ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
ΚαλημερααααΔεν λέω, ωραία είναι αλλα επιμένω στα λευκά, Τζον Τζον! ;)
Καλημέρα στο κορίτσι το όμορφο και σε όλους!
ΚαλημερααααΔεν λέω, ωραία είναι αλλα επιμένω στα λευκά, Τζον Τζον! ;)
ειναι μεσα στους στόχους του 18Δεν λέω, ωραία είναι αλλα επιμένω στα λευκά, Τζον Τζον! ;)
κάνε μας τη χάρη ρε φίλε που μπήκες στο νήμα της κατερίνας να επιτελέσεις κοινωνικό έργο...
δεν κάνουν εξετάσεις όποιες κοπέλες δεν έχουν μυαλό, κι όχι οι μικρές ή οι μεγάλες.
συνάντησέ την, ζήτα της να δεις αν έχει και τι θα σου δείξει και μετα μίλα μας...
κι αφού σε νοιάζει η υγεία μας τόσο πολύ, μπες σε όλα τα νήματα των κοριτσιών και γράψε το ίδιο πράγμα αφού είσαι "φύλακας" υγείας.
άντε γιατί το έχετε παρακάνει κάποιοι τελευταία !!
η κατερίνα είναι από τις ελάχιστες που, όταν ζήτησα κάποτε, μου έδειξε εξετάσεις...
Η Κατερινα με ποια κανει duo ξερουμε ?
τα μικρά δεν κανουν συχνα εξετασεις και ειναι επικινδυνα για αφροδισια.....να προσεχετε!
Και εσυ τι εισαι εδω μεσα,,,? Ο νταβατζης του site?κάνε μας τη χάρη ρε φίλε που μπήκες στο νήμα της κατερίνας να επιτελέσεις κοινωνικό έργο...
δεν κάνουν εξετάσεις όποιες κοπέλες δεν έχουν μυαλό, κι όχι οι μικρές ή οι μεγάλες.
συνάντησέ την, ζήτα της να δεις αν έχει και τι θα σου δείξει και μετα μίλα μας...
κι αφού σε νοιάζει η υγεία μας τόσο πολύ, μπες σε όλα τα νήματα των κοριτσιών και γράψε το ίδιο πράγμα αφού είσαι "φύλακας" υγείας.
άντε γιατί το έχετε παρακάνει κάποιοι τελευταία !!
η κατερίνα είναι από τις ελάχιστες που, όταν ζήτησα κάποτε, μου έδειξε εξετάσεις...
Και εσυ τι εισαι εδω μεσα,,,? Ο νταβατζης του site?
χαλαρα ............ μαγκεςόσοι απαντάνε και κάνουν σχόλια είναι νταβατζήδες?
εσύ πάλι είσαι ο σερίφης?
Ελληνικά στα έγραψε "η άλλη" Εχει εδώ και δύο χρόνια εξετάσεις και πρόσφατες! Από που ξεφύτρωσες εσύ και τι ρόλο βαράς;βγηκε και η αλλη απο πανω οπως η περιστερα-μπετυ να κανει δηλωσεις.... να μας φερει εξετασεις απο 2 χρονια πριν...αχαχαχαχαχα εχετε πλακα ρε σεις....
Εφοσον λοιπον δεν εισαι νταβατζης σταματησε να απαντας εσυ ΜΟΝΟ στις ασχημες κριτικες, και αφησε να απαντησει η ιδια.όσοι απαντάνε και κάνουν σχόλια είναι νταβατζήδες?
εσύ πάλι είσαι ο σερίφης?
Ελληνικά στα έγραψε "η άλλη" Εχει εδώ και δύο χρόνια εξετάσεις και πρόσφατες! Από που ξεφύτρωσες εσύ και τι ρόλο βαράς;
Ευχαριστούμε για την συμβουλή αλλά δεν τις βάζουμε όλες στο σωρό, πόσο μάλλον, όταν δεν τις γνωρίζουμε. Να σου δώσω κι εγώ συμβουλή. Αν είναι να πάθεις τη ζημιά δεν πάιζει ρόλο η ηλικία. Αλλά η γυναίκα. Η οποία γυναίκα μπορεί να την πατήσει και από βρομιάρη πελάτη. Αρα το νου σου γενικά και όχι ειδικά.απο που ξεφυτρωσα εγω??? τι λε ρε παλιε.... συμβουλη μπηκα να δωσω διοτι επεσα τυχαια πανω στο νημα και ειδα το νεαρο της ηλικιας! Λογω του οτι εχω αρκετες ασχημες εμπειριες με καβλιαρες μικρουλες! Αν ενοχλησα καποιους (μυστηριο το γιατι....) το παιρνω πισω και αντε γαμηθειτε με οποιες γουσταρετε! παλιέ....
απόλυτα σωστός.
όποιος θέλει τη συναντάει και αν δεν έχει το κορίτσι εξετάσεις πρόσφατες την κάνει...
και μας ενημερώνει κιόλας !!