petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.547
- Πόντοι
- 41.813
Τρολλάρω! Δεν πέρασα εγώ. Το έχουμε πολλάκις. Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής!
το ανιψι και σενα σου χαλαει τη δουλεια ε?
Τρολλάρω! Δεν πέρασα εγώ. Το έχουμε πολλάκις. Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής!
Ναι το κωλοπαίδι! Αυτός γαμάει σε εμένα τα πιστώνει. :Sτο ανιψι και σενα σου χαλαει τη δουλεια ε?
κουκλάρα, από τις καλύτερες που κυκλοφορούν...
Ορίστε άλλος ένας μύστης δυνατός!Συμφωνώ με τα δεδομένα της παρούσης αγοράς.
Ορίστε άλλος ένας μύστης δυνατός!
Ορίστε άλλος ένας μύστης δυνατός!
Όχι μιλάω πολύ σοβαρά!:- με τρολάρεις ... :S
Εγώ έχω δηλώσει ανίκανος, κύριε! :Sμη φοβασαι. εσενα δε σε ξεπερναει κανεις.
Εγώ έχω δηλώσει ανίκανος, κύριε! :S
Έχω ξανα πει ότι το account μου έχει πέσει θύμα χακαρίσματος. Το ανίψι του popov το έχει κάνει και ανεβάζει κριτικές για εργαζόμενες με το λογαριασμό μου με σκοπό να με διαβάλλει.
Έχω ξανα πει ότι το account μου έχει πέσει θύμα χακαρίσματος. Το ανίψι του popov το έχει κάνει και ανεβάζει κριτικές για εργαζόμενες με το λογαριασμό μου με σκοπό να με διαβάλλει.
Σιγά μην σου τα ακουμπήσω κιόλας για τα χουνέρια του μαργαριταριού που ανέθρεψες.
ΥΓ. Δεν μου τα ακούμπησες ακόμα για το franchise...
Σιγά μην σου τα ακουμπήσω κιόλας για τα χουνέρια του μαργαριταριού που ανέθρεψες.
Δημητριάδη, με κατηγορούν ότι εγώ, άκου τώρα, πήγα και συνουσιάσθηκα με την Κατερίνα! Άκου πράγματα. Δεν το αντέχω άλλο, χρήζω υποστήριξης! :SΤι εγινε ρε παιδια; Ποιος τον ακουμπησε σε ποιον;
ΑΑΑ τα ακουμπησε. Σορυ, καταλαβα λαθος...... Ακυρο.
έλα πες την αλήθεια... ;)Δημητριάδη, με κατηγορούν ότι εγώ, άκου τώρα, πήγα και συνουσιάσθηκα με την Κατερίνα! Άκου πράγματα. Δεν το αντέχω άλλο, χρήζω υποστήριξης! :S
Δημητριάδη, με κατηγορούν ότι εγώ, άκου τώρα, πήγα και συνουσιάσθηκα με την Κατερίνα! Άκου πράγματα. Δεν το αντέχω άλλο, χρήζω υποστήριξης! :S
έλα πες την αλήθεια... ;)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Εγώ έχω δηλώσει ανίκανος, κύριε! :S