anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
αυτο που λες την κανει κατωτερη η ανωτερη ...?Τούμπανο,αλλά δε νομίζετε ότι τσιγγανοφέρνει;
αυτο που λες την κανει κατωτερη η ανωτερη ...?Τούμπανο,αλλά δε νομίζετε ότι τσιγγανοφέρνει;
Την κάνει απλώς... τσιγγάνα.αυτο που λες την κανει κατωτερη η ανωτερη ...?
Ο Κάρλος ο Βραζιλιάνος θα κάθεται από κάτω και θα επέμβει αν γίνεις κακό αγόρι.Έγω έχω όμως απορία αν κλείσω ραντεβού με Κατερινάκι θα σκάσει μύτη και ο τυπάς μαζί της;γιατί θέλω αποκλειστικότητα.
οι τσιγγανες και οι αλοδαπες εχουν στραβα το μουνι τους και την πραματια τους ...?Την κάνει απλώς... τσιγγάνα.
Επειδή είπα ότι τσιγγανοφέρνει,έκανα ρατσιστικό σχόλιο.Μάλιστα.Α. Δε νομίζουμε...
Β. Δε μας αφορούν ρατσιστικά σχόλια.
Γ. Η κατερίνα είναι από τα πιο όμορφα και νεαρά κολ γκιρλ που κυκλοφορούν. Αυτό φαίνεται και δεν αλλάζει...
θα σου προτεινα να γραφεις με το κανονικο σου προφιλ οτι εχεις να το λες στα ισια...Επειδή είπα ότι τσιγγανοφέρνει,έκανα ρατσιστικό σχόλιο.Μάλιστα.
Α καλά...Ρώτα τους αντμιν για το πόσα προφίλ έχω.Ε ρε προμόσιον.θα σου προτεινα να γραφεις με το κανονικο σου προφιλ οτι εχεις να το λες στα ισια...
οι κλωνοι μονο κακο κανουν ...
δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ...Α καλά...Ρώτα τους αντμιν για το πόσα προφίλ έχω.Ε ρε προμόσιον.
Εσυ τι είσαι ο κρητης της υπόθεσης; δεν με ξέρεις καν και έχεις θάρρος και μιλάς;;; γιατί μεγαλε δεν ανεβάζεις εσύ τα μούτρα σου να δούμε πόσοι θα στα σκάσουν για να σε δουν;;; κάνε την δουλειά του Κάρλου άμα έχεις τα @@@ οπως αυτόν που τα έχει και τα εκμεταλευτεται και ολας. Περιμένουμε φοτο να σε δούμε και εσένα μήπως είσαι εσύ ο κομπλεξικός τσιγγάνος και μας το κρίβεις ?Επειδή είπα ότι τσιγγανοφέρνει,έκανα ρατσιστικό σχόλιο.Μάλιστα.
Αυριο κ μεθαυριο εισαι διαθεσιμη Κατεριναρα μου;;Για 2 εβδομαδες μετά πάλι θα λείψω για λίγο ?
Εγώ δε σε είπα π*****α.Προτιμώ τον όρο ζητιάνα της πού**ας.Εντάξει αυτό ήθελα,να σε εκνευρίσω.Έχεις λίγο αιματάκι στο χειλάκι,από το δόλωμα που σου έριξα.Σε προκαλώ σε μονομαχία στο Μενίδι.Το να κάθεσαι πίσω από μια οθόνη, να βγάζεις συμπεράσματα και να προσβάλεις ένα άτομο ή για την δικιά σου γλώσσα "μια πουτανα"", που ούτε καν την ξέρεις , και ασχολείσαι όλο το απόγευμα με το τι κανω πως το κάνω και γιατί δεν κάνω σε τι μοιάζω και τι όχι......φίλε... λεγε ότι θες...φένεται ποιος ποιος είναι να ξέρεις. Και δόξα το Θεό, υπάρχουν αρκετά ξύπνια άτομα εδώ μέσα...οπότε...ξανά λέω...ευχαριστώ για την διαφήμιση ???❤❤❤❤
μαλλον βλεπεις φαντασματα....μια χαρα κατάλαβα. εσυ δεν κατάλαβες αλλά ουτε κι αυτος που γραφει για λογαριασμό σου
ο,τι πεις Karipidis..μαλλον βλεπεις φαντασματα....
Απο κει εισαι τυπε?Εγώ δε σε είπα π*****α.Προτιμώ τον όρο ζητιάνα της πού**ας.Εντάξει αυτό ήθελα,να σε εκνευρίσω.Έχεις λίγο αιματάκι στο χειλάκι,από το δόλωμα που σου έριξα.Σε προκαλώ σε μονομαχία στο Μενίδι.
Καλημέρα! Καταστραφήκαμε με αυτή τη συλλογή φωτογραφιών … φωτιάΕδώ είσαι...
Όταν μερικοί άνδρες δεν κατορθώνουν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον μιας κοπέλας με την αξία τους, προσπαθούν να την μειώσουν μήπως τους προσέξει.Την κάνει απλώς... τσιγγάνα.