psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
...και ''πάχους'' jorge,το είπαμε από το τηλέφωνο...τελικά κώλο δεν πήρες όμως...
λόγω μεγέθους ψωλαρά μου?
...και ''πάχους'' jorge,το είπαμε από το τηλέφωνο...τελικά κώλο δεν πήρες όμως...
...μερικες φορες γαμας τοσο καλα,μουνι,που ο κωλος φαινεται λιγος.... ;)τελικά κώλο δεν πήρες όμως...
...μερικες φορες γαμας τοσο καλα,μουνι,που ο κωλος φαινεται λιγος.... ;)
οντος που τη βρισκουμε γτ το freelist αλλαξεαυτό που πρέπει να διευκρινήσεις είναι ποιό είναι το τηλ του γραφείου και ποιό είναι το "δικό" της
ειχες γραψει για το προγραμμα της, νομιζε και εκεινη οτι καταλαβες ποιο ραντεβου της ησουνα και νομιζα οτι την ειχες συναντησει ηδη.δεν την έχω πάρει,είχα ρωτήσει απλά,καλά έκανες και την δοκίμασες,λέω πλέον να μην κάνω το κασκαντεριλίκι μετά και από αυτή την περιγραφή
ΥΓ Διάβασες πουθενά να την έχω πάρει και το αναφέρεις στην κριτική σου?
είναι αματέρ με την έννοια απ΄ότι κατάλαβα τα δίνει όλα αν της είσαι συμπαθής..καλά να περνάμε και να γαμάμε..ειχες γραψει για το προγραμμα της, νομιζε και εκεινη οτι καταλαβες ποιο ραντεβου της ησουνα και νομιζα οτι την ειχες συναντησει ηδη.
εγω παντως δεν μιλησα με γραφειο, απευθειας μαζι της μιλησα στο νουμερο που τελειωνει σε 710. χρεωσε εξτρα το owo, ειχε εξτρα το cim και την δευτερη φορα και τελικα εδωσα 120 ευρω για 40 λεπτα, 1 φορα και cim.... και ζητησε και τα λεφτα πριν γδυθει καν αφου κανονισαμε για owo στην αρχη
είναι αματέρ με την έννοια απ΄ότι κατάλαβα τα δίνει όλα αν της είσαι συμπαθής..καλά να περνάμε και να γαμάμε..
όπως αναφέρω και στην κριτική μίλησα με την ίδια γι`αυτό και πακέτο η τιμή στα 100(ότι συμφωνήσαμε από τηλέφωνο χωρίς εξτραδάκια)
είναι αματέρ με την έννοια απ΄ότι κατάλαβα τα δίνει όλα αν της είσαι συμπαθής..καλά να περνάμε και να γαμάμε..
όπως αναφέρω και στην κριτική μίλησα με την ίδια γι`αυτό και πακέτο η τιμή στα 100(ότι συμφωνήσαμε από τηλέφωνο χωρίς εξτραδάκια)
100 έδωσα.Οι καθυστερήσεις με ποτά/τσιγάρο/μπάνιο/2ο χύσιμο στα 90λεπτά.Σε άλλο post στην προηγούμενη σελίδα λες 100ε για 90 λεπτά,στην κριτική σου 100ε για μια ώρα και το πιθανότερο είναι 150ε για 90 λεπτά,ποιό είναι το αληθινό;
Έχω λάβει πάνω από 40pm και το καλύτερο είναι απο zombie accounts.Κατευθείαν διαγραφή.
πλάκα κάνεις..κριτική δεν διάβασες?εννοείται πως ΝΑΙ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλάω,προχθές ήταν να την ξανασυναντήσω αλλά το άφησα για επόμενη φορά..μαζί με τη φίλη της..Εμεινες ευχαριστημενος απ'την συναντηση με την κοπελα?
πλάκα κάνεις..κριτική δεν διάβασες?εννοείται πως ΝΑΙ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλάω,προχθές ήταν να την ξανασυναντήσω αλλά το άφησα για επόμενη φορά..μαζί με τη φίλη της..
το καυτό δίδυμο είναι σε μπαλκόνι δωματίου του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεττανία...
το καυτό δίδυμο είναι σε μπαλκόνι δωματίου του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεττανία...
έχει πέσει πολυ χρήμα...