master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Καλημερα αγαπητε,!!!
Καλημερα αγαπητε,!!!
Εγω παλι σε ανεξαρτητες την εχω πατησει καμποσες φορες. Κανουν και την επιλογη τους στα δυωρα ραντεβου εναντι των μονοωρων.
Εστειλα σμσ για να βρεθουμε. Δεν μπορουσε απογευμα αλλα βραδυ στις 23:00. Της απαντησα καλυτερα 24:00 για να μην υοαρχει προβλημα. Μου εστειλε σμσ οτι απο πλευρα της ειναι οκ και αν αλλαξει κατι να την ειδοποιησω. Φτανω γυρω στις δωδεκα παρα στο ξενοδοχειο. Λογω οτι εχω φαει τα στησιματα μου καποιες φορες ποτε δεν παιρνω δωματιο πριν αλλα προτιμαω να περιμενω σαλονι. Και αυτο εκανα. Παει δωδεκα παει δωδεκα και δεκα σκαει σμσ που εγραφε εαν ειναι να αργησεις ειδοποιησε με γιατι στις 1:00 εχω βαλει αλλο ραντεβου. Δηλαδη θα ερχοταν για μεγιστο κανα μισαωρο. Στο μεταξυ το ραντεβου κλειστηκε σε ξενοδοχειο στα βπ και οχι κεντρο. Δηλαδη με λιγα λογια ηταν προσχεδιασμενο το στησιμο και οχι της τελευταιας στιγμης. Αποδειξη την ιδια μερα ανεβαινει κριτικη για δυωρο ραντεβου στο μαρουσι. Τα σμσ υπαρχουν στο κινητο καθως και ο φιλος ρεσεψιονιστ που την καταλαβε την δουλεια και με ενα φιλικο χτυπημα στον ωμο μου ειπε δεν πειραζει φιλε συμβαινουν και αυτα... Τηλ δεν πηρα δεν το κανω κιολας να ζηταω τα ρεστα. Απλα ευτυχως γλυτωσα τα 32 τσαμπα ευρω στο δωματιο
Όταν πάμε στο χοτέλ και περιμένουμε την γκόμενα, στέλνουμε sms συνήθως και ενημερώνουμε για δωμάτιο. Δεν πήρες δωμάτιο. sms έστειλε που να γράφει ότι περιμένεις στο σαλόνι και θα ανέβείτε μαζί; Γιατί όπως γράφεις η ίδια σου έστειλε αν αργήσεις να της το πεις. Κοντολογίς περιμενε ενημέρωση δωματίου. Είπα κι εγώ, κάτι λείπει από την κριτική...Εγω παλι σε ανεξαρτητες την εχω πατησει καμποσες φορες. Κανουν και την επιλογη τους στα δυωρα ραντεβου εναντι των μονοωρων.
Εστειλα σμσ για να βρεθουμε. Δεν μπορουσε απογευμα αλλα βραδυ στις 23:00. Της απαντησα καλυτερα 24:00 για να μην υοαρχει προβλημα. Μου εστειλε σμσ οτι απο πλευρα της ειναι οκ και αν αλλαξει κατι να την ειδοποιησω. Φτανω γυρω στις δωδεκα παρα στο ξενοδοχειο. Λογω οτι εχω φαει τα στησιματα μου καποιες φορες ποτε δεν παιρνω δωματιο πριν αλλα προτιμαω να περιμενω σαλονι. Και αυτο εκανα. Παει δωδεκα παει δωδεκα και δεκα σκαει σμσ που εγραφε εαν ειναι να αργησεις ειδοποιησε με γιατι στις 1:00 εχω βαλει αλλο ραντεβου. Δηλαδη θα ερχοταν για μεγιστο κανα μισαωρο. Στο μεταξυ το ραντεβου κλειστηκε σε ξενοδοχειο στα βπ και οχι κεντρο. Δηλαδη με λιγα λογια ηταν προσχεδιασμενο το στησιμο και οχι της τελευταιας στιγμης. Αποδειξη την ιδια μερα ανεβαινει κριτικη για δυωρο ραντεβου στο μαρουσι. Τα σμσ υπαρχουν στο κινητο καθως και ο φιλος ρεσεψιονιστ που την καταλαβε την δουλεια και με ενα φιλικο χτυπημα στον ωμο μου ειπε δεν πειραζει φιλε συμβαινουν και αυτα... Τηλ δεν πηρα δεν το κανω κιολας να ζηταω τα ρεστα. Απλα ευτυχως γλυτωσα τα 32 τσαμπα ευρω στο δωματιο
Καλημερα αγαπητε,!!!
Να σου πω. Δωδεκα παρα που εφτασα πες εστελνα σμσ το δωματιο. Ποτε θα εφθανε στο ξενοδοχειο? Σε τρια τεταρτα δεν ερχεται μαι με αεροπλανο. Δηλαδη στις δωδεκαμιση και μια ειχε κολλητο ραντεβου. Δεν βγαινει απο αποψη ωρας. Δωματιο ποτε το εγραψα πιο πριν. Στην τελικη ας παρει και ενα τηλεφωνο να μαθει. Σιγα τοσες το κανουν. Απλα ηταν προσχεδιασμενο. Δυωρο εναντι μονοωρουόταν πάμε στο χοτέλ και περιμένουμε την γκόμενα, στένουμε sms συνήθως και ενημερώνουμε για δωμάτιο. Δεν πήρες δωμάτιο. sms έστειλε που να γράφει ότι περιμένεις στο σαλόνι και θα ανέβείτε μαζί; Γιατί όπως γράφεις η ίδια σου έστειλε αν αργήσεις νασ της το πεις. Κοντολογίς περιμενε ενημέρωση δωματίου. Είπα κι εγώ, κάτι λείπει από την κριτική...
Στειλτο εσύ και ας αργήσει. Αυτή θα έχει να παραδώσει λόγο. Αν ζηγώσει η ώρα για 01:00 και κοιτάξει να σου στερήσει από τον χρόνο σου επίσης αυτή θα έχει να παραδώσει λόγο απέναντί σου. Δεν είναι υποχρεωμένη η εργαζόμενη να σου στείλει για να μάθει το δωμάτιο! Εσύ είσαι υποχρεωμένος να την ενημερώσεις. Λόγο λοιπόν έχεις να παραδώσεις εσύ σε αυτήν και σε όλους μας για ακόμα μια κριτική αβαβα!Να σου πω. Δωδεκα παρα που εφτασα πες εστελνα σμσ το δωματιο. Ποτε θα εφθανε στο ξενοδοχειο? Σε τρια τεταρτα δεν ερχεται μαι με αεροπλανο. Δηλαδη στις δωδεκαμιση και μια ειχε κολλητο ραντεβου. Δεν βγαινει απο αποψη ωρας. Δωματιο ποτε το εγραψα πιο πριν. Στην τελικη ας παρει και ενα τηλεφωνο να μαθει. Σιγα τοσες το κανουν. Απλα ηταν προσχεδιασμενο. Δυωρο εναντι μονοωρου
Καλα το πας εκει που θες εσυ. Δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση γιατι ως καλως γκομενοφυλακας θες τον τελευταιο λογο. Αλλα τα ποστ εδω θα μεινουν κρεμασμενα να φαινονται. Καντηνα τωρα εσυ αβαβα και ασε την πρωινη προστασια.Στειλτο εσύ και ας αργήσει. Αυτή θα έχει να παραδώσει λόγο. Αν ζηγώσει η ώρα για 01:00 και κοιτάξει να σου στερήσει από τον χρόνο σου επίσης αυτή θα έχει να παραδώσει λόγο απέναντί σου. Δεν είναι υποχρεωμένη η εργαζόμενη να σου στείλει για να μάθει το δωμάτιο! Εσύ είσαι υποχρεωμένος να την ενημερώσεις. Λόγο λοιπόν έχεις να παραδώσεις εσύ σε αυτήν και σε όλους μας για ακόμα μια κριτική αβαβα!
Επισης υπαρχει ο ρεσεψιονιστ η καμερα ασφαλειας του ξενοδοχειου και κλησεις που εκανα απο τις δωδεκα και, μολις δηλ ελαβα το επιμαχο σμσ και φυσικα το τηλεφωνημα ΓΕΙΩΝΟΤΑΝ αυτοματα.καλό είναι να βγει να μας πει και η ίδια ...
στοιχεία υπάρχουνε sms και κλήσεις...
σε έβαλε σε blacklist στο τηλέφωνο.Επισης υπαρχει ο ρεσεψιονιστ η καμερα ασφαλειας του ξενοδοχειου και κλησεις που εκανα απο τις δωδεκα και, μολις δηλ ελαβα το επιμαχο σμσ και φυσικα το τηλεφωνημα ΓΕΙΩΝΟΤΑΝ αυτοματα.
Την ξερω την Κατερινα...Τα ειχα πει φιλε...Σε πιστευω...Με ολο το σεβασμο και στο φιλο Ζεμπου!Επισης υπαρχει ο ρεσεψιονιστ η καμερα ασφαλειας του ξενοδοχειου και κλησεις που εκανα απο τις δωδεκα και, μολις δηλ ελαβα το επιμαχο σμσ και φυσικα το τηλεφωνημα ΓΕΙΩΝΟΤΑΝ αυτοματα.
Ε γιαυτο βρε... πιθανότατα θα "ξέμεινε" απο "φίλη". Γιαυτο δεν απαντησε.όχι δεν μου έτυχε πότε αυτό.
και την Κατερίνα δεν την γνώρισα.
της είχα στείλει μνμ στο viber δεν μ απάντησε
και ήθελα ραντεβού μαζί με την φίλη της που μας είχε ποσταρει πριν λίγο καιρό.
να πω και πότε έστειλα...Ε γιαυτο βρε... πιθανότατα θα "ξέμεινε" απο "φίλη". Γιαυτο δεν απαντησε.
Ε γιαυτο βρε... πιθανότατα θα "ξέμεινε" απο "φίλη". Γιαυτο δεν απαντησε.
από ότι κατάλαβα το πουλάκι {τσιου}...σωστά;
.........από ότι κατάλαβα το πουλάκι {τσιου}...σωστά;
καλημέρα .............
............ Διακρίνω σπινθηροβόλον & εύκλεές πνεύμα...
τα σεβη μας, Τιμημενε φιλε!.........
............ Διακρίνω σπινθηροβόλον & εύκλεές πνεύμα...
από ότι κατάλαβα το πουλάκι {τσιου}...σωστά;
........τα σεβη μας, Τιμημενε φιλε!