Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Ναι είναι μαύρο με μοβ μπλε κάτι τέτοιο ;)
Αγριοθήλυκο έτοιμο για όλα
Το νύχι? Που πήγε?
Απορεις ακόμα; Εξαιτίας σου! Το ειπε και το έκανε το κορίτσι...χαχαχα, μολις ειδα τη φωτο...ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα!!
Τέλος θα τα βγάλω τα νύχια χαχαχα
Απορεις ακόμα; Εξαιτίας σου! Το ειπε και το έκανε το κορίτσι...
Αααααααααααααα ναιιι!! Ακριβως ! Ζεμπου μπράβο μωρό μου
:SΕίναι πονηρό το Ζεμπούδι, να το προσέχεις....
Δεν πειράζει. Κακίες δεν κρατάμε. Εγώ έλεγα και λέω τα καλύτερα για εσάς.παμπόνηρο Ζεμπούδι! Δεν το λέω εγώ, όλοι οι μικροτσούτσουνοι γέροντες το λένε....
Αααααααααααααα ναιιι!! Ακριβως ! Ζεμπου μπράβο μωρό μου
Και λίγα λέτε αγαπητέ φίλε...Είναι πονηρό το Ζεμπούδι, να το προσέχεις....
Καλημέρα ένα τηλ της Κατερίνας?
δεν κοιτας το αβαταρ της λεω εγω ;) μηπως το ανακαλυψεις τι να σας πω :-Καλημέρα ένα τηλ της Κατερίνας?
Τυπε δεν δίνει τηλέφωνο η κοπέλα.Ανεβαζει φωτό απλά γιατί γουστάρει να μας καυλώνει.
οχι τυπε μου δεν γουσταρει να μας καυλώνει .. το δωρακι θελει να παρει .. στα παπαρια της αν καυλώσουμε η όχι ...
ε όχι....δεν ειπα να τα βγάλει εντελώς φίλε Ζεμπου! Για τα μυτερά μίλησα μόνο!!!Απορεις ακόμα; Εξαιτίας σου! Το ειπε και το έκανε το κορίτσι...
Έλα τώρα, που με πήρες και στα σοβαρά. Σε πειράζω για την πλάκα.ε όχι....δεν ειπα να τα βγάλει εντελώς φίλε Ζεμπου! Για τα μυτερά μίλησα μόνο!!!
Μάλλον έσκισε την πλάτη κάποιου παντρεμένου κ για να μην ξανασυμβεί, για να προστατεψει τη δουλειά της, για να μην ξανα παρασυρθεί κ σκισει την πλάτη καποιου (ενώ την σκίζει αυτός), τα έκοψε τελείως! Όχι, δεν θα πάρω εγώ την ευθήνη γι'αυτό που μας βρήκε....όχι!
Έλα τώρα, που με πήρες και στα σοβαρά. Σε πειράζω για την πλάκα.
Πάντως ξέρει να τα δουλεύει χωρίς να αφήνει σημάδια...