malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
ΧαχαχαχαχαχαΦίλε πρόσεχε. Μόλις αποκάλυψες το minimum της ηλικίας σου.
Εκτός αν ανήκεις σε ευπαθείς ομάδες... οπότε η κατερίνα δεν συνίσταται για εσένα.
ΧαχαχαχαχαχαΦίλε πρόσεχε. Μόλις αποκάλυψες το minimum της ηλικίας σου.
Εκτός αν ανήκεις σε ευπαθείς ομάδες... οπότε η κατερίνα δεν συνίσταται για εσένα.
Εσύ τι κάνεις εδώ μέσα ρε τυπε ;εσβησα τα μηνυμα
σβηστε τα και εσεις
Καλησπέρα. Πάρε με τηλ για ότι θέλεις, όσο για το σκουλαρίκι θα ήθελα και εγώ να βάλω άλλα λόγο υγείας δεν θα το κάνω..πα
Παντως η αισθηση στην π@@@ ειναι πολυ καλυτερη με το σκουλαρικι στην γλωσσα...δεν καταλαβαινω τι λογο υγειας ενωεις....τεσπα ομως οτι θες εσυ!!!Καλησπέρα. Πάρε με τηλ για ότι θέλεις, όσο για το σκουλαρίκι θα ήθελα και εγώ να βάλω άλλα λόγο υγείας δεν θα το κάνω..
Αρχικάααα...τώρα τι να σου πω. Ότι δεν έχει καμία λογική 1 πελάτης να μου ζητήσει κάτι τέτοιο και να πάω να το κάνω γιατί αν ήθελα θα το είχα κάνει ειδι. 2ρο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το σκεφτεί κανείς αλλά όταν έχεις μια τρύπα στην ουσία στο στόμα και έχεις διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους είναι επικίνδυνο για εμένα αλλά και για τον πελάτη γιατί αν υπάρχει μικρόβιο μεταδίδεται αμέσως. Το κατάλαβες τώρα;Παντως η αισθηση στην π@@@ ειναι πολυ καλυτερη με το σκουλαρικι στην γλωσσα...δεν καταλαβαινω τι λογο υγειας ενωεις....τεσπα ομως οτι θες εσυ!!!
Marketing tip.Χαχαχαχαχαχα
Άρχισε της εκπτώσεις έχει δεκαπενθήμερο λόγω ΠάσχαΕσύ τι κάνεις εδώ μέσα ρε τυπε ;
Το γράφει κάτω από κάθε της ανάρτησηΈχουμε τηλ ?
Πολύ σωστή παρατήρηση και μπράβο σου που προσέχεις την υγεία και ως συνεπάγεται την υγεία των υπολοίπων!!!Αρχικάααα...τώρα τι να σου πω. Ότι δεν έχει καμία λογική 1 πελάτης να μου ζητήσει κάτι τέτοιο και να πάω να το κάνω γιατί αν ήθελα θα το είχα κάνει ειδι. 2ρο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το σκεφτεί κανείς αλλά όταν έχεις μια τρύπα στην ουσία στο στόμα και έχεις διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους είναι επικίνδυνο για εμένα αλλά και για τον πελάτη γιατί αν υπάρχει μικρόβιο μεταδίδεται αμέσως. Το κατάλαβες τώρα;
..πολυ ..πειστικοςΛοιπόν παιδιά το Κατερινάκι κάνει ωραίο γαμησι ήμασταν χτες στο bill και με ξεζουμισε ..από το χαμόγελο της και μόνο κατάλαβα ότι θα ξεσκηστουμε στο γαμησι ...είναι πεντακάθαρη φιλάει πολύ ωραία .και με γλώσσα, άντεχει για ώρες στο σεξ...όσοι γουστάρουν να ακούνε ουρλιαχτά από καβλα σας την προτείνω....
Παρακαλούνται όλα τα μέλη που συνάντησαν ή έχουν σκοπό να συναντήσουν την Κατερίνα20 όπως ενημερώσουν πρώτα τον Γκασπερ, ώστε να εξετασθούν από τον ίδιο και ύστερα, με την άδειά του, να ανεβάσετε το σχόλιό σας...πολυ ..πειστικος
Δεν εχω επεμβει ποτε σε συζητηση σαν τριτος, αλλά ο τυπος που σου ζηταει να βαλεις σκουλαρικι πρεπει να το εχει σκασει απο τρελοκομειο.....(κι επιμενει κιολας......).Ρε σοβαρευτειτε λιγο!!Παρακολουθω αυτο το site, αν και νεο μελος, πολλα χρονια...τετοια απαιτηση ποτε!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΣ!!!Αρχικάααα...τώρα τι να σου πω. Ότι δεν έχει καμία λογική 1 πελάτης να μου ζητήσει κάτι τέτοιο και να πάω να το κάνω γιατί αν ήθελα θα το είχα κάνει ειδι. 2ρο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το σκεφτεί κανείς αλλά όταν έχεις μια τρύπα στην ουσία στο στόμα και έχεις διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους είναι επικίνδυνο για εμένα αλλά και για τον πελάτη γιατί αν υπάρχει μικρόβιο μεταδίδεται αμέσως. Το κατάλαβες τώρα;
ΧαχαΔεν εχω επεμβει ποτε σε συζητηση σαν τριτος, αλλά ο τυπος που σου ζηταει να βαλεις σκουλαρικι πρεπει να το εχει σκασει απο τρελοκομειο.....(κι επιμενει κιολας......).Ρε σοβαρευτειτε λιγο!!Παρακολουθω αυτο το site, αν και νεο μελος, πολλα χρονια...τετοια απαιτηση ποτε!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΣ!!!
Γιατί θές νά θυμᾶσαι τὴν πρώην;Χαχα
Εγώ θέλω να κάνει τατουάζ μια πεταλούδα στην πλάτη να την βλέπω όταν την έχω στα τέσσερα.. θα μου θυμίζει μια πρώην ??
Τρόπος του λέγειν για να τρολαρω.Γιατί θές νά θυμᾶσαι τὴν πρώην;
Συγγνώμη κιόλας, αλλά αφού αγαπητέ gasper είχες δηλώσει παλαιότερα ότι δεν θα πήγαινες μαζί της, αφού δεν είναι ο τύπος σου, γιατί σχολιάζεις στο νήμα της;;;; Και γιατί το βλεπεις;;..πολυ ..πειστικος
την αλλη φορα που θα θελω να σχολιασω κατι σε ενα οποιοδηποτε νημα θα σε ρωτησω πρωτα.Συγγνώμη κιόλας, αλλά αφού αγαπητέ gasper είχες δηλώσει παλαιότερα ότι δεν θα πήγαινες μαζί της, αφού δεν είναι ο τύπος σου, γιατί σχολιάζεις στο νήμα της;;;; Και γιατί το βλεπεις;;
Εδώ μπαίνουν όσοι έχουν εμπειρία μαζί της, ή όσοι θέλουν να έχουν, αφού έχουν διαβάσει πρώτα τον ‘τριψήφιο’ αριθμό κριτικών της.....
ΚΥΡΙΕ , ΚΥΡΙΕ . Να παω εξω ?την αλλη φορα που θα θελω να σχολιασω κατι σε ενα οποιοδηποτε νημα θα σε ρωτησω πρωτα.
νομιζα οτι ειμαστε σε ελευθερο φορουμ.
θυμισε μου να σου ζητησω την αδεια αλλη φορα πριν γραψω κατι οπουδηποτε.