malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.315
Καλημέρα μωρακια μου ??
τυχερο αυτο το μπασταρδο το κορδονιΚαλημέρα μωρακια μου ??
Γειά σου μωράκι!!! Χρόνια πολλάτυχερο αυτο το μπασταρδο το κορδονι
επισης κουκλι ...αλλα με αυτες της φωτο που βαζεις θα στειλεις κανα 2-3-5-10-100 στο νοσοκομειο με εμφραγμα και δεν ξερω αν εχουμε τοσες διαθεσιμες εντατικεςΓειά σου μωράκι!!! Χρόνια πολλά
Οχι βρεεε...είδες το πάω χαλαρά μια φοτο μόνο 1 φορά την ημέρα ?? μπορώ να γίνω και πιο επικίνδυνη χαχαχαεπισης κουκλι ...αλλα με αυτες της φωτο που βαζεις θα στειλεις κανα 2-3-5-10-100 στο νοσοκομειο με εμφραγμα και δεν ξερω αν εχουμε τοσες διαθεσιμες εντατικες
ωχ τοτε να βαλεις σημα απαγορευτικο για καρδιακους και μηΟχι βρεεε...είδες το πάω χαλαρά μια φοτο μόνο 1 φορά την ημέρα ?? μπορώ να γίνω και πιο επικίνδυνη χαχαχα
???ωχ τοτε να βαλεις σημα απαγορευτικο για καρδιακους και μη
Χριστός κι Ανέστης ????Καλημέρα μωρακια μου ??
Καλημέρα μωρακια μου!! ?? εχω μια ερώτηση..με ποια κοπελα απο το σαιτ (οσοι εχετε δοκιμάσει) πίστευετε οτι θα καναμε καλο ντου;
Το απόλυτο θυληκο..... Είσαι θεά.Καλημέρα μωρακια μου ??
Τι κορμάρα για καυλημερες!!!Καλημέρα μωρακια μου ??
Αν έλειπαν και τα τατουάζ απ΄το σώμα σου....Καλημέρα μωρακια μου ??
Καλημέρα μωρακια μου ??
Παίζεις βρόμικαΚαλημέρα μωρακια μου ??
Ακατάλληλο για καρδιακούς
Πρόσεχε γιατί ο Τάσος είναι και μεγάλος σε ηλικίαΟχι βρεεε...είδες το πάω χαλαρά μια φοτο μόνο 1 φορά την ημέρα ?? μπορώ να γίνω και πιο επικίνδυνη χαχαχα
Τι μας κάνεις μεσημεριατικα!!!Καλημέρα μωρακια μου ??
Τα κανόνια του Ναβαρονε!!!
Είναι φυσικά;Τα κανόνια του Ναβαρονε!!!
Κάνε duo με Τζίνα22 να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα!!!Δε θα μείνει ευρώ μέσα!Καλημέρα μωρακια μου!! ?? εχω μια ερώτηση..με ποια κοπελα απο το σαιτ (οσοι εχετε δοκιμάσει) πίστευετε οτι θα καναμε καλο ντου;
Γιατι να μην κάνουν αν το κανονίσεις ? Τουλάχιστον η Κατερίνα δεν νομίζω να έχει θέμα. Είναι πολύ ανοιχτή με όλεςΚάνε duo με Τζίνα22 να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα!!!Δε θα μείνει ευρώ μέσα!
Αν υλοποιηθεί θα ήθελα να έχω την πρωτιά σε παρακαλώ πολύ!