Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Κατερινάκι σου εφιστώ την προσοχή.Καλησπέρα μωράκια καλή εβδομάδα
Έχουμε που έχουμε ζέστη,εσύ ανεβάζεις κι άλλο τη θερμοκρασία.
Κατερινάκι σου εφιστώ την προσοχή.Καλησπέρα μωράκια καλή εβδομάδα
Καλησπέρα μωράκια καλή εβδομάδα
δουλευεις?
Καλή εβδομάδα κουκλάραΚαλησπέρα μωράκια καλή εβδομάδα
Ναι συγγνώμη.. το είδα αμέσως μετά... κόστος και υπηρεσίες;Φίλε στο κάτω μέρος από κάθε της ποστ υπάρχει το τηλ...
Μπες στις κριτικές τις ,νομίζω θα πάρεις μια ιδέα και από τις υπηρεσίες τις και κόστους!Ναι συγγνώμη.. το είδα αμέσως μετά... κόστος και υπηρεσίες;
Μην ψαχνεις αδικα 140 + 20 hotel !!! και χωρις πτωκτικο , φοβερη ευκαιρια !!!! χαχαχα τρεξε τζαμπα ειναι .Μπες στις κριτικές τις ,νομίζω θα πάρεις μια ιδέα και από τις υπηρεσίες τις και κόστους!
πρωτη φορα σχολιαζω ΔΗΜΟΣΙΑ απο το 2008 call girl...πολυ ερωτικη γυναικα ΑΑΑΑ++++/ΜΕΙΝΕ ΟΜΟΡΦΗ!Καλησπέρα μωράκια μου
είμαι ο μοναδικός που σου κάνω upvote στο Post σου!Μην ψαχνεις αδικα 140 + 20 hotel !!! και χωρις πτωκτικο , φοβερη ευκαιρια !!!! χαχαχα τρεξε τζαμπα ειναι .
Κορμάρα!Καλησπέρα μωράκια μου!!!! Όσοι προλάβατε προλάβατε να με δείτε πριν της διακοπές..και εγώ όσους πρόλαβα πρόλαβα ? όσοι είναι να πάτε κάπου, να περάσετε τέλεια!!! Φεύγω και εγώ, ξανά το τηλ θα παραμείνει κλειστό (άγνωστο για πόσο) ,μόνο viber θα λειτουργεί.. Τα φιλιά μου !!
Σωματαρα για αμαρτίες!!!Καλησπέρα μωράκια μου!!!! Όσοι προλάβατε προλάβατε να με δείτε πριν της διακοπές..και εγώ όσους πρόλαβα πρόλαβα ? όσοι είναι να πάτε κάπου, να περάσετε τέλεια!!! Φεύγω και εγώ, ξανά το τηλ θα παραμείνει κλειστό (άγνωστο για πόσο) ,μόνο viber θα λειτουργεί.. Τα φιλιά μου !!
Γεια , για τα παντα υπαρχουν ακρες !!!!!!!!είμαι ο μοναδικός που σου κάνω upvote στο Post σου!
Χωράει πολύ κουβέντα αυτό αλλά δεν θα βρεις άκρη!
Ανέβα λίγο…Μην ψαχνεις αδικα 140 + 20 hotel !!! και χωρις πτωκτικο , φοβερη ευκαιρια !!!! χαχαχα τρεξε τζαμπα ειναι .
Tραμπαλα στις τιμες, μια φορα 160 την αλλη 140 και αλλη μια φορα 140 με χρεωση το covi test , και φυσικα ολα αυτα χωρις πρωκτικο !!!!!!!!!!! αντε γεια ...........!!!!Μα θυμαμαι πριν λίγες βδομαδες η τιμή ήταν 160 μάλιστα επικρότησα αυτή τη κίνηση αλλά από ότι φαίνεται δεν της βγήκε και το κατεβασε στα 140
Βαλε και το ξενοδοχειο 20 με 25 , σου ερχετε κουστουμακι απο 185 εως 145 ( παντα χωρις πρωκτικο ) τζαμπα !!Tραμπαλα στις τιμες, μια φορα 160 την αλλη 140 και αλλη μια φορα 140 με χρεωση το covi test , και φυσικα ολα αυτα χωρις πρωκτικο !!!!!!!!!!! αντε γεια ...........!!!!
Καλά να περάσεις κουκλάρα μου!!!Καλησπέρα μωράκια μου!!!! Όσοι προλάβατε προλάβατε να με δείτε πριν της διακοπές..και εγώ όσους πρόλαβα πρόλαβα ? όσοι είναι να πάτε κάπου, να περάσετε τέλεια!!! Φεύγω και εγώ, ξανά το τηλ θα παραμείνει κλειστό (άγνωστο για πόσο) ,μόνο viber θα λειτουργεί.. Τα φιλιά μου !!
Εννοειται φιλε αν δεν φιλαει η κοπελα ειναι σαν να μην σε γλυφει..μεγαλο μειον οσες δεν φιλανεκοιτα,σαν εικονα το κοριτσι τα σπαει. βεβαια εγω οταν ασκουσα το αθλημα (γιατι εχω εδω και καποια χρονια αποχη),κοιτουσα πιο πολυ τις υπηρεσιες. δηλαδη μια που δεν φιλαει για μενα ειναι λογος να αποκλειστει.
Συμφωνώ. Οποιος θέλει ας πάρει σε όποιον δεν αρέσει ας μην πάρει. Για μένα παντως το κορίτσι τα σπάει, ειναι απίθανη και εμπειρία που δεν πρέπει κάποιος να χάσει!Φίλε σε έχει εξαναγκάσει κανένας να την συναντήσεις?
Δεν τη γουστάρεις, σου πέφτει ακριβή? Μην πάρεις...
Μας το έγραψες μια, μας το έγραψες δύο...πως το βλέπεις κάθε τρεις και λίγο θα μας θυμίζεις ότι δεν θες να την δεις?
Στ'αρχίδια μας.
Ή σε πήρε ο πόνος για τα λεφτά μας?.
Νιώθεις υποχρεωμένος να ενημερώσεις? Οκ το έκανες...
Άντε γιατί βλέπω ότι όλα σου τα μηνύματα είναι για τρια τέσσερα κορίτσια που μπαίνεις στα νήματά τους και τα κάνεις κώλο, μια εκθειάζεις και μια στάζεις χολή (γιατί άραγε???).
υγ
Όποιος θέλει να ενημερώσει συναντάει και βάζει κριτική. Δε βλέπω όμως καμία...