Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Με το Κατερινάκι ισχύει το ότι η μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετήττην ρουφιανα μου φαινεται θα με κανει καμια ημερα επιορκο και θα την
Με το Κατερινάκι ισχύει το ότι η μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετήττην ρουφιανα μου φαινεται θα με κανει καμια ημερα επιορκο και θα την
Ξύπνησε το γλυκουλι μου με καυλιτσες.....!Ξύπνησα και μια μέρα πρώη ? καλημέρα μωρακιααα μου!!!
Καρυπίδη θα σε παρακαλεσω να μην σχολιαζεις τίποτα από αυτά που γράφω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με προμοτορες κι εσυ εισαι ένας απο αυτους, και δεν είσαι μόνο προμοτορας το παιζεις και δικηγόρος σε κοπελες σε διάφορα νήματα! Πεταγεσαι απο εδω και απο εκει σαν προστατης ή σαν κάτι άλλο....!
Είπαμε να φύγουμε λίγο από το ΚΑΠΗπλάκωσε η γερουσία
Με τοσα λεφτα περνεις κοπελα π εχει παιξει σιρινα η σουγκαρμπειμπις...εγω στην θεση σου θα το σκεφτομουνα, αν κ ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεξει κ να κανει οτι γουσταρει!Και να σκεφτεις πως εμας μας κανουν παραπονα για ενα ή δυο λεπτα του ευρω και ερχομαστε σε δυσκολη θεση! Παντως για να ειμαι δικαιος αυτο που βλεπω ειναι πολυ ομορφο και θα τα εδινα εστω και για μια φορα για την εμπειρια!
Όλες μαζί αυτές που λες μία Κατερίνα δεν κάνουν.Με τοσα λεφτα περνεις κοπελα π εχει παιξει σιρινα η σουγκαρμπειμπις...εγω στην θεση σου θα το σκεφτομουνα, αν κ ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεξει κ να κανει οτι γουσταρει!
Συμφωνώ 100% βασική φυσικά προϋπόθεση για να μπορείς να λες τη γνώμη σου είναι να έχεις δοκιμάσει αυτά τα κορίτσια γιατί η σειρήνα και το ***** από μόνα τους δεν λένε τίποταΑποδεκτη η γνωμη σου ο καθενας εχει τα γουστα κ τις προτιμησεις του
Έλα Παναγία μουΞύπνησα και μια μέρα πρώη ? καλημέρα μωρακιααα μου!!!
κοιτα,σαν εικονα το κοριτσι τα σπαει. βεβαια εγω οταν ασκουσα το αθλημα (γιατι εχω εδω και καποια χρονια αποχη),κοιτουσα πιο πολυ τις υπηρεσιες. δηλαδη μια που δεν φιλαει για μενα ειναι λογος να αποκλειστει.Με τοσα λεφτα περνεις κοπελα π εχει παιξει σιρινα η σουγκαρμπειμπις...εγω στην θεση σου θα το σκεφτομουνα, αν κ ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεξει κ να κανει οτι γουσταρει!
Υπέροχη !!!!Ξύπνησα και μια μέρα πρώη ? καλημέρα μωρακιααα μου!!!
Τι μουναρα ειναι αυτη ρε!Καλημέρα μωρακια μου καλή Κυριακή ? δεν χάθηκαααα
Πού το βλέπεις, αφού είναι μπροστά το καρπούζιΤι μουναρα ειναι αυτη ρε!
Ότι μπορούμε να δούμε από τριγύρω...Βυζιά...!Πού το βλέπεις, αφού είναι μπροστά το καρπούζι
Ομορφια!!!!!Ξύπνησα και μια μέρα πρώη ? καλημέρα μωρακιααα μου!!!
...αφου το εφαγε.Πού το βλέπεις, αφού είναι μπροστά το καρπούζι
Ξύπνησα και μια μέρα πρώη ? καλημέρα μωρακιααα μου!!!