Νέα

Κατερίνα20

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό ξενοδοχείο προτιμάτε για incall;

  • Μιράντα Γλυφάδα

    Ψήφοι: 90 34,5%
  • Λακόμπα Καλλιθέα

    Ψήφοι: 171 65,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    261

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.996
Like
1.018
Πόντοι
96
Το ανεβάζει και στο gov ; Μπορεί να χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε και για τη δουλεια μας δηλαδή; Αν είναι έτσι συμφέρει
σε λιγο καιρο θα βγαζει περισσοτερα λεφτα κι απο τα φαρμακεια που κανουν ..rapid test
 

malkotto_94

Call-Girl
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Μηνύματα
1.110
Like
21.282
Καλημέρα μωρακια. Στην διάθεση σας από σήμερα ??
2021-10-18 12_51_55.001+0300.jpg
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.282
Κριτικές
8
Like
7.315
Πόντοι
2.636
Ωραία φωτογραφία πολύ επαγγελματική
Σιγα ρε λυσαρη,ολος ο ουρανος ειναι "καμμενος"!Δεν το βλεπεις; ?

Εαν θελησεις Malkoto καποια στιγμη φωτογραφιες πες μου ?
 

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Μηνύματα
1.634
Κριτικές
78
Like
7.474
Πόντοι
17.436
Σιγα ρε λυσαρη,ολος ο ουρανος ειναι "καμμενος"!Δεν το βλεπεις; ?

Εαν θελησεις Malkoto καποια στιγμη φωτογραφιες πες μου ?

Έχεις υλικό; Ωραίος αν και με καλύπτουν αυτές που βάζει εδω
 

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Μηνύματα
105
Like
203
Πόντοι
1
Την κοπέλα την ξέρω αρκετά καλά εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτα από όλα γιατί την έχω πάρει μαζί μου σε κάποια επαγγελματικά ταξίδια, και χρειάστηκε να της κλείσω εισιτήρια, δεν είναι πάνω από 25 ετών. Όσο αφορά τις υπηρεσίες για εμένα είναι κορυφή, και μετά από αυτήν όσα λεφτά και να έχω ξοδέψει σε άλλες σύγκριση απλά δεν υπάρχει. Κάθε φορά αναρωτιέμαι γιατί έδωσα τα λεφτά μου αλλού. Τώρα όσο αφορά το μέρος που βρίσκεται τώρα, η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που προχωράει μπροστά και μόνο. Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, ναι έχει στήσει όχι μόνο μια δουλειά στην Αθήνα. Έχει περάσει πάρα πολλά, και αυτός είναι ο λόγος που την έχει κάνει τόσο δυνατή. Ξέρει να σέβεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ που παίρνει ( σε εμένα είχε ευκαιρίες να πουλήσει ιστορία αρκετές φορές διότι έχει υπάρξει απλά σαν συνοδός σε κάποια από τα ταξίδια μου, και το μόνο που έχει κάνει είναι να με αφήνει κάθε φορά με το στόμα ανοιχτό από θετική άποψη το λέω). Ξέρει να ντυθεί κατάλληλα και όπως πρέπει για το κάθε μέρος, Ξέρει να μιλήσει για ότι θέμα και να συζητηθεί πάνω σε επαγγελματικό meeting, Ξέρει να σταθεί όπως πρέπει και όποτε πρέπει. Για εμένα εσκορτ δεν είναι μόνο να ανοίξει τα πόδια, είναι το να μπορεί να με @@ ψυχολογικά πρώτα, να δεί τι θέλω, και να μπορεί να το κάνει χωρίς να της το ζητήσω. Και στα 10 χρόνια στο χώρο είναι η μόνη κοπέλα οποία έχω γνωρίσει και καταφέρνει να το κάνει πάντα. Το ότι αυτή τη στιγμή είναι εκτός, είναι και της βγάζω το καπέλο για αυτό που κάνει. Δεν μένει Αθήνα στάσιμη, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να γίνει εντελώς ανεξάρτητη, κατάφερε να στήσει όσα έχει και να μην εξαρτάται από αυτό το επάγγελμα. Κατάφερε να επιλέγει πλέον το πελατολόγιο της, να πηγαίνει εκεί που θέλει με όσους θέλει και αν θέλει. Εμάς αυτό μπορεί να μας κάνει μόνο χαρούμενους. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος όταν ξέρω αποδεδειγμένα στην δικιά μας περίπτωση ότι συναντάω μια κοπέλα η οποία ναι μεν έρχεται για το χρήμα, αλλά ξέρω ότι κατά βάθος με γουστάρει και δεν με έχει ανάγκη. Ξέρω ότι δεν είναι μια τελειωμένη βίζιτα την οποία την βάζουν να είναι εκεί. Ούτε ότι είναι εκεί αναγκαστικά για να πληρώσει τα έξοδα της πχ ενοίκιο κτλ. Κάθε φορά που την συναντάω μαθαίνω και κάτι καινούργιο για αυτήν, και το μόνο που κάνω είναι να την θαυμάζω. Δεν ξέρω καμιά άλλη κοπέλα, ούτε κοντά στην ηλικία της, που να έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει η Κατερίνα. Καλά κάνει και είναι εκεί που είναι, η απουσία της είναι φανερή, για όσους την ξέρουν ακόμα πιο πολύ. Καλά θα κάνει να ανεβάσει και άλλα 100 ευρώ τη τιμή της, έχει την πολυτέλεια να το κάνει και η δουλειά πάλι δεν θα της λείψει. Παρακολουθώ το νήμα της συνέχεια και γνωρίζω ότι είναι λίγοι αυτοί που πράγματι θα καταλάβουν τι εννοώ. Αλλά όπως είχε πει και η ίδια σε ένα ποστ της, "δεν είμαι για όλους, και ούτε έχω την απαίτηση να είμαι " αυτά από εμένα.
Σε καταλαβαίνω και σε πιστεςύω όσο δεν φαντάζεσαι. Είμαι μαζί με κάποια που την παραδεχομαι με τα χρηματα εχει τωρα 4 ακινητα και 1 μαγαζι που νοκιαζει και θα το κανει αυτο για 5 χρονια ακομα. Δουλευει consomation - αναφέρεται συχνά στο thread κολώμπαρα που γαμάς - ,αλλα και έχει 6 άτομα που τα ξέρει χρονια και τα βλεπει 1-2 φόρες το 15θημερο τον καθενα. Είναι απίστευτο ποως 2 από αυτους νομίζουν οτι βγαίνει μονο με αυτους και θέλουν να την παντρευτουν εδω και 2 χρονια ο ένας. Αφου πληρώνει κάποια (σεξ και παρέα) πως γινεται και πιστευεις ότι αυτός εισαι ο μονος που βλέπει?? Αυτο το εχω απορια , αλλα ειναι καλη διοτι της αρεσει αυτο που κάνει... Μην την πεις πουτανα θα βάλει τα γέλια, θα σου πει καλα που το κατάλαβες.
 

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.703
Κριτικές
24
Like
4.403
Πόντοι
2.846
Πολύ καβλα μωρό πρωί πρωί
 

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.831
Κριτικές
30
Like
20.785
Πόντοι
8.815
Η Κατεριναρα ειναι φωτια στις τιμες αλλα αν δεν τη παρω εστω μια φορα θα σκασω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom