malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Μπάρμπα τραμπάκουλα σταμάτησε να κοροϊδεύεις τον κόσμο (και δεν αναφέρομαι μόνο στα της εμφανίσεως...) γιατί και εγώ ένα νταβατζακο σαν εσένα άκουσα και τσίμπησα ενα παράσημο ευτυχώς ιάσιμο.Ρε συ wired μ αρεσει πού τον πηρες στα σοβαρα. Δυο παραθεσεις εχει κανει και οι δυο στο ιδιο ατομο. Τόσοι γράψαμε μετα την πρωτη παραθεση που εκανε του τρελού, πάλι στο ιδιο σχολιο του τρελού εκανε παραθεση. Αλλος εχει το ονομα αλλος τη χαρη.. Δες και την κριτική του για την κατερινα3. Διαβασε και τα σχολια αυτης της κριτικής και θα καταλαβεις περισσοτερα... Δεν ειναι να τον παιρνεις στα σοβαρα.
Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρης που γιορτάζουν συμερααα
Αχ βρε Κατερίνα τι μου κάνεις....δεν έχει γυρίσει η φίλη μου η Ιζαμπέλα ακόμα και μου φαίνεται θα το κάψουμε μαζί λίαν συντόμως....Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρης που γιορτάζουν συμερααα
Κατερινάκι πλησιάζει η γιορτή μου... θα με περιποιηθείς λίγο ιδιαίτερα εκείνη τη μέρα έτσι δεν είναι ;Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρης που γιορτάζουν συμερααα
Ρε συμπαίκτες το κορίτσι απο επικοινωνία τι λέει;;;
Απαντάει στα μνμ η τρώμε ζόρια για να την βρούμε;;;
Πέμπτη σκάω Αθήνα για 5ημερη απόδραση!!!
Αν δεν κατέβει μουνακι απο βόρεια Ελλάδα που περιμένω θα χαλάσω πακέτο δυνατό στο σπορ!!!!!
Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρης που γιορτάζουν συμερααα
[/quoteτι ωραία μεσουλα είναι αυτή!!!!!!Καλησπέρα μωράκια μου και χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρης που γιορτάζουν συμερααα
Χωρίς το ύφασμα επάνω σου ήταν καλύτερα, αλλά και έτσι δεν έχουμε παράπονο.Καλησπέρα μωράκια μου :-*
ωραίο το κορμί σου καλές οι υπηρεσίες σου...Καλησπέρα μωράκια μου :-*
Μωρό τι λέει; κάνεις καμία παρτουζίτσα με φίλη σου;Καλησπέρα μωράκια μου :-*
anon, εισαι πολυ μεγαλο κωλο-παιδο!ωραίο το κορμί σου καλές οι υπηρεσίες σου...
ένα παράπονο...
τον κώλο γιατί δεν τον δίνεις...?
Πω πωωωωωω....anon, εισαι πολυ μεγαλο κωλο-παιδο!
Μιλησε η πείρα..!!Η Κατερίνα είναι από τα καλύτερα VFM που κυκλοφορούν στην Αθήνα τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια!!
φιλε, γαμας καθολου?Η Κατερίνα είναι από τα καλύτερα VFM που κυκλοφορούν στην Αθήνα τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια!!
φιλε, γαμας καθολου?