malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Διαθέσιμη;;;η διακοπαρες;;;;
Διάθεσημη αθηνα
Διάθεσημη αθηνα
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, απλά θέλω υγιής πελάτες. Οπως εγω ειμαι πεντακάθαρη θα ήθελα την ίδια προσοχή από σας. Αλλιώς προσωπικά εγώ δεν μπορώ να δουλέψω.. φιλάκια πολλά
πραγματικα μπραβο της!! γιατι παλαιοτερα οταν της γραφαμε για το προβλημα που ειχε, μας εβγαζε τρελους..Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, απλά θέλω υγιής πελάτες. Οπως εγω ειμαι πεντακάθαρη θα ήθελα την ίδια προσοχή από σας. Αλλιώς προσωπικά εγώ δεν μπορώ να δουλέψω.. φιλάκια πολλά
Ολόσωστη.
Η υγιεινή πάνω από όλα.
πραγματικα μπραβο της!! γιατι παλαιοτερα οταν της γραφαμε για το προβλημα που ειχε, μας εβγαζε τρελους..Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, απλά θέλω υγιής πελάτες. Οπως εγω ειμαι πεντακάθαρη θα ήθελα την ίδια προσοχή από σας. Αλλιώς προσωπικά εγώ δεν μπορώ να δουλέψω.. φιλάκια πολλά
Ολόσωστη.
Η υγιεινή πάνω από όλα.
αυτα που ξερεις κι εσυ σαν παλιος, οταν παλαιοτερα ειχε γινει μεγαλος ντοροςΡε συ Κιτσο Γκασπεράκο, δεν μας λες εσύ που τα ξέρεις καλύτερα τι θέλεις να πεις; Γιατί πολύ μασημένα μας τα λες.
Άκου κίτσο, που για το μόνο που μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα είναι τότε θα δεις κάτι για να σχολιάσεις αρνητικά σε επιλεγμένες κοπέλες. Καμία ενημέρωση κατά τα άλλα, καμία βοήθεια.αυτα που ξερεις κι εσυ σαν παλιος, οταν παλαιοτερα ειχε γινει μεγαλος ντοροςΡε συ Κιτσο Γκασπεράκο, δεν μας λες εσύ που τα ξέρεις καλύτερα τι θέλεις να πεις; Γιατί πολύ μασημένα μας τα λες.
σεβαστο να πιστευεις οτι εχεις αναγκη..και θα δωσω και χαιρετισμους σ αυτον που μου δινει τα λογια..Άκου κίτσο, που για το μόνο που μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα είναι τότε θα δεις κάτι για να σχολιάσεις αρνητικά σε επιλεγμένες κοπέλες.αυτα που ξερεις κι εσυ σαν παλιος, οταν παλαιοτερα ειχε γινει μεγαλος ντοροςΡε συ Κιτσο Γκασπεράκο, δεν μας λες εσύ που τα ξέρεις καλύτερα τι θέλεις να πεις; Γιατί πολύ μασημένα μας τα λες.
Ό,τι ώρα θέλεις σου βγάζω μούφα με επιχειρήματα την αιτία που προκλήθηκε το θέμα που σε βάζει αυτός που σου δίνει τα λόγια στα χέρια να τα γράψεις να το φέρεις στον αφρό.
Άκου βαλτέ κίτσο!σεβαστο να πιστευεις οτι εχεις αναγκη..και θα δωσω και χαιρετισμους σ αυτον που μου δινει τα λογια..Άκου κίτσο, που για το μόνο που μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα είναι τότε θα δεις κάτι για να σχολιάσεις αρνητικά σε επιλεγμένες κοπέλες.αυτα που ξερεις κι εσυ σαν παλιος, οταν παλαιοτερα ειχε γινει μεγαλος ντοροςΡε συ Κιτσο Γκασπεράκο, δεν μας λες εσύ που τα ξέρεις καλύτερα τι θέλεις να πεις; Γιατί πολύ μασημένα μας τα λες.
Ό,τι ώρα θέλεις σου βγάζω μούφα με επιχειρήματα την αιτία που προκλήθηκε το θέμα που σε βάζει αυτός που σου δίνει τα λόγια στα χέρια να τα γράψεις να το φέρεις στον αφρό.
μπραβο σου!! ολα τα καταλαβες...Άκου βαλτέ κίτσο!σεβαστο να πιστευεις οτι εχεις αναγκη..και θα δωσω και χαιρετισμους σ αυτον που μου δινει τα λογια..Άκου κίτσο, που για το μόνο που μπαινοβγαίνεις εδώ μέσα είναι τότε θα δεις κάτι για να σχολιάσεις αρνητικά σε επιλεγμένες κοπέλες.αυτα που ξερεις κι εσυ σαν παλιος, οταν παλαιοτερα ειχε γινει μεγαλος ντοροςΡε συ Κιτσο Γκασπεράκο, δεν μας λες εσύ που τα ξέρεις καλύτερα τι θέλεις να πεις; Γιατί πολύ μασημένα μας τα λες.
Δυο γκόμενες ταυτόχρονα ΚΑΙ οι δυο μολυσμένες ταυτόχρονα και μάλιστα με δυο διαφορέτικά νοσήματα. Δεν βγαίνει το σενάριο...
όταν έχεις χρόνια στο κουρμπέτι, όπως υποστήριξε αυτός και έχεις δει κάτι και σου μποάινουν υποψίες... δεν πας π΄ρωτα να γαμήσεις. Πάς πρώτα να ελέγξεις... Ούτε τώρα βγαίνει το σενάριο
Όταν κάποιος δηλώνει σε κριτική του, ότι ήταν η δεύτερη φορά που φοβήθηκε για την υγεία του, όχι μόνο δεν ξανά πάει στη γκόμενα όπως δήλωσε πριν δυο χρόνια ο ίδιος, αλλά ούτε καν sms επικοινωνία δεν κάνει μαζί της από τον φόβο του. Εδώ και αν δεν βγαίνει το σενάριο.
Τι έγινε ρε Κίτσο. Είδατε τη Κατερίνα να πηγαίνει καλά και ξεκινάτε σχέδιο; Φτιάχτε κανένα κλώνο ρε σεις να ανεβάσετε καμία κριτική. Το έχετε ξανα κάνει...
Ξανά δώσε χαιρετίσματα στον κεχαγιά σου.