malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.326
Μωρο μου εσύ!!! Που χάθηκες!!Λυπησου μας,γεροι ανθρωποι,καυσωνας και τωεα αυτο.............
Μωρο μου εσύ!!! Που χάθηκες!!Λυπησου μας,γεροι ανθρωποι,καυσωνας και τωεα αυτο.............
Οριστε,εγραψα...σαρδαμ !!!Τωρα αυτο ενοουσαΛυπησου μας,γεροι ανθρωποι,καυσωνας και τωεα αυτο.............
Δουλευω κουκλιΜωρο μου εσύ!!! Που χάθηκες!!
Και...θα συναντήσει ο παππούς την Κατερίνα ααα..., να θυμηθείς της ωραίες εποχές, που εισουν λασκα, όχι σαν σήμερα και χθες?Οριστε,εγραψα...σαρδαμ !!!Τωρα αυτο ενοουσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δουλευω κουκλι
Απο Τεταρτη λασκαρω ομως και...........
Έχει που έχει καύσωνα......Καλησπέρα μωράκια μου !!!
μουστογερε εδω εισαι ?? τωρα σε πηρα χαμπαριΠα ΠΑ μες στο καυσωνα μας έστειλες..
Να μιλάς για πάρτη σας.μαλιστα ολοι οι κωλογεροι εδω μαζευτηκαμε ο αντζελο λειπει να στησουμε καρε
μουστογερε εδω εισαι ?? τωρα σε πηρα χαμπαρι
Ξουτ μαυρογατα ΞΟΥΤ.μαλιστα ολοι οι κωλογεροι εδω μαζευτηκαμε ο αντζελο λειπει να στησουμε καρε
μουστογερε εδω εισαι ?? τωρα σε πηρα χαμπαρι
επεσε λιγο η ζεστη οποτε μαλλον θα την γλυτωσεις την θερμοπληξια τρεχα γρηγορα μην σου παρουν την καρεκλα στο καπηΞουτ μαυρογατα ΞΟΥΤ.
Πάω για μασα σπίτι τώρα κλιματιστικό και ετοιμασίες για αύριο ξέρεις εσύ.επεσε λιγο η ζεστη οποτε μαλλον θα την γλυτωσεις την θερμοπληξια τρεχα γρηγορα μην σου παρουν την καρεκλα στο καπη
Αυτός που το είπε, εγώ δηλαδή, είδε το προφίλ της και το είπε.Αυτός που είπε 160 λογικά βάζει και το χοτέλ μέσα.
Υπόθεση κάνω...
Βαρέθηκα να ανέβω να δω ποιός το έγραψε ρε αλάνι δεν το έγραψα υποτιμητικά το «αυτός που το είπε».Αυτός που το είπε, εγώ δηλαδή, είδε το προφίλ της και το είπε.
Btw, τι μουνί είναι αυτό;;;
Πολύ καλό σώμα !!Καλησπέρα μωράκια μου !!!
Κανένα hotel δεν βάζω μέσα. Απλά όταν το 30 της 100 από τα μηνύματα που λαμβάνω είναι σε στιλ "αν φέρω εγώ ραπιδ θα μου κόψεις 10αρικο"" σορρυ ρε παιδιά με τι διάθεση να σας έρθω μετά;;; να πάω σε ένα τέτοιο ραντεβού να νοιώθω καπος και μετά κάποιος να πει δεν ήταν καλή στη δουλειά της; 160 λοιπόν και όποιος θέλει. Δεν πιέζω κανέναν να έρθει σε μένα υπάρχουν τόσες και τόσες κοπέλες! Τα έχω γράψει και παλαιότερα το πως σκέφτομαι, δεν θέλω όλους τους πελάτες της Αθήνας όλα καλά. Για οποίους κάνει αυτό το ποσό για άλλους όχι. Απλά τα πράγματα
Τι φαση???Καλησπέρα μωράκια μου !!!