Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Κυριε, παπαριδη, ασε τους Αγγελους εσυ, αυγο δρακου να σου ζηταγα θα μου το ειχες βρει τωρα.Και angels
Κυριε, παπαριδη, ασε τους Αγγελους εσυ, αυγο δρακου να σου ζηταγα θα μου το ειχες βρει τωρα.Και angels
Που να ξέρω ρε φιλαράκι, άμα ήξερα θα σου έλεγα να είσαι σίγουρος.Αντί να έγραφες αυτήν την εξυπνάδα θα μπορούσες να γράψεις ποια Μελίνα εννοεί...
Ψήνεται σου λέω ρε παπάρα !!Κυριε, παπαριδη, ασε τους Αγγελους εσυ, αυγο δρακου να σου ζηταγα θα μου το ειχες βρει τωρα.
Και το ενα κιλο πανσετα ψηνοτανε αλλα μας το φερανε πανω απο μιση και βαλε, ωρα μετα.Ψήνεται σου λέω ρε παπάρα !!
Δεν γίνεται να μην την έχω πάρει.... Χαχαχαχα. Απλά έχω κολλήσει τώραΗ γνωστη Μελινα που εχει δουλεψει στον Μαγο, ως ανεξαρτητη, και πάλι στον Μαγο και παει λεγοντας.
Α, γι αυτό δεν ειχες παραπάνω χρονο να κατσουμε κι αλλο για καφε κουφαλα;Covid, υποχρεωσεις, διαφορες αλλες μαλακιες με κραταγαν μακρια. Βρηκα ευκαιρία να το σκασω για καμποσες ωρες, μιλησα απο την προηγουμενη με την μπεμπα Κατερινουλα αν μπορει να βρεθουμε και καβαλησα το πιο αγαπημενο μου κοριτσι, την μηχαναρα μου και σε δύο ωριτσες ήμουν Αθηνα για γλυκες αμαρτιες. Μου παραπονεθηκε ότι είχα καιρο να την δω. Τι να εκανα ο δολιος, ολο εμποδια μου βαζει η ζωη. Η μικρη ειναι οπως την θυμουνα και ακομα καλύτερη. Το σωμα της ειναι πιο σφιχτο, φοραγε και ενα ολοσωμο φουστανακι, με πλακωσε στα φιλια για λιγα λεπτα και πηγε στο μπανιο να φρεσκαριστει. Μου γύρισε με ενα σετ εσωρουχα μούρλια. Όλα στη πένα από τη κορυφή μεχρι κατω. Με πλάκωσε στα φιλιά και μου δόθηκε κυριολεκτικά. Ήταν η τονωτικη ένεση που χρειαζόμουν.
Χαλάλι της τα 300 που έδωσα... Η
αληθεια ειναι οτι η τιμη ειναι υψηλή αλλα αφου προσωπικα παντα περναω καλα μαζι της γιατι να μην της τα δωσω; Τωρα το τι θα πραξει ο καθε ενας δεν ξερω. Για εμένα είναι hi class σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί και έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Ανοιπομονω να σε δω πάλι μωρό μου....
Τςτς...πάντα ιππότης ο φίλος μπόρμπι !!Και να αφήσω την γλυκούλα μου να περιμένει....? Ζαμε....!
Η Ουκρανία φταίει τυπεΜε το που αναδευονται τα νηματα, έρχονται 300αρια τυποι?
Την έχω την απορία..
αμα ειχες και το ινστα της θα ηξερες οτι οντως ΔΕΝ...Πολυς ντορος βλεπω εδω για το τιποτα! Απο περιεργεια μπηκα στο προφιλ της στο en και στο βιντεακι που φαινεται προσωπο δεν ειδα κατι να αξιζει οχι τα 350 αλλα ουτε 150! Αν βρισκει μαλακες να τα δινουν που σιγουρα βρισκει,μπραβο της!
Covid, υποχρεωσεις, διαφορες αλλες μαλακιες με κραταγαν μακρια. Βρηκα ευκαιρία να το σκασω για καμποσες ωρες, μιλησα απο την προηγουμενη με την μπεμπα Κατερινουλα αν μπορει να βρεθουμε και καβαλησα το πιο αγαπημενο μου κοριτσι, την μηχαναρα μου και σε δύο ωριτσες ήμουν Αθηνα για γλυκες αμαρτιες. Μου παραπονεθηκε ότι είχα καιρο να την δω. Τι να εκανα ο δολιος, ολο εμποδια μου βαζει η ζωη. Η μικρη ειναι οπως την θυμουνα και ακομα καλύτερη. Το σωμα της ειναι πιο σφιχτο, φοραγε και ενα ολοσωμο φουστανακι, με πλακωσε στα φιλια για λιγα λεπτα και πηγε στο μπανιο να φρεσκαριστει. Μου γύρισε με ενα σετ εσωρουχα μούρλια. Όλα στη πένα από τη κορυφή μεχρι κατω. Με πλάκωσε στα φιλιά και μου δόθηκε κυριολεκτικά. Ήταν η τονωτικη ένεση που χρειαζόμουν.
Χαλάλι της τα 300 που έδωσα... Η
αληθεια ειναι οτι η τιμη ειναι υψηλή αλλα αφου προσωπικα παντα περναω καλα μαζι της γιατι να μην της τα δωσω; Τωρα το τι θα πραξει ο καθε ενας δεν ξερω. Για εμένα είναι hi class σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί και έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Ανοιπομονω να σε δω πάλι μωρό μου....
Στα 150 ήταν VFM.300 το Κατερίνακι. Μωρέ μπράβο
Έχουμε ινστα?αμα ειχες και το ινστα της θα ηξερες οτι οντως ΔΕΝ...
Από 80 είχε ξεκινήσει και 100 με φούλ όλα μέσα και κωλοτρυπίδι , έπαιζε και μία φιλενάδα της τότε που έκανε πάσα , αν θυμάμαι καλάΣτα 150 ήταν VFM.
Και φυσικά τότε, ήταν πιο φρέσκια και είχε μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη, με ότι συνεπάγονταν αυτό, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Τώρα ΑΝ κάποιοι θέλουν να δίνουν 300ρες και αύριο μεθαύριο 400-500ρες, για μια κοπέλα που το VFM της, ακόμα και στο καλύτερα της, ήταν εκεί στο 150+/-, από μένα πάσο και ότι γουστάρετε μάγκες μου.
ΥΓ. Ξέρω τι λέω, όταν είχε ξεκινήσει, κι αργότερα επίσης, είχα πάρει αρκετές φορές.
ΥΓ 2. Καλό Πάσχα εβερυμποντυ, με υγεία πάνω από όλα!