Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
ΚαλησπέραΚαλησπέρα μωράκια μου ?????❤
Χρόνια Πολλά...
ΚαλησπέραΚαλησπέρα μωράκια μου ?????❤
να στείλεις και λουλούδια τυπεΚαλησπέρα
Χρόνια Πολλά...
Μια εορταστική φωτό;Μωρακια μου σας ευχαριστώ όλους όσοι με θυμήθηκατε σήμερα??
αφου το πραγματικο σου ονομα δεν ειναι ΚατερίναΜωρακια μου σας ευχαριστώ όλους όσοι με θυμήθηκατε σήμερα??
Το 50% από το μέσα μου γιορτάζει, έχω διπλή προσωπικότητα χαχαχαχαχα. Έτσι γιορτάζω σήμερα ???????❤❤❤αφου το πραγματικο σου ονομα δεν ειναι Κατερίνα
Τι λεπτη μεσουλα και κοιλίτσα εχει το μωρό??Μωρακια μου και σήμερα πάλι στην διάθεση σας ????
Να γιορτάζεις έτσι κάθε μέρα..!??Το 50% από το μέσα μου γιορτάζει, έχω διπλή προσωπικότητα χαχαχαχαχα. Έτσι γιορτάζω σήμερα ???????❤❤❤
Ти си божествена жена... που να σε παρει... για γυναικα.Το 50% από το μέσα μου γιορτάζει, έχω διπλή προσωπικότητα χαχαχαχαχα. Έτσι γιορτάζω σήμερα ???????❤❤❤
ΒυζαρεςΚαλησπέρα μωράκια μου ?????❤
Τι ψαρωτικη φώτο είναι αυτή ρε τύποι??Το 50% από το μέσα μου γιορτάζει, έχω διπλή προσωπικότητα χαχαχαχαχα. Έτσι γιορτάζω σήμερα ???????❤❤❤
Πανεμορφες καλημερες!Καλημέραααα μωρακια μου !!!! ??
@malkotto_94 Κατερίνα καλησπέρα, αυτό που λες στο προφίλ σου για λεσβιακό με μια φίλη σου παίζει, ή ακόμα είναι στα προσεχώς; Και εάν παίζει, μήπως μπορείς να μας πεις τι και πως και πόσο;
Duo έχω κάνει με πολλές κοπελες αλλά δυστυχώς μόνο με 2 από όσες έχω συνεργαστεί καταφέραμε να "κουμπουσουμε"". Αυτό το διάστημα δεν έχει βρεθεί κάποια με οποια μπορώ να πω ότι δουλεύω μαζί της κτλ. Όταν βρεθεί θα το καταλάβετε από της φοτος μου χαχαχαΚατερίνα έχω κι εγώ την ίδια ερώτηση. Όποτε μπορείς απάντησε
Duo έχω κάνει με πολλές κοπελες αλλά δυστυχώς μόνο με 2 από όσες έχω συνεργαστεί καταφέραμε να "κουμπουσουμε"". Αυτό το διάστημα δεν έχει βρεθεί κάποια με οποια μπορώ να πω ότι δουλεύω μαζί της κτλ. Όταν βρεθεί θα το καταλάβετε από της φοτος μου χαχαχα