malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
εμενα παντως δεν με ενοιαξε και πολυ που δεν εχει κωλο στο προγραμμα!!!μια χαρα περασα!!!
ΣΕ ευχαριστώ πολύ!!!!!! :-* :-*
εμενα παντως δεν με ενοιαξε και πολυ που δεν εχει κωλο στο προγραμμα!!!μια χαρα περασα!!!
τα νεα αξεσουαρ πως ηταν?εμενα παντως δεν με ενοιαξε και πολυ που δεν εχει κωλο στο προγραμμα!!!μια χαρα περασα!!!
πριν τα αξεσουαρ ειχα παρει!!!τα νεα αξεσουαρ πως ηταν?
Εγώ από φωτό που είχα δει τα παλιά καμία σχέση με τα καινούρια. Φαίνονται πιο φυσικά. Ο καλλιτέχνης στην προηγούμενη κατασκευή δεν είχε πετύχει σωστή δουλειά. Γνώμη μου και επαναλμβάνω από φωτό που την είχα δει. Και τώρα απο φωτό την βλέπω δεν την έχω συναντήσει. Στο πρόσφατο μέλλον όμως... ;) Και αυτά λέει τώρα είναι και πιο μεγάλα!τα νεα αξεσουαρ πως ηταν?
το γραφει στο προφιλ της φιλε...ενα τηλ σε pm please?
Κωλοφαρδεπριν τα αξεσουαρ ειχα παρει!!!
στειλε μηνυμα ειναι ευκολη η συννενοηση..3 μηνυματα εστειλα εγω...Το viber ομως δεν πρεπει να παιζει.. Μονο τηλεφωνο
κοιτα το προφιλ της,παιχτη.Εχουμε τηλ Κατερινας ισως;
κανενας που θα ηθελε να το δωσει; pm, thanks
αφου ρε φιλε το ξερεις, τι το ζητας??? ενταξει, το κινησες μια χαρα το τραινο...απο δω και περα βρες τι θα κανεις!Εχουμε τηλ Κατερινας ισως;
κανενας που θα ηθελε να το δωσει; pm, thanks
ΜΕΧΡΗ 25 το πολύ! <3 // όσο για anal όχι δεν τό έχω βάλει στο μενού
ε, καλα τωρα! τα παραλες λιγο! ετσι ε?Καλημέρα,
έχω γράψει μία κριτική για την Κατερίνα, καμιά βδομάδα τώρα αλλά δεν την βλέπω να ανεβαίνει.
Γενικά της αρέσουν τα δυνατά...δηλαδή το ζητάει μόνη της το δυνατό σεξ και επίσης κατά δήλωσή της αλλά και από τις σωματικές αντιδράσεις τελειώνει ..
Όπως ακριβώς είναι στις φώτο...
Αρκετή κουβέντα αλλά δεν αποφεύγει να κάνει τη δουλεία της...
[size=10pt][size=10pt]Στην ώρα της και πεντακάθαρη...[/size][/size]
Σίγουρα VFM...
Καλημέρα,
έχω γράψει μία κριτική για την Κατερίνα, καμιά βδομάδα τώρα αλλά δεν την βλέπω να ανεβαίνει.
Γενικά της αρέσουν τα δυνατά...δηλαδή το ζητάει μόνη της το δυνατό σεξ και επίσης κατά δήλωσή της αλλά και από τις σωματικές αντιδράσεις τελειώνει ..
Όπως ακριβώς είναι στις φώτο...
Αρκετή κουβέντα αλλά δεν αποφεύγει να κάνει τη δουλεία της...
Στην ώρα της και πεντακάθαρη...
Σίγουρα VFM...