Συναντηση με τα κοριτσια το Σαββατοκυριακο, τα επελεξα γιατι ειναι απο τις ελαχιστες ανεξαρτητες που ερχονται σε σπιτι και γιατι η τιμη θεωρω ειναι πολυ τιμια για duo αν και δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες παρολα τα καλα σχολια εδω.
Φτασανε περιπου 10 λεπτα νωριτερα στο ραντεβου εν μεσω χαλασμου κυριου ( μενω βορεια ) μπηκαν στο σπιτι λιγο μαγκωμενα και παγωμενες , σκεφτομαι πρωτη γωριμια ειναι ηρθαν και σε ξενο σπιτι... μετα το δευτερο μισο θα σπασει ο παγος Λαθος.... με το που βγηκαν απο το μπανιο μου κανανε ντου κανονικο και μεχρι που φυγανε δεν σταματησανε να ασχολουνται μαζι μου.
Ποιο αναλυτικα (θα σαςτα λεω με χρωμα των μαλλιων για να μην μπερδευεστε με ονοματα) η Ξανθουλα μετριο υψος αδυνατη γυμνασμενη και ελαφρως γραμμωμενη με στηθος λεμονακι που λεμε προσωπο ομορφο κλασσικο της καταγωγης με λιγες γωνιες, μου χυμηξε πρωτη με παρα πολυ ωραια παθιασμενα φιλια βαθεια με γλωσσα , πιπα παρα πολυ καλη αργη παθιασμενη και βαθεια , στο σεξ να σας πω οτι εκατσε πανω μου σε reverse και πρεπει να χοροπηγαγε ανετα 15 λεπτα χωρις να κοψει ρυθμο καθολου. Η μελαχρινουλα μετριο υψος κιαυτη (κοντα στο 1.60 και οι δυο) με μπολικα πιασιματακια και στηθος να ευχαριστιεσαι, πιο επικοινωνιακη μιλαει αριστα ελληνικα χωρις προφορα και προσωπο επισης πολυ ομορφο και πολυ ελκυστικο βλεμμα , φορουσε και γυαλακια σε καποια φαση σκαλωσα στην πιπα δενμπορουσα να σταματησω να την κοιταω κατι μου εκανε πολυ μεγαλο κλικ, πιπα επισης πολυ καλη ποιο επιθετικη στυλ πορνο γρηγορη εντονη κλπ. ΟΙ κοπελες συνεργαζονται αριστα μεταξυ τους το ξερουν το εχουν και δεν εχουν καβαλησει το καλαμι ουτε εχουν ψευτομαγκιες ξερουν ακριβως τι να σου κανουν και πως να μοιρασουν τα χεια του και την γλωσσα του πανω σου ταυτοχρονα για την καλυτερη απολαυση σου.
Η πρωτη καταθεση εγινε στομα της μελαχρινουλας μετα απο αλεπαλληλες πιπες εκατερωθεν η μια πιπωνε η αλλη εγλυφε αρχιδια και τουμπα οπου ξανθουλα σε ολη τη διαρκεια ηταν βεντουζωμενη πανω μου ακομη και αφου τελειωσα εκει χαδια φιλια κλπ, κανω ντουζακι και μου λενε ελα ξαπλωσε μην αργεις ( συνηθως στην μια ωρα κανω ενα γυρω γιατι αργω να επαναφορτωσω) λεωνα κανουμε λιγο μασαζ και βλεπουμε γιατι μαλλον δεν...
μασαζακι με τεσσερα χερια και social για πολιτικα και οικονομικα που αυτες ξεκινησαν
που δειχνει επιπεδο και αποψη , στα 3 με 4 λεπτα μου ψυθυριζει η μελαχρινουλα φτανει η κουβεντα γυρνα , η σημαια ηταν ηδη σηκωμενη πιπες παλι εναλλαξ με καβαλησε η ξανθουλα οπως ειπα ενω η μελαχροινη μου εδινε φιλια και μου εφερνε το στηθος της στη μουρη πριν το τελος κανανε ενα εξαιρετικο λεβιακο μεταξυ τους με γλυφομουνια γλωσσοφυλλα σαν αυτα που βλεπεις σε τσοντες με εμενα στην ακρη να κοιταω.
Εχω παρει αρκετες φορες duo απο κοριτσια που διαφημιζονται μαζι αλλα τοσο ολοκληρωμενη χημεια μεταξυ τους αλλα και πανω μου δεν εχω ξαναπετυχει πουθενα.
Για να μην παρεξηγηθω γενικα μου αρεσουν ολα τα σωματοτυπα γυναικων αναλογα τις ορεξεις μου και πολυ αδυνατες και με πιασιματα και μπαμπατσικες ξεχωριστα δεν ξερω πως θα βαθμολογουσα την καθε μια σε ξεχωριστο ραντεβου αλλα προσωπικα και υποκειμενικα με το πως περασα για μενα στο συνολο πιανουν ευκολα το 9 με 9.5 και εννοειται θα τις ξανασυναντησω με την πρωτη ευκαιρια.
Η επεικοινωνια εγινε πανευκολα με viber και κατσανε περιπου μια ωρα κια ενα τεταρτο
Σορρυ αν κουρασα αλλα προσπαθησα να δωσω οσο ποιο σαφη εικονα μπορουσα για οποιον τυχον σκεφτεται να κλεισει με τα κοριτσια