Άκου λίγο γιατί πάλι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε . Δεν έχω εκφράσει ποτέ μου κάτι αρνητικό για κάποια κοπέλα με την οποία συνεργαζομουν. Το ότι από όλες της κοπελες στην Αθήνα έχω συνεργαστεί με 5 για τόσα χρόνια δεν σου λέει κατι; δυστυχώς η νύχτα κρύβει πολλα από πίσω. Και αρκετές κοπελες νέες, όμορφες, όταν μπλέξουν με αυτή τη δουλειά ξεφεύγουν. Το ένα φέρνει το άλλο, αν με καταλαβαίνεις. Και πολύ απλά μου είναι δύσκολο να βρω μια κοπέλα όπως την θέλω εγώ, για αυτο και τόσο καιρό δεν έχω συνεργαστεί με καμία μετά από την Αδριαννα. Όσο για το γιατί έχω σταματήσει την συνεργασία με αυτή τη κοπέλα, η με της άλλες που έχω δουλέψει, προθανος και κάτι θα με ενόχλησε. Αυτό δεν σημαίνει ότι κράζω κάποια η μιλάω άσχημα για αυτην. Απλά όπως στα δικά μου μάτια κάτι μπορεί με χαλάσει, έτσι μπορεί και η άλλη κοπέλα να σπαστει κτλ. Δεν έχεις να κάνεις με αντικείμενα στη παρούσα φάση. Έχεις να κάνεις με ανθρώπους, και πρέπει να σέβεσαι και να σέβονται τα θέλω σου και τα θέλω μου. Τώρα πιστεύω να κατάλαβες τι ήθελα να γράψω πιο πάνω ?