Νέα

Κατερίνα20

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό ξενοδοχείο προτιμάτε για incall;

• Μιράντα Γλυφάδα

Ψήφοι: 94 34,7%
  • Λακόμπα Καλλιθέα

Ψήφοι: 177 65,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    271

Tapatapantopoulos

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, δε μπορώ να παρακολουθήσω όλη τη κουβέντα αλλά το ζουμί το κατάλαβα, είναι θέμα υγείας για εμάς σαν πελάτες πρώτ απ όλα.. δε ξέρω με τη Βύκη τι έχει συμβεί ακριβός αλλά για τη Κατερίνα ξέρω ότι δεν τρέχει κάστανο... βρέθηκα πριν 3-4 μέρες μαζί της ναι οκ είχε ένα εξάνθημα στο χείλος ή πύον αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να εμπνέει ανησυχία... όλοι το παθαίνουμε... εκτός αν το θέμα σας ήταν ότι δε σταμάτησε πριν εξαλειφθεί τελείως...

Υπ. Είμαι απλός παρατηρητής στο forum λόγο φόρτου εργασιών αλλά είπα να ξεκινήσω να γράφω όποτε μπορώ... αναφέρω απλά την άποψή μου για να μη καταδικάζουμε άτομα χωρίς στοιχεία, δε μπαίνω σε αντιπαράθεση με κανέναν απλή κουβέντα...και ανταλλαγή απόψεων

:thumbsup:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Πουτσες μπλέ...!!!!!!!!!!!!!  :jerking: Τι σχεση εχει ρε φιλε αν εχει 1.... η 1000... ποστ? Δηλαδη αν εχει το κοριτσι κονδυλωματα... AIDS... κλπ δεν πρεπει να μας το πει μεχρι να συμπληρωσει 2500 ποστ...?  :headbang: :headbang:

Αυτός που έγραψε την κριτική είναι γιατρός; Είναι 100% σίγουρος γι αυτό που γράφει; Εαν δεν είναι γιατί το
έγραψε;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
παιδια συγνωμη για την επεμβαση μου
αλλα θα ηθελα να πω κατι
την κοπελα δεν την ξερω δεν την εχω παρει
κ ουτε εχω σκοπο να την παρω γιατι δεν είναι του γουστου μου οι υπηρεσίες της
αλλα σας διαβαζω τοσες μερες που ειλικρινα ηθελα να πω κατι
βγηκε καποιος κ εκανε καταγκελεια για κονδηλοματα
σοβαρο θεμα κ μαλιστα αξιοσυζητησημο
Όμως ποιος είναι αυτος ο καποιος που εκανε την καταγγελεια?
ατομο με ένα ποστ?

και πεσατε ολοι να φατε την κοπελα?
φτασαμε σε σημειο να μιλαμε ρατσιστικα με βαση την καταγωγή περνοντας μπαλα ολες τις γυνεκες?
είναι σοβαροτατο θεμα σοβαροτατη καταγκελεια αλλα λιγο σεβασμο σε καποιον οσο υπαρχει αμφιβολια δεν είναι κακο
εγω αυτό που βλεπω αυτές τις μερες σαν ουδετερο ατομο που δεν το νοιαζει η κοπελα είναι συμπερηφορα οχλου
πεσαμε ολοι να την θαψουμε
μιλαμε για μια κοινονικοανθρωπιστικη κριση σε ολο της το μεγαλειο
βρηκαμε παπα να θαψουμε 5-6
παμε να βγαλουμε τα αποθημενα μας από τα προβλήματα μας πανω της
λιγο ψυχραιμεια δεν  βλαπτει
δεν βρεθηκε ενας να παει εκει να την συναντησει κ να δει τις εξαιτασεις?
δεν βρεθηκε ενας να εχει προσφατη εμπειρια μαζι της?
δεν βρεθηκε ενας να την συναντησει από τυχη κ να την ρωτησει τι τρεχει?
απιθανο μου φενετε για καποια που εχει στανταρ ατομα
κ όχι γιαυτην αλλα για τους ιδιους να είναι συγουροι ότι δεν εχουν κατι κ να ζητησουν να δουν τις εξετασεις της
οι μηπως  υπαρχουν ατομα που τα εχουν δει κ φοβουντε να γραψουν γιατι θα πεσετε να τους φατε?
ηρεμηστε λιγο
λιγο σεβασμο όπως τον απετουμε εμεις
κ αφου υπαρχουν τοσοι και τοσοι εδώ μεσα ηθικολογοι

ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.... ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ  ΦΡΑΣΗ....
«Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω επ’ αυτή»
ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΑΡΧΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΘΟΒΟΛΗΤΕ
ΕΛΕΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ?
ΕΛΕΟΣ.....
στο bold που εκανα είσαι φάουλ!
και εσυ δεν εχεις καμια κριτικη....μην κάνεις και μην λες αυτα που κοροϊδευεις!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πουτσες μπλέ...!!!!!!!!!!!!!  :jerking: Τι σχεση εχει ρε φιλε αν εχει 1.... η 1000... ποστ? Δηλαδη αν εχει το κοριτσι κονδυλωματα... AIDS... κλπ δεν πρεπει να μας το πει μεχρι να συμπληρωσει 2500 ποστ...?  :headbang: :headbang:

ρε φιλε απολα οσα ειπα το μονο που ειδες ηταν για τα ποστ?
στα αλλα ειμαστε σωστοι?

στο bold που εκανα είσαι φάουλ!
και εσυ δεν εχεις καμια κριτικη....μην κάνεις και μην λες αυτα που κοροϊδευεις!

ρε δεν κοροηδευω κατι
δεν εχω συκωσει κριτικες και ότι εχω το λεω στο φορουμ το ξερεις
αλλα το θεμα είναι ότι ορμηξαν ολοι χωρις αποδηξεις
ειπα είναι σοβαροτατο θεμα
αλλα όχι να λυθοβολουμε χωρις να ξερουμε λιγο ψυχραιμια δεν βλαπτει
ο άλλος εδώ εγραψε αυτό κ περασε στο ντουκου

συναντηση με τα κοριτσια 01/08/2015 σαββατο μεσημερι 1)ερπη δεν ειδα στην κατερινα που εάν είχε 1-2 μερες πριν την συναντηση με τον φιλο θα ήταν σε εξαρση την μερα που ηταν μαζι μου 2)λεει για την Βίκη(και τι να δω ΓΕΜΑΤΗ κονδυλώματα)Η αλήθεια είναι ότι τα προσέχω αρκετά τα θέματα υγιεινης δεν διαπιστωσα τιποτα,ελπιζω ο φιλος να εχει κανει λαθος και οπως με ρωτησε πως περασα με τα κοριτσια στους δίπλα 2 μερες μετα η απαντηση μου ήταν(περασα πολυ καλα αλλα ολα ειναι θεμα χημειας)

παιζετε με την υγεια σας εδώ κ ενας δεν φερετε υπευθηνα

malkotto_94

Call-Girl
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
21.328
Αυτός που έγραψε την κριτική είναι γιατρός; Είναι 100% σίγουρος γι αυτό που γράφει; Εαν δεν είναι γιατί το
έγραψε;

ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.  ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΌΤΙ ΟΎΤΕ ΕΓΏ ΈΧΩ ΚΆΤΙ ΟΎΤΕ Η ΒΙΚΗ!!! ΡΏΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ;-)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Παιδιά καλησπέρα, δε μπορώ να παρακολουθήσω όλη τη κουβέντα αλλά το ζουμί το κατάλαβα, είναι θέμα υγείας για εμάς σαν πελάτες πρώτ απ όλα.. δε ξέρω με τη Βύκη τι έχει συμβεί ακριβός αλλά για τη Κατερίνα ξέρω ότι δεν τρέχει κάστανο... βρέθηκα πριν 3-4 μέρες μαζί της ναι οκ είχε ένα εξάνθημα στο χείλος ή πύον αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να εμπνέει ανησυχία... όλοι το παθαίνουμε... εκτός αν το θέμα σας ήταν ότι δε σταμάτησε πριν εξαλειφθεί τελείως...

Υπ. Είμαι απλός παρατηρητής στο forum λόγο φόρτου εργασιών αλλά είπα να ξεκινήσω να γράφω όποτε μπορώ... αναφέρω απλά την άποψή μου για να μη καταδικάζουμε άτομα χωρίς στοιχεία, δε μπαίνω σε αντιπαράθεση με κανέναν απλή κουβέντα...και ανταλλαγή απόψεων
δεν εισαι γενναιος που δεν δινεις σημασια στο εξανθημα των χειλεων της..Εισαι σαν κι αυτες ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πες τα ρε τύπε, ν' αγιάσει το πληκτρολόγιο σου. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει απ' αυτά που έγραψε ο μίστης και απ' αυτά που παρουσιάζει το Κατερινιώ αλλά εγώ βγάζω 2 συμπεράσματα:

1) Όσο και να διαφωνούμε/συζητάμε/τσακωνόμαστε εδώ, ασφαλές συμπέρασμα δεν θα βγει.
2) Ότι το Κατερινιώ τα έχασε μόλις διάβασε την κριτική και η πρώτη της αντίδραση ήταν "OΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡAΨΕΙΣ ΚAΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΚΗ ΓΡΑΨΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤHΝ ΜΗΝ Μ ΒAΖΕΙΣ ΕΜEΝΑ 3 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ." Δηλαδή την πείραξε το 3 της βαθμολογίας και όχι η ουσία της κριτικής στην οποία θα έπρεπε να απαντήσει ΕΚΕΙΝΗ και μάλιστα αμέσως καθώς ΕΚΕΙΝΗ φέρνει την Βίκυ, δεν την φέρνω εγώ μαζί μου.

Από 'μένα έχουν φάει μαύρο λόγω συμπεριφοράς (φωνάζει μόνο του το θέμα) και δεν θα πήγαινα ούτως ή άλλως.

Η φράση "OΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡAΨΕΙΣ ΚAΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΚΗ ΓΡΑΨΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤHΝ ΜΗΝ Μ ΒAΖΕΙΣ ΕΜEΝΑ 3 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ." πού ειπώθηκε; Αναφορά στη φράση αυτή κάνει (νομίζω) και ο deuka κάπου (όχι μόνο εσύ, δηλαδή), αλλά δεν μπόρεσα να την εντοπίσω...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σχόλιο του Αντισθένη στην κριτική:

Εσείς που τον πιστεύετε γιατί τον πιστεύετε; ΚΑΙ οι δύο κάτι έχουν ΚΑΙ δεν το έχει παρατηρήσει και κανείς; Κρατάτε μικρό καλάθι. Εγώ πάντως δεν πιστεύω λέξη για τα περί ΣΜΝ εκτός κι αν επιβεβαιώσει άλλος συναγωνιστής έγκυρος.

Διάβασα προσεκτικά την κριτική, τα σχόλια και τις εξηγήσεις της Κατερίνας.

Μου έκανε εντύπωση που η αρχική της αντίδραση ήταν το 3 στο πρόσωπό της και όχι αν η φίλη της έχει κονδυλώματα.

Δεύτερον ας θεωρήσουμε ότι ισχύουν οι εξηγήσεις που έδωσε η Κατερίνα (μπότοξ στα χείλη, ερεθισμός απο ξύρισμα στο αιδοίο).

Αυτό για μένα Αντισθένη σημαίνει ότι η κριτική του τύπου έχει βάση και έχει πολύ σοβαρό λόγο ύπαρξης.

Πρόβλημα στα χείλη εντόπισε ο τύπος και σπυριά στο αιδοίο. Το τι ακριβώς είναι ίσως να είναι συζητήσιμο, για μένα πολυ καλά έκανε και το κατέγραψε, η Κατερίνα επιβεβαίωσε και τα δύο και το ραντεβού.

Cg η φράση αυτή υπάρχει στο πρώτο σχόλιο που ανάρτησε η Κατερίνα στην κριτική που της αναρτήθηκε.  Η πρώτη της αντίδραση ήταν η χαμηλή βαθμολογία και ότι αδικείται η ίδια αν έχει πρόβλημα η άλλη !

Το έψαξα για να το μεταφέρω εδώ αλλά κουτοπόνηρη γαρ, μετά το κράξιμο το έσβησε, δεν υπάρχει πια στα σχόλια της κριτικής.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Το Κατερινάκι είναι μία χαρά για αυτούς που εθελοτυφλούν!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Cg η φράση αυτή υπάρχει στο πρώτο σχόλιο που ανάρτησε η Κατερίνα στην κριτική που της αναρτήθηκε.  Η πρώτη της αντίδραση ήταν η χαμηλή βαθμολογία και ότι αδικείται η ίδια αν έχει πρόβλημα η άλλη !

Το έψαξα για να το μεταφέρω εδώ αλλά κουτοπόνηρη γαρ, μετά το κράξιμο το έσβησε, δεν υπάρχει πια στα σχόλια της κριτικής.

Ευχαριστώ. Είχα μέρες να μπω στο σάιτ και δεν παρακολούθησα απ' την αρχή την ιστορία.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το Κατερινάκι είναι μία χαρά για αυτούς που εθελοτυφλούν!

Τύπε οι κοπέλες μπορεί να έχουν πρόβλημα μπορεί και όχι. Ο τύπος στο άλλο φόρουμ που ανέβασε και εκεί την κριτική γράφει ότι στο παρελθόν είχε αρπάξει κονδυλώματα και μπορεί να τα αναγνωρίσει.  Για την Βίκυ μιλάει για πλήθος.

Ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει,  αλλά ρωτήστε πρώτα κάποιον που έχει αρπάξει, για τι είδους ταλαιπωρία μιλάμε, πόσο κοστίζουν οι επισκέψεις, οι κρυοπηξίες, πόσο καιρό μπορεί να πάρει η θεραπεία για τα κονδυλώματα, για να μην πούμε ότι κουβαλάς τον ιό εφ' όρου ζωής και εκθέτεις σε κίνδυνο κοντινή υπάρχουσα ή μέλλουσα σχέση.

Από τα γαμήσια που κυριολεκτικά τα πληρώνεις μια ζωή.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
επικοινώνησα με τον συγκεκριμένο γιατρό στον οποίο έκανε την εξέταση η Βίκυ. Για την εξέταση δεν μου είπε απολύτως τίποτα. Δεν διέψευσε, δεν επιβεβαίωσε οτιδήποτε. Μια ξερή απάντηση, ότι κατανοεί το άγχος μου, προτείνοντάς μου ξερά τι εξετάσεις πρέπει να κάνω. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που απάντησε...

Maclaud είσαι από τα μέλη που εκτιμώ, όμως εδώ κάνεις λάθος. Υπάρχει αυτό που λέμε "ιατρικό απόρρητο" και ο γιατρός σου απάντησε σεβόμενός το.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Τύπε οι κοπέλες μπορεί να έχουν πρόβλημα μπορεί και όχι. Ο τύπος στο άλλο φόρουμ που ανέβασε και εκεί την κριτική γράφει ότι στο παρελθόν είχε αρπάξει κονδυλώματα και μπορεί να τα αναγνωρίσει.  Για την Βίκυ μιλάει για πλήθος.

Ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει,  αλλά ρωτήστε πρώτα κάποιον που έχει αρπάξει, για τι είδους ταλαιπωρία μιλάμε, πόσο κοστίζουν οι επισκέψεις, οι κρυοπηξίες, πόσο καιρό μπορεί να πάρει η θεραπεία για τα κονδυλώματα, για να μην πούμε ότι κουβαλάς τον ιό εφ' όρου ζωής και εκθέτεις σε κίνδυνο κοντινή υπάρχουσα ή μέλλουσα σχέση.

Από τα γαμήσια που κυριολεκτικά τα πληρώνεις μια ζωή.
Συμφωνω!!! Αλλα μαλλον δεν καταλαβες το ποσταρισμα μου!!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Βρήκα μια τύπισσα στο xvideos που τρίβει το μουνί της και αν κατάλαβα καλά έχει κονδυλώματα:

[xvideos]
]

Αυτά εννοεί ότι είδε ο συγκεκριμένος κύριος που έγραψε την κριτική;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Συμφωνω!!! Αλλα μαλλον δεν καταλαβες το ποσταρισμα μου!!

URL]]

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Maclaud είσαι από τα μέλη που εκτιμώ, όμως εδώ κάνεις λάθος. Υπάρχει αυτό που λέμε "ιατρικό απόρρητο" και ο γιατρός σου απάντησε σεβόμενός το.

η ατομικότητα του καθενός είναι απολύτως σεβαστή έως το σημείο που δεν επηρεάζει αρνητικά το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή τις επιμέρους ατομικότητες άλλων ανθρώπων. Ο τρόπος με τον οποίο μου απάντησε ο γιατρός ερχόταν σε αντίφαση με την ιατρική του γνωμάτευση.
Όπως έχω ήδη πει, το συγκεκριμένο άθλημα έχει τα ρίσκα του και δεν μιλάω απλά για τον αγοραίο έρωτα, μιλάω γενικότερα για το σεξ. Πολλές φορές οι απλές κοπέλες είναι περισσότερο επικίνδυνες, λόγω της άγνοιάς τους, από τις κοπέλες που εκδίδονται. Πρέπει να ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Εγώ προσωπικά δεν έχω διεισδύσει ποτέ μου σε γυναικείο κόλπο χωρίς προφυλακτικό. ΠΟΤΕ. Όταν συνευρίσκομαι με κοπέλες λειτουργώ με το ένστικτο. Πολλές φορές ζητάω και στοματικό με προφυλακτικό. Όταν όμως υπάρχουν αρσενικά τυπάκια χαλαρά ή τυπάκια που τους αρέσει το ακα κρεμπιέ, τότε το φαινόμενο της ερωτικής συνευρέσεως λειτουργεί πολλαπλασιαστικά. Θορυβηθήκαμε όλοι από κάτι που είδαμε αλλά δεν ταραζόμαστε από αυτά που δεν βλέπουμε και μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνα. Κατανοώ την Βίκυ και ότι θα νιώθει άσχημα, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έδειξε υπευθυνότητα. Όταν παρουσιάζεις κάτι στα γεννητικά σου όργανα, απέχεις μέχρι να βεβαιωθείς ότι είσαι καθαρή. Δεν μπορεί να ισχυριστεί και να είναι απόλυτα σίγουρη ότι τα συγκεκριμένα σπυράκια προέκυψαν από το ξύρισμα, γιατί δεν είναι γιατρός. Κατά 90% ναι, είναι από ξύρισμα έτσι όπως τα είδα. Το ένστικτό μου με την συγκεκριμένη μου λέει ότι είναι ΟΚ. Αλλά δεν είμαι γιατρός ούτε εγώ, ούτε εκείνη. Σε αυτά τα θέματα πρέπει να είμαστε αυστηροί και να μην χαριζόμαστε στις κοπέλες γιατί τότε το φαινόμενο θα διογκωθεί. Εάν εμείς δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, δεν θα μας σεβαστούν ούτε εκείνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις κανιβαλίσουμε. Σε καμία περίπτωση.

Και μια ρητορική ερώτηση για το τέλος:
Μια κοπέλα που εκδίδεται και η ενασχόλησή της αυτή, αποτελεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος, εάν κάνει εξετάσεις αίματος και ανακαλύψει ότι έχει ηπατίτιδα Β, πιστεύετε ότι η υπευθυνότητά της θα υπερισχύσει της ατομικής της επιβίωσης; Ένας από τους πολλούς καγκουρογαμιάδες που κυκλοφορούν, εάν μάθει ότι έχει ηπατίτιτιδα Β και του αρέσουν τα παράνομα εξτραδάκια, θα θυσιάσει την προσωπική του απόλαυση για να προστατεύσει τις εκδιδόμενες;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.598
Πόντοι
266
η ατομικότητα του καθενός είναι απολύτως σεβαστή έως το σημείο που δεν επηρεάζει αρνητικά το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή τις επιμέρους ατομικότητες άλλων ανθρώπων. Ο τρόπος με τον οποίο μου απάντησε ο γιατρός ερχόταν σε αντίφαση με την ιατρική του γνωμάτευση.
Όπως έχω ήδη πει, το συγκεκριμένο άθλημα έχει τα ρίσκα του και δεν μιλάω απλά για τον αγοραίο έρωτα, μιλάω γενικότερα για το σεξ. Πολλές φορές οι απλές κοπέλες είναι περισσότερο επικίνδυνες, λόγω της άγνοιάς τους, από τις κοπέλες που εκδίδονται. Πρέπει να ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Εγώ προσωπικά δεν έχω διεισδύσει ποτέ μου σε γυναικείο κόλπο χωρίς προφυλακτικό. ΠΟΤΕ. Όταν συνευρίσκομαι με κοπέλες λειτουργώ με το ένστικτο. Πολλές φορές ζητάω και στοματικό με προφυλακτικό. Όταν όμως υπάρχουν αρσενικά τυπάκια χαλαρά ή τυπάκια που τους αρέσει το ακα κρεμπιέ, τότε το φαινόμενο της ερωτικής συνευρέσεως λειτουργεί πολλαπλασιαστικά. Θορυβηθήκαμε όλοι από κάτι που είδαμε αλλά δεν ταραζόμαστε από αυτά που δεν βλέπουμε και μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνα. Κατανοώ την Βίκυ και ότι θα νιώθει άσχημα, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έδειξε υπευθυνότητα. Όταν παρουσιάζεις κάτι στα γεννητικά σου όργανα, απέχεις μέχρι να βεβαιωθείς ότι είσαι καθαρή. Δεν μπορεί να ισχυριστεί και να είναι απόλυτα σίγουρη ότι τα συγκεκριμένα σπυράκια προέκυψαν από το ξύρισμα, γιατί δεν είναι γιατρός. Κατά 90% ναι, είναι από ξύρισμα έτσι όπως τα είδα. Το ένστικτό μου με την συγκεκριμένη μου λέει ότι είναι ΟΚ. Αλλά δεν είμαι γιατρός ούτε εγώ, ούτε εκείνη. Σε αυτά τα θέματα πρέπει να είμαστε αυστηροί και να μην χαριζόμαστε στις κοπέλες γιατί τότε το φαινόμενο θα διογκωθεί. Εάν εμείς δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, δεν θα μας σεβαστούν ούτε εκείνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις κανιβαλίσουμε. Σε καμία περίπτωση.

Μια κοπέλα που εκδίδεται και η ενασχόλησή της αυτή, αποτελεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος, εάν κάνει εξετάσεις αίματος και ανακαλύψει ότι έχει ηπατίτιδα Β, πιστεύετε ότι η υπευθυνότητά της θα υπερισχύσει της ατομικής της επιβίωσης; Ένας από τους πολλούς καγκουρογαμιάδες που κυκλοφορούν, εάν μάθει ότι έχει ηπατίτιτιδα Β και του αρέσουν τα παράνομα εξτραδάκια, θα θυσιάσει την προσωπική του απόλαυση για να προστατεύσει τις εκδιδόμενες;
πολύ σωστος ο τύπος.....

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Πολύ ωραία η ανάρτησή σου και πολύ ώριμη. Δυστυχώς όσα θέτεις στο ερώτημα στο τέλος είναι η πραγματικότητα, τόσο για τις κοπέλες όσο και για την μεγάλη πλειοψηφία (και όχι μόνο τους καγκουρογαμιάδες που γράφεις). Τα κονδυλώματα δυστυχώς μεταδίδονται ακόμα και αν χρησιμοποιείται προφυλακτικό.

Η μόνη ουσιαστική διαφωνία είναι όσα αναφέρεις για τον γιατρό.  Ο γιατρός έπραξε τα δέοντα. Σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να παραβιάσει το ιατρικό απόρρητο.  Από την άλλη ακόμα και αν δεν συντρέχει κανένας λόγος με τις κοπέλες σε κατεύθυνε σ' αυτό που κάθε σωστός αφροδισιολόγος θα έπρεπε να κάνει από τη στιγμή που έχεις επαφές αυξημένου κινδύνου (επαφές με εκδιδόμενες γενικότερα), σε εξετάσεις για να έχεις ακριβή γνώση της κατάστασης της υγείας σου από την στιγμή που εκδήλωσες εύλογη ανησυχία.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Το διέγραψε,ε; Τόσο της κόβει. Ρε που πάνε κάποιοι και δίνουν τα λεφτά τους...

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96

..πραγματι το εσβησε η κουτοπονηρη..Οι υπερασπιστες της πως νοιωθουν?

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom