amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
.... Είπαμε ο Πανάγος είναι.. ΣΠΑΡΓΑΝΟ του μπου...έτσι έτσι
.... Είπαμε ο Πανάγος είναι.. ΣΠΑΡΓΑΝΟ του μπου...έτσι έτσι
3 κι ολας ωραιος. Σου αρεσουν τα πιπίνια νόμιζα θες milfares..
Βέβαια 3 φορές... Τώρα φοβάμαι όμως γιατί την έκανες τυφώνα... Πού να κολυμπήσω στην αγκαλιά της..
εγώ θα τον κόψω από παρέα η δεν θα του λέω με ποιες βρίσκομαι για να μην τρώω πορτα..
Βέβαια 3 φορές... Τώρα φοβάμαι όμως γιατί την έκανες τυφώνα... Πού να κολυμπήσω στην αγκαλιά της..
... έχει ωραία μουνόχειλα..3 κι ολας ωραιος. Σου αρεσουν τα πιπίνια νόμιζα θες milfares
ολα ωραια τα εχει!!! Τωρα ομως θα ηρεμήσω και θα μαζέψω δυναμεις για τη νεα μου ταινια σε καλοκαιρινή διάθεση... έχει ωραία μουνόχειλα..
Αυτό είναι αλήθεια!είχα καλη χημεια με τη κατερινα ειναι και καλο παιδι. Στο μελλον θα βάλω στο μενου και αντριαννα μαζι με κρασι και σουσι τωρα ηρεμια
είχα καλη χημεια με τη κατερινα ειναι και καλο παιδι. Στο μελλον θα βάλω στο μενου και αντριαννα μαζι με κρασι και σουσι τωρα ηρεμια
θα δούμε τίποτα τελικά για να δουμε...σωστος κανε εσυ το τραπεζι και αυτες θα σου κανουν το κρεβατι !!! χαχα
είχα καλη χημεια με τη κατερινα ειναι και καλο παιδι. Στο μελλον θα βάλω στο μενου και αντριαννα μαζι με κρασι και σουσι τωρα ηρεμια
Ζεστη ζέστηηηη πολυ καυλες με αυτη τη ζέστη :-*
τι μουνακι ομορφο εισαι εσυ παιδακι μου?πως μου εχεις ξεφυγει?αν και προσφατα μου ειπε η φιλεναδα σου.:-* :-*
Υπεροχη θεα!!:-* :-*
ορμά φρανκιιιιιιιιιιιι,στην Κάθριν....τι μουνακι ομορφο εισαι εσυ παιδακι μου?πως μου εχεις ξεφυγει?αν και προσφατα μου ειπε η φιλεναδα σου.