η ατομικότητα του καθενός είναι απολύτως σεβαστή έως το σημείο που δεν επηρεάζει αρνητικά το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή τις επιμέρους ατομικότητες άλλων ανθρώπων. Ο τρόπος με τον οποίο μου απάντησε ο γιατρός ερχόταν σε αντίφαση με την ιατρική του γνωμάτευση.
Όπως έχω ήδη πει, το συγκεκριμένο άθλημα έχει τα ρίσκα του και δεν μιλάω απλά για τον αγοραίο έρωτα, μιλάω γενικότερα για το σεξ. Πολλές φορές οι απλές κοπέλες είναι περισσότερο επικίνδυνες, λόγω της άγνοιάς τους, από τις κοπέλες που εκδίδονται. Πρέπει να ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Εγώ προσωπικά δεν έχω διεισδύσει ποτέ μου σε γυναικείο κόλπο χωρίς προφυλακτικό. ΠΟΤΕ. Όταν συνευρίσκομαι με κοπέλες λειτουργώ με το ένστικτο. Πολλές φορές ζητάω και στοματικό με προφυλακτικό. Όταν όμως υπάρχουν αρσενικά τυπάκια χαλαρά ή τυπάκια που τους αρέσει το ακα κρεμπιέ, τότε το φαινόμενο της ερωτικής συνευρέσεως λειτουργεί πολλαπλασιαστικά. Θορυβηθήκαμε όλοι από κάτι που είδαμε αλλά δεν ταραζόμαστε από αυτά που δεν βλέπουμε και μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνα. Κατανοώ την Βίκυ και ότι θα νιώθει άσχημα, αλλά κατά την γνώμη μου δεν έδειξε υπευθυνότητα. Όταν παρουσιάζεις κάτι στα γεννητικά σου όργανα, απέχεις μέχρι να βεβαιωθείς ότι είσαι καθαρή. Δεν μπορεί να ισχυριστεί και να είναι απόλυτα σίγουρη ότι τα συγκεκριμένα σπυράκια προέκυψαν από το ξύρισμα, γιατί δεν είναι γιατρός. Κατά 90% ναι, είναι από ξύρισμα έτσι όπως τα είδα. Το ένστικτό μου με την συγκεκριμένη μου λέει ότι είναι ΟΚ. Αλλά δεν είμαι γιατρός ούτε εγώ, ούτε εκείνη. Σε αυτά τα θέματα πρέπει να είμαστε αυστηροί και να μην χαριζόμαστε στις κοπέλες γιατί τότε το φαινόμενο θα διογκωθεί. Εάν εμείς δεν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, δεν θα μας σεβαστούν ούτε εκείνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις κανιβαλίσουμε. Σε καμία περίπτωση.
Και μια ρητορική ερώτηση για το τέλος:
Μια κοπέλα που εκδίδεται και η ενασχόλησή της αυτή, αποτελεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος, εάν κάνει εξετάσεις αίματος και ανακαλύψει ότι έχει ηπατίτιδα Β, πιστεύετε ότι η υπευθυνότητά της θα υπερισχύσει της ατομικής της επιβίωσης; Ένας από τους πολλούς καγκουρογαμιάδες που κυκλοφορούν, εάν μάθει ότι έχει ηπατίτιτιδα Β και του αρέσουν τα παράνομα εξτραδάκια, θα θυσιάσει την προσωπική του απόλαυση για να προστατεύσει τις εκδιδόμενες;