Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.618
- Πόντοι
- 8.346
Γεγονός πως είστε καλήπυγος!!! (μην πούμε :τι κωλάρα είναι αυτή!!! Κι έχουμε παρεξηγήσεις)
μπορεις να πεις κ Ωραιο χαμογελο τιο κοριτσι....Γεγονός πως είστε καλήπυγος!!! (μην πούμε :τι κωλάρα είναι αυτή!!! Κι έχουμε παρεξηγήσεις)
φιλε αρκουδο δεν εχει κωλαρα ειναι πετιτ οποτε λεμε τι ωραιο κωλαρακι εχεις εσυ μωρο μουΓεγονός πως είστε καλήπυγος!!! (μην πούμε :τι κωλάρα είναι αυτή!!! Κι έχουμε παρεξηγήσεις)
Τασο Αυτο δεν ειναι κωλαρακι. Ονειρο θερινης νυκτος ειναι.. Σαιξπηρικοςπαιχτη εγω δεν σε ειπα μλκ και τζαμπατζη ...δεν εισαι καθολου ευγενικος ...τς τς τς
ΥΓ. εχεις χαιδεψει ποτε τετοιο κωλαρακι ???
συμφωνο απολυτα μολις μεγαλωσει λιγο ακομη(ηλικια εννοώ τομαρια) θα το πιασω και εγωΤασο Αυτο δεν ειναι κωλαρακι. Ονειρο θερινης νυκτος ειναι.. Σαιξπηρικος
Ας μείνουμε στο "καλήπυγος κορασίδα"!!! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!φιλε αρκουδο δεν εχει κωλαρα ειναι πετιτ οποτε λεμε τι ωραιο κωλαρακι εχεις εσυ μωρο μου
Μαζί σου!!!συμφωνο απολυτα μολις μεγαλωσει λιγο ακομη(ηλικια εννοώ τομαρια) θα το πιασω και εγω
Καλλιπυγος νομίζω γράφεται!Ας μείνουμε στο "καλήπυγος κορασίδα"!!! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!
Ας είναι!!!Μαζί σου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλλιπυγος νομίζω γράφεται!
Εκπάγλου καλλονής η κορασίςΑς μείνουμε στο "καλήπυγος κορασίδα"!!! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!
Έτσι σας θέλω!!! Επίπεδο γαμώ το στανιό μου!!!!Εκπάγλου καλλονής η κορασίς
αρκει το επιπεδο να ξεκιναει προς τα πανω 1ος 2ος 3ος.. και οχι -1 -2Έτσι σας θέλω!!! Επίπεδο γαμώ το στανιό μου!!!!
Εντάξει, πάντως για να τα λέμε και όλα η κορασίδα έχει ΚΩΛΑΡΑ-ΠΟΙΗΜΑΈτσι σας θέλω!!! Επίπεδο γαμώ το στανιό μου!!!!
Ποίημα η κωλάρα της,Εντάξει, πάντως για να τα λέμε και όλα η κορασίδα έχει ΚΩΛΑΡΑ-ΠΟΙΗΜΑ
ΟρθόνΑς μείνουμε στο "καλήπυγος κορασίδα"!!! Τα υπόλοιπα είναι περιττά!
Κάποιος είναι ποιητής λέμε...
Σε λίγο θα βγουν και θα γράψουν πως είμαι αγαπούλας και γράφω ποιηματάκια για να μου κάνουν σκόντο τα κορίτσια. Κάτσε να σκάσουν μύτη οι σκληροί καριόληδεςΚάποιος είναι ποιητής λέμε...
θελεις να τους προσκαλεσω να τεσταρεις τα νευρα σουΣε λίγο θα βγουν και θα γράψουν πως είμαι αγαπούλας και γράφω ποιηματάκια για να μου κάνουν σκόντο τα κορίτσια. Κάτσε να σκάσουν μύτη οι σκληροί καριόληδες
ποσοστο εκπτωσης ...?Σε λίγο θα βγουν και θα γράψουν πως είμαι αγαπούλας και γράφω ποιηματάκια για να μου κάνουν σκόντο τα κορίτσια. Κάτσε να σκάσουν μύτη οι σκληροί καριόληδες