anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Βλέπω οτι υπάρχει επιβεβαίωση Απολλωνιας κορμάρας. Να υποθέσω σαν τη δική μουμε το κλασσικό Ελληνικό μπυροσωσιβιοΤυπε απολογούμαι. Ξέρεις οτι η φιλοφρονήση πηγαίνει στη κορμάρα την Κατερίνα
:S :S :SΒλέπω οτι υπάρχει επιβεβαίωση Απολλωνιας κορμάρας. Να υποθέσω σαν τη δική μουμε το κλασσικό Ελληνικό μπυροσωσιβιο
Πες της να σου δώσει αυτές που είναι... σκεπασμένη. Έτσι πες της θα καταλάβει...χαχα τι διαβάζω, τι διαβάζω !!!
ζεμπού μια σέλφι παρακαλώ...όλο το κορμί απλωμένο...
και πλάκα στην πλάκα μήπως είσαι φωτογράφος? το'χεις βλέπω...
για βάλε και καμιά αλλη της κορασίδος...
Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν παρέσυρα κάποιον. Πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα κάνει λάθος και στην φωτογραφία δεν ήταν η Κατερίνα.
Ήταν μια φίλη της, αλλά η ξαπλωτη στάση βυζόμπαλο με μπέρδεψε. Νόμιζα ότι είχαν σβηστεί τα τατουάζ για να μην αναγνωρίζεται.
Κοπελάρα με τα όλα της......
Καλημερααα στα μωράκια μου και στον φωτογράφο μου που έβγαλε αυτήν τη φοτο χαχαχα
Καλημερααα στα μωράκια μου και στον φωτογράφο μου που έβγαλε αυτήν τη φοτο χαχαχα
δεν βγαινω μανα μου :S :S :SΤα 50άρικα τι ρόλο παίζουν?
Τιμωρία το εχεις το κορίτσι και είναι στη γωνια καθε φωτογραφίας ή θες να χρησιμοποιήσεις τον κανόνα των τρίτων?