adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 88.849
Α καλάΕσύ είσαι καψούρης οπότε δεν μετράει η αποψη σου
Ενώ εκεί που είναι η νταβατζήδες και προμοταράκια μετράει η άποψή τους????
Α καλάΕσύ είσαι καψούρης οπότε δεν μετράει η αποψη σου
από τότε που βάλανε μετρό έχει πάρει ο κώλος τους αέραΟ τύπος σαλονικιος με τις 0 κριτικές, είπε τον τύπο τζον με κριτικές σε περισσότερες από 200 κοπέλες καψούρη
Τόσο ελαφρώς είναι???από τότε που βάλανε μετρό έχει πάρει ο κώλος τους αέρα
Μα εγώ δεν έχω κατηγορήσει ποτέ καμία κοπέλα πάντα κρατάω ουδετερότητα . Και την Αριάδνη που την γουστάρω για το θέμα της αργοπορίας την κράζωΑ καλά
Ενώ εκεί που είναι η νταβατζήδες και προμοταράκια μετράει η άποψή τους????
Ο τύπος σαλονικιος με τις 0 κριτικές, είπε τον τύπο τζον με κριτικές σε περισσότερες από 200 κοπέλες καψούρη
Είναι ψέμαΟ τύπος σαλονικιος με τις 0 κριτικές, είπε τον τύπο τζον με κριτικές σε περισσότερες από 200 κοπέλες καψούρη
Τη αερα ρε φιλεαπό τότε που βάλανε μετρό έχει πάρει ο κώλος τους αέρα
νομίζετε ότι θα κατέβετε με το μετρό Αθήνα να μας φάτε τα καλαμάκια χοιρινό τύπεΤη αερα ρε φιλε
και γιατι να έρθουμενομίζετε ότι θα κατέβετε με το μετρό Αθήνα να μας φάτε τα καλαμάκια χοιρινό τύ
τύπε μιλάμε μόνο όσοι έχουμε μετρό εσύ να περιμένειςΗ κατάσταση ξέφυγε, τι Αθήνα τι Θεσσαλονίκη , τι άλλη πόλη, χαλαρώστε λίγο, για όλους έχει ο μπαξές.
να κάνετε βόλτα με το μετρό μας να συγκρίνετε τα καθίσματακαι γιατι να έρθουμε
Εκτιμώ το συγκεκριμένο χιούμορ, αλλά μην το ξεχυλώνεις.τύπε μιλάμε μόνο όσοι έχουμε μετρό εσύ να περιμένεις
ποιό είναι ψέμα τύπε?Είναι ψέμα
ή οι κριτικές μου?Καλησπέρα σας
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που είπα εγώ ότι η Κατερίνα είναι άσχημηποιό είναι ψέμα τύπε?
Ότι η κοπέλα είναι όμορφη
ή οι κριτικές μου?
Ή το ότι είτε μιλάω με άσχετο νέο, είτε με κλώνο παλιού που δε θέλει να φανει...
Δεν έχω όρεξη τύπε, δε σε τσιγκλάω, μη με τσιγκλάς...
εδω και 20 χρόνια έχω δικό μου μεταφορικό μέσον τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι για τους καθυστερημένουςνα κάνετε βόλτα με το μετρό μας να συγκρίνετε τα καθίσματα
Εντάξει τύπε δεν το είπες.Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που είπα εγώ ότι η Κατερίνα είναι άσχημη
Άκου τύπε δεν Σε έβρισα κιόλας καψούρη σε είπα δεν σε είπα καμπούρηΕντάξει τύπε δεν το είπες.
Εμένα γιατί με χαρακτήρισες?
κυρ.Γιαννη μας εγω ειμαι μαζι σου παντως.Εντάξει τύπε δεν το είπες.
Εμένα γιατί με χαρακτήρισες?
Τύπε μπερδεύεσαι, με παπαριές δεν ασχολούμαι.Άκου τύπε δεν Σε έβρισα κιόλας καψούρη σε είπα δεν σε είπα καμπούρη
Φίλε, δεν σε ξέρω αλλά διαβάζοντας πρόσφατα κομμάτια από το νήμα έχω να πω ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Σε νέες κοπέλες πάει κανείς για το +1 και από περιέργεια. Δεν είναι επιχείρημα. Άλλωστε το έχει το όνομα από ότι βλέπω.και εδώ τύπε...
και την κατρίνα, τη μαλβίνα, την κατερίνα μάμπα, το your angels και το gde που έχω γράψει άπειρες κριτικές, γενικά αγαπάω όπου γράφω κριτική και λέω άποψη...
(κι έχω πάνω από 200 κριτικές)
πάντως να ξημεροβραδιάζομαι στα νήματα (παστέλιος) και να ευλογώ κοπελίτσες δεεεεεεν....