clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
άκουσες που αναφέρθηκα στους αγάμητους και είπες να αντιδράσεις?Μαλακίες τύπε, είπαμε να λέμε καμία αλλά με μέτρο...
μην καρφώνεσαι...
άκουσες που αναφέρθηκα στους αγάμητους και είπες να αντιδράσεις?Μαλακίες τύπε, είπαμε να λέμε καμία αλλά με μέτρο...
Παικταρά μου που είσαι! Έλα βάλε ταξη σε καμιά δεκαριά νήματα σε παρακαλώκαι τότε ήταν... και πριν βάλει το βυζί την έχω πάρει, πριν κάνει τα ταττού, τότε που έλεγε πως έκανε και πρωκτικό...
μέγιστο κομοδίνο... απορώ με τους αγάμητους εδώ μέσα...
τι να κάνω δεν τους προλαβαίνω... οι μισοί δεν ξέρουν οι άλλο μισοί εισπράττουν...Παικταρά μου που είσαι! Έλα βάλε ταξη σε καμιά δεκαριά νήματα σε παρακαλώ
Πολύ πρωτότυπο...άκουσες που αναφέρθηκα στους αγάμητους και είπες να αντιδράσεις?
μην καρφώνεσαι...
Κοίταξε φίλε εδώ μέσα πλέον είναι λίγο τσίρκο όποια σοβαρή κοπέλα θέλει να δουλέψει πάει αλλού εδώ μόνο την ώρα τους χάνουνΈχει ψιλοχαθεί πάντως.
Μια επιστροφή θα ήταν μια χαρά
what? μα με την καμία... ανεπίδεκτη μαθήσεως... και όταν γαμούσα εγώ την Κατερίνα τότε που ήταν ακόμα τηνέιτζερ στα 18-19 και μόλις είχε βγεί στο κλαρί φρέσκια χωρίς πλαστικά δεν θα έπρεπε να μαρσάρει στα κόκκινα??Ξέρεις πολύ καλά ότι η κατερίνα ήταν ακριβώς το αντίθετο από ότι περιγράφεις...
Ναι, μαλακίες λέγονται πολλές αλλά όχι τσίρκο.Κοίταξε φίλε εδώ μέσα πλέον είναι λίγο τσίρκο όποια σοβαρή κοπέλα θέλει να δουλέψει πάει αλλού εδώ μόνο την ώρα τους χάνουν
οι πελατες πλεον εχω απορια τι να ειναι....Ναι, μαλακίες λέγονται πολλές αλλά όχι τσίρκο.
Έχει πελατεία φίλε
τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονταιοι πελατες πλεον εχω απορια τι να ειναι....
Οι καλοί πελάτες πάνε στα γραφεία πιστεύεις ο βιομήχανος ή μεγαλοδικηγόρος που δεν προλαβαίνει να φάει θα μπει να ψάξει σε νήματα .Ναι, μαλακίες λέγονται πολλές αλλά όχι τσίρκο.
Έχει πελατεία φίλε
Έχεις ένα δίκιο εδώ...Οι καλοί πελάτες πάνε στα γραφεία πιστεύεις ο βιομήχανος ή μεγαλοδικηγόρος που δεν προλαβαίνει να φάει θα μπει να ψάξει σε νήματα .
η διάταξη του site ευνοεί τα γραφεία
ΙσχύειΟι καλοί πελάτες πάνε στα γραφεία πιστεύεις ο βιομήχανος ή μεγαλοδικηγόρος που δεν προλαβαίνει να φάει θα μπει να ψάξει σε νήματα .
η διάταξη του site ευνοεί τα γραφεία
Πάντως για να δουλεύει σε αυτές τις τιμές, κάτι καλό κάνει...οι πελατες πλεον εχω απορια τι να ειναι....
Εξάλλου η Κατερίνα και κάποιες άλλες κοπέλες παλιές και αυτές δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τα δίχτυα της πορνιας έχουν κάνει το κύκλο τους εδώ μέσα άρα θα είναι υποτονικές σε θέμα πελατείας . Μην κοιτάς τώρα Άννα 24 και κάποιες άλλες που είναι καινούργιες αυτονόητο είναι να έχουν δουλειά γιατί τώρα δοκιμάζονται.Ισχύει
Ρε τύπε. Έλεος...Τι να πεις πάντως... Στο βιντεάκι πολύ ντεφορμέ φαίνεται. Σημάδια στην πλάτη. Κοιλιά στα όρια για πατσα. Πρέπει να δουλέψει λίγο τον εαυτό της γιατί όντως συμφωνώ ότι είναι υπέρκοστολογημενη τόσο από επιδόσεις όσο από εμφάνιση που πρέπει να την βελτιώσει!!!! Εκτός αν αρχίσει λιποαναρροφησεις και πλαστικες και εκεί
Ελάχιστες φεύγουνΕξάλλου η Κατερίνα και κάποιες άλλες κοπέλες παλιές και αυτές δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τα δίχτυα της πορνιας έχουν κάνει το κύκλο τους εδώ μέσα άρα θα είναι υποτονικές σε θέμα πελατείας . Μην κοιτάς τώρα Άννα 24 και κάποιες άλλες που είναι καινούργιες αυτονόητο είναι να έχουν δουλειά γιατί τώρα δοκιμάζονται.
Οι παλιές ψάχνουν για καινούργια λιμάνια
μπα οχι. αρκει ενας μαλακας να τσιμπησει και βγηκε η βδομαδα!Πάντως για να δουλεύει σε αυτές τις τιμές, κάτι καλό κάνει...
το ειδαμε το ονλιφανς της τυπε. το βιντεο που δεν εχει μονταζ και ρετους και 9 κιλα φιλτρα και φωτοσοπ το ειδες?Ρε τύπε. Έλεος...
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελάχιστες φεύγουν
ξερω ενα καλο οφθαλμιατρο τυπε!Σημάδια δεν είδα πουθενά.
Μια χαρά καύλα είναι στο οnly fans