aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
με 110 πας-ερχεσαι με αεροπλανοΜε το αυτοκίνητο ανεβα κατεβα ειναι 300 ευρω δεν βαζω φαγητα και ξενοδοχεια
με 110 πας-ερχεσαι με αεροπλανοΜε το αυτοκίνητο ανεβα κατεβα ειναι 300 ευρω δεν βαζω φαγητα και ξενοδοχεια
Εγώ θέλω μία στο κωλαράκι......ζουμαρισε μια στα μουνοχειλα και ποσταρισε
Εγώ θέλω μία στο κωλαράκι......
Ναι.......Πάντως έχει πολύ ωραίο σωματάκι..... Μου αρέσει πολύ.....Καλά εννοειται ότι όποιες φώτο με close up θα εκτιμούνταν ιδιαίτερα!!!!
Ρε μάγκες γιατί κολλάτε στο κορίτσι; Μια χαρά κουκλάρα φαίνεται. Δεν την εχω συναντησει αλλά ξέρετε πολλές σε αυτη τη ηλικία με αυτο το κορμί να ζητάνε λιγότερα; Αν ναι γιατί δεν μας ενημερώνετε κι εμάς;
Κι εσύ κούκλα μου, υπάρχει μια παροιμία που λέει οτι "η σιωπή είναι χρυσός"
Οχι ρε αγαπούλη δεν την κολλαμε συζητηση κανουμεΡε μάγκες γιατί κολλάτε στο κορίτσι; Μια χαρά κουκλάρα φαίνεται. Δεν την εχω συναντησει αλλά ξέρετε πολλές σε αυτη τη ηλικία με αυτο το κορμί να ζητάνε λιγότερα; Αν ναι γιατί δεν μας ενημερώνετε κι εμάς;
Ρε μάγκες γιατί κολλάτε στο κορίτσι; Μια χαρά κουκλάρα φαίνεται. Δεν την εχω συναντησει αλλά ξέρετε πολλές σε αυτη τη ηλικία με αυτο το κορμί να ζητάνε λιγότερα; Αν ναι γιατί δεν μας ενημερώνετε κι εμάς;
τσιγκανακι απο βουλγαρια ειναι, εκει ουτε 25 ευρω δεν παιρνει για 2ωρο και εδω ζηταει 80, αφου υπαρχουν μαλακες και τα δινουν καλα κανει!
ΑΥΤΕΣΡε μάγκες γιατί κολλάτε στο κορίτσι; Μια χαρά κουκλάρα φαίνεται. Δεν την εχω συναντησει αλλά ξέρετε πολλές σε αυτη τη ηλικία με αυτο το κορμί να ζητάνε λιγότερα; Αν ναι γιατί δεν μας ενημερώνετε κι εμάς;
επειδη παω συχνα πυκνα σοφια, και εχω ζησει εκει ξερω παρα πολυ τι γραφω και τι λεω,φιλικαΧωρίς διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης ούτε υπεράσπισης της κοπέλας με την οποία δεν έχω πάει ποτέ. Έστω ότι η δική σου δουλειά στην Ελλάδα σου αποδίδει 1000 ευρά το μήνα και στη Σουηδία 4000, ακριβώς η ίδια εργασία. Θεωρείς επιχείρημα το να σε κράζουν οι Σουηδοί για την εκεί αμοιβή σου επειδή στην Ελλάδα η ίδια δουλειά εκτιμάται πως αξίζει/κοστίζει/αποτιμάται 4 φορές κάτω; Άλλες και άλλες ρε μαν κοστολογούν τις υπηρεσίες τους το ίδιο και εμφανισιακά τουλάχιστον και ηλικιακά είναι χάλια. Τα έβαλες τώρα με το πιτσιρίκι που είναι όντως λίγο θρασύ ως προς τους τρόπους (πολύ νέα γαρ και δεν έχει πιάσει την αξία της αδιαφορίας) αλλά επί της ουσίας νομίζω έχει δίκιο.
Φιλικά
Οχι ρε αγαπούλη δεν την κολλαμε συζητηση κανουμε
δηλαδη εδω ο οδηγος νταλικας παιρνει ενα χιλιαρικο , θα πρεπει και στην αγγλια να παρει 1000; εμ δεν ειναι ετσι , ο τι πει η αγορα ισχυειεπειδη παω συχνα πυκνα σοφια, και εχω ζησει εκει ξερω παρα πολυ τι γραφω και τι λεω,φιλικα
+100Φίλε μου, επειδή βαριέμαι να ξαναδιαβάσω όλο το thread για το ποιος έγραψε τι,θα κάνω ένα σχόλιο γενικό και δεν σημαίνει ότι υπονοώ εσένα. θεωρώ ότι σχόλια του τύπου "τσιγγανάκι βουλγάρικο" και "στην ΄χωρα της θα έπαιρνε 25 ευρώ (κάπως έτσι τέλος πάντων)", ξεπερνάμε τα όρια της συζήτησης. Κι εγώ στο μπαγκλαντες θα έπαιρνα 3 δολάρια την ημέρα και στις ΗΠΑ 80.000 τον χρόνο...
Άποψή μου είναι δεν περιμένω να την ασπαστούν όλοι κι ας έσπευσες να με χαρακτηρίσεις αγαπούλη...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.........Ρε μαγκες,αυτο που τωρα τελευταια πιανουμε κουβεντουλα με τις "συνοδους".Αν θελετε κουβεντα ας πατε σε κανα μπαρ,αλλιως ας παρετε ενα τηλ να την γαμησετε. Απο εκει και περα,οσο θελει θα κοστολογησει το μουνι της.Οποιος πιστευει οτι δεν τα αξιζει ας μην τα δωσει.Δεν γινεται να της λεμε και με ποσα θα ανοιξει τα ποδια.
Αγγλια τυπε οδηγος νταλικας παιρνει γυρο στις 18-20 λιρες την ωρα..δηλαδη εδω ο οδηγος νταλικας παιρνει ενα χιλιαρικο , θα πρεπει και στην αγγλια να παρει 1000; εμ δεν ειναι ετσι , ο τι πει η αγορα ισχυει
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα ε;;δηλαδη εδω ο οδηγος νταλικας παιρνει ενα χιλιαρικο , θα πρεπει και στην αγγλια να παρει 1000; εμ δεν ειναι ετσι , ο τι πει η αγορα ισχυει
αυτα που λες τα λενε οι γερμανοι , οι αμοιβες για τον μεταναστη να ειναι ιδιες οπως στη χωρα που προερχονται , και αν εινα ιτσιγκανακι η κοπελλα εμας τι μας νοιαζει; το μουνι εχει χρωμα;μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα ε;;
τυπε 200 θα ζηταει και θα τα δινετε, και βγαινετε να γραφετε μετα για το μυρωδατο μουνακι τηςαυτα που λες τα λενε οι γερμανοι , οι αμοιβες για τον μεταναστη να ειναι ιδιες οπως στη χωρα που προερχονται , και αν εινα ιτσιγκανακι η κοπελλα εμας τι μας νοιαζει; το μουνι εχει χρωμα;