ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Kalhmera Athina
[/quot e]
Ego kallos agori ime
Kalhmera Athina
[/quot e]
Ego kallos agori ime
Kalhmera Athina
[/quot e]
Ego kallos agori ime
[/quote
Αχχ... τουλάχιστον να ήξερες να γράφεις Σωστά...καλό θα ήταν.. ""ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ""" !!
Μεταφραση....."Η μια ειναι στην Αθηνα και η αλλη ειναι??? ξανθια??? η ειναι στην Ξανθη???........Με το τσιγκελι βγαινει το νοημαMporei...h mia einai Athina..kai h alh h 3anthia
Πωπω ειμαστε καφροι....Ουτε χρονια πολλα δεν ειπαμε στο κοριτσιxronia πολλα κατερινα
xronia πολλα κατερινα
Μάλλον με τον νταβά μιλάμε...Αυτή η κοπέλα, μια γράφει απαίσια greeklish και μια γράφει άπταιστα Ελληνικά ! ! !
shgoura...gia des edo ...idio keimeno exei auth aggelia [URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=133901-6&cityId=189&subcatId=69[/url]Μάλλον με τον νταβά μιλάμε...
shgoura...gia des edo ...idio keimeno exei auth aggelia [URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=133901-6&cityId=189&subcatId=69[/url]
Το θέμα δεν είναι ότι δε μας αρέσουν οι ελληνίδες... Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος... Απο τη στιγμή που δε βρίσκουμε ανταπόκριση, παρά τις όποιες προσπάθειες που κάνουμε (και πίστεψε με δεν είναι λίγες αυτές...), μοιραία θα στρέψουμε και εμείς την προσοχή μας σε... άλλες πολιτείες όπου μπορεί και να βρεθεί κάτι καλό! Για σκέψου γιατί δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα τις περασμένες δεκαετίες κατα τις οποίες γυναίκες (και άντρες για να λέμε την αλήθεια) ήταν πιο απλές/απλοί και προσιτές/προσιτοί...εχω μια απορια γιατι δε σας αρεσουν οι ελληνίδες
μιλας για αγοραιο ερωτα η κανονικο;Το θέμα δεν είναι ότι δε μας αρέσουν οι ελληνίδες... Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος... Απο τη στιγμή που δε βρίσκουμε ανταπόκριση, παρά τις όποιες προσπάθειες που κάνουμε (και πίστεψε με δεν είναι λίγες αυτές...), μοιραία θα στρέψουμε και εμείς την προσοχή μας σε... άλλες πολιτείες όπου μπορεί και να βρεθεί κάτι καλό! Για σκέψου γιατί δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα τις περασμένες δεκαετίες κατα τις οποίες γυναίκες (και άντρες για να λέμε την αλήθεια) ήταν πιο απλές/απλοί και προσιτές/προσιτοί...
εχω μια απορια γιατι δε σας αρεσουν οι ελληνίδες
καλησπερα!! ποια ειναι η φιλη σου?paw na giwrtazw <3