Επισκέπτης
ρε συ οι Ρουμάνες το χουν το άθλημα...αυτή πιο πολύ με Αλβανάκι μου έκανε από συμπεριφορά
Εχω ακουσει ολες τις εκδοχες..... αλβανακι, βουλγαρα, τωρα ρουμανα.
Αυτο θα πει Βαλκανικη ενωση! αχαχαχαχαχα
ρε συ οι Ρουμάνες το χουν το άθλημα...αυτή πιο πολύ με Αλβανάκι μου έκανε από συμπεριφορά
προφανως για να δικαιολογησει η πονηρη αλβανιδα το 50ρικο της αυξησης..Ναι αλλα η Κατια διαφημιζει κωλο ενω η Κατερινα οχι. Λες να εβαλε και αυτο στο προγραμμα?
Χορχε που εισαι για ενα τεστ ντριβε?
Ρε σεις γιατι κολλατε στο απο που ειναι;
Απο οπου κι αν ειναι, εγω περασα εξαιρετικα μετρια και δεν θα την ξανατιμησω ποτε.
Γενικα νομιζω τζαμπα κολλατε στην καταγωγη καποιου επειδη παντου υπαρχουν εξαιρεσεις (καλοι και κακοι επαγγελματιες).
Διορθωστε με αν κανω λαθος.
σε δουλειά να βρισκόμαστε..Γιατί είναι Ουγγαρέζες οι κοπέλες των στούντιο? Αλβανίδες στη συντριπτική πλειοψηφία..Είναι Ιταλίδες? Από πότε τα Τίρανα ανήκουν στην Ιταλία? Όπως οι <<ελληνίδες>> που εκπορνεύονται στην Ιταλία..Αλβανίδες είναι από καταγωγή,γέννηση, με ελληνικά χαρτιά. Και σε τελική ανάλυση ευρωπαίοι είμαστε όλοι..Ρε σεις γιατι κολλατε στο απο που ειναι;
Απο οπου κι αν ειναι, εγω περασα εξαιρετικα μετρια και δεν θα την ξανατιμησω ποτε.
Γενικα νομιζω τζαμπα κολλατε στην καταγωγη καποιου επειδη παντου υπαρχουν εξαιρεσεις (καλοι και κακοι επαγγελματιες).
Διορθωστε με αν κανω λαθος.
εσύ ποιάσ από τις δύο κοπέλες είσαι κούκλα μου;
Ο Χ Ιαυτη σου ξεφυγε?
την γαμησα δυο μερες πριν την τζολι.εγω παντως ΔΕΝ θα της κανω τη χαρη να τη γαμησω αυτην (εχουμε μιλησει παλιοτερα για αυτο)
ποια απο τις δυο ηταν περισσοτερο ..τυποποιημενη?την γαμησα δυο μερες πριν την τζολι.
την γαμησα δυο μερες πριν την τζολι.