Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Όντως, 2 έπιπλα πάνω σε ένα καναπέ είναι θέαμα για γέλια!
με εξιταρει παντα το να ειναι αναιδεστατο το πορνιδιο.... ;)
Όντως, 2 έπιπλα πάνω σε ένα καναπέ είναι θέαμα για γέλια!
gypsy boulgarian
gypsy boulgarian
gypsy να με λες οταν με παρεις σε ραντεβου κ μιλα μετα οσοκ οτι γουσταρεις! οχι να νες gypsy και σε PM να με ρωτας ποτε γινεται να βρεθουμε! ενταξει;;;
...και να υπηρχαν ΠΑΛΙ δεν τα δινουμε πλεον... ;)ρε παιδια δεν γυφτακη . ειναι ομως βουλγαρα οπως πολοι ειπαν . το θεμα ειναι αν γαμιεται ωραια και αν μας βγαζει γουστα , τα υπολοιπα ειναι περιττα . α να ειναι και καθαρη βεβαια , για το τελευταιο δεν εχει γραψει κανεις τιποτα , οποτε ειναι μια χαρα πουτανακι , εγω που το εχω παρει κανα2 φορες εχω περασει αρκετα καλα , οσο για την καινουργια φιλη δεν γνωριζω τιποτα , 400 που λεει ο αλλοσ δεν τα δινω ομως με τιποτα , δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα για εμενα πια
gypsy να με λες οταν με παρεις σε ραντεβου κ μιλα μετα οσοκ οτι γουσταρεις! οχι να νες gypsy και σε PM να με ρωτας ποτε γινεται να βρεθουμε! ενταξει;;;
καποιος ΨΗΝΕΣΑΙ να τη δοκιμασει.......και να υπηρχαν ΠΑΛΙ δεν τα δινουμε πλεον... ;)
μπααααααααααααααααααα...εχω ξαναπει..δεν τα παω καλα με τις ζορικες...καποιος ΨΗΝΕΣΑΙ να τη δοκιμασει....
αλλο να ειμαι ζορικος,και αλλο να ειμαι ευγενικος,και η αλλη να εχει υφακι..αν εισαι ζορικος θα ειναι κ κεινη,γνωμη μου....ο αλλος ειπε οτι την εκανε αρνακι κ περασε ζαχαρη...
ακριβώς!...και να υπηρχαν ΠΑΛΙ δεν τα δινουμε πλεον... ;)
αφηνει..Μικρή ρωτώ για τελευταία φορά...πρωκτικό δεν κάνεις,λες... Αφήνεις γλυφοκωλάδα κτλ? Είσαι καθαρή για να ξέρω...αν είναι...μου αρέσει πολύ το γλύψιμο
be carefull,προσεκτικα ομως..
be carefull,προσεκτικα ομως..
Έχεις πιάσει το νόημα παίχτη μου! Συμφωνώ και εγώ 1.000% μαζί σου! Έχει μεγάλη σημασία η ανταπόκριση από μέρους της κοπέλας.αλλο να ειμαι ζορικος,και αλλο να ειμαι ευγενικος,και η αλλη να εχει υφακι..