
24 ωρη συνάντηση μπορεί να γίνει?
Εννοείται όλα πληρωμένα συν ότι ζητήσεις ....
θεληση ή λεφτα? γιατι θα ηθελα και 'γω ενα ραντεβου με θεληση.Εννοείται θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται ότι θέλεις στείλε μου viber η παρέ με τηλ
τωρα τα λες ωραια Κατεριναρα μου!Ε θέληση έχουμε όλοι λεφτά πρέπει να έχεις
χυνω...ωπα λαθος,ηθελα να γραψω ναι εχει ζεστηΖεσταίνομαι
Θεληση για παραπανω λεφτα αρκει;Ε θέληση έχουμε όλοι λεφτά πρέπει να έχεις
Θεληση για παραπανω λεφτα αρκει;