TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αν αναλαβει ο μπαμπουλας τα καπακια εχουν και αδιαβροχοποιηση ;) οποτε πας και για καταδυσηΤο καπάκι στο φέρετρο να κλείνει μόνο και όλα καλά.
αν αναλαβει ο μπαμπουλας τα καπακια εχουν και αδιαβροχοποιηση ;) οποτε πας και για καταδυσηΤο καπάκι στο φέρετρο να κλείνει μόνο και όλα καλά.
Πολύ! :-*Καλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
Καλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
εισαι μουναρος απλα κατεριναΚαλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
Τωλειο μωρο!!Καλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
ΥπεροχοΚαλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
γλοσεπσα την μπερδα μουΚαλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
οτι κ να κάνεις Κατερινάκι σου πάει...αφου είσαι κουκλάρα έτσι κ αλλιωςΚαλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
Μούναροςςςςς με γειά είσαι μιά τρέλλα!!!!Καλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?
Μωράκι, αν θες να προσέξουμε τα μαλλιά σου, βάλε μια άλλη φωτό!! Ποιος θα τα προσέξει κούκλα μου με τέτοια σωματάρα?Καλησπέρα μωράκια μου Σας αρέσει αυτό το ξανθό που έχω κάνει στα μαλλιά μου ?