6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Καλησπέρα μωράκια μου είμαι ξανά αθηνα στην διάθεση σας
αν και δεν μου αρέσουν τα άσπρα εσώρουχα ακόμα και με αυτά είσαι καύλα
Καλησπέρα μωράκια μου είμαι ξανά αθηνα στην διάθεση σας
Άσπρα, κόκκινα ή μαύρα θα βγουν...αν και δεν μου αρέσουν τα άσπρα εσώρουχα ακόμα και με αυτά είσαι καύλα
Μόνο αυτό το κόκκινο έμεινε να βγει καλησπέρα μωράκια μου
Τα γράφει αναλυτικά στο προφίλ της
Μπορεις να πεις ποσο ειναι το δωρακι σου για μια ωρα ?
Αν βγει κ αυτό.... Θα πάω τράπεζα να έχω πρόχειρο χρήμα κ να σε πετύχωΜόνο αυτό το κόκκινο έμεινε να βγει καλησπέρα μωράκια μου
Τι απίστευτη γυναικάρα είσαι ρε Κατερινάκι !!!Μόνο αυτό το κόκκινο έμεινε να βγει καλησπέρα μωράκια μου
Το προσέξατε ότι η Λεωφόρος είναι άδεια; Έχουν φρενάρει όλοι και χαζεύουν το μπαλκόνι!Καλησπέρα μωράκια μου είμαι ξανά αθηνα στην διάθεση σας
Τι κουκλα εισαι συ;; !!!Καλησπέρα μωράκια μου είμαι ξανά αθηνα στην διάθεση σας
Το προσέξατε ότι η Λεωφόρος είναι άδεια; Έχουν φρενάρει όλοι και χαζεύουν το μπαλκόνι!
Η αλήθεια είναι ότι πήγα να της γράψω μην βγαίνεις έτσι στο μπαλκόνι γιατί θα προκαλέσεις καραμπόλα αλλά μετά πρόσεξα ότι δεν υπάρχει ψυχή στον δρόμο!Μήπως έγινε καραμπόλα;;;;
Χαλαρωστε ρε σειs τυποι ...παλια φωτο ειναι την εχει ξαναποσταρει η μπεμπα ...Αυτα !!!Η αλήθεια είναι ότι πήγα να της γράψω μην βγαίνεις έτσι στο μπαλκόνι γιατί θα προκαλέσεις καραμπόλα αλλά μετά πρόσεξα ότι δεν υπάρχει ψυχή στον δρόμο!
Αρχίζεις την προσπάθεια συνάντησης με τα ευρώ στο χέρι …Αν βγει κ αυτό.... Θα πάω τράπεζα να έχω πρόχειρο χρήμα κ να σε πετύχω
Αναστατωθηκαμε...Αν βγει κ αυτό.... Θα πάω τράπεζα να έχω πρόχειρο χρήμα κ να σε πετύχω
Όντως...Αναστατωθηκαμε...
Αναστατωθηκαμε...
Από τα πιο θηλυκά και σεξουλιαρικα μπουτακια. Ακόμα τα θυμάμαι και θέλω να ξαναχωθω εκεί μέσα. Πανέμορφη ΚατερίναΜόνο αυτό το κόκκινο έμεινε να βγει καλησπέρα μωράκια μου