Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.935
- Πόντοι
- 736
ΚαλημεραΚαλημέρα Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
ΚαλημεραΚαλημέρα Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Καλή εβδομάδα και σ εσένα γλυκιά μου.Καλημερούδια καλή εβδομάδα μωράκια μου
Καλημέρα καλό ΣΚ σύντομα όχι έχω υποχρέωσεις και άλλη δουλειά οπότε δεν έχω καθόλου χρόνο. Μόλις βρω ευκαιρία θα ενημερώσω. Φιλιά πολλά.Καλή εβδομάδα Κατερίνα για Λάρισα θα έρθεις καθόλου?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Καλημέρα και καλή εβδομάδησα .
Τι μας κάνεις τώρα!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα .
μπορείτε να γράψετε λίγο ηλικία , ύψος,, σωματόπυπος κτλ?Πολύ καλή περίπτωση το κορίτσι!!!
Καλημέρα είμαι 32 χρόνων 160 ύψος 67 κιλά έχω πιασίματα παντού. Φυσικό 4 στήθος.μπορείτε να γράψετε λίγο ηλικία , ύψος,, σωματόπυπος κτλ?
Ναι μια κοπέλα είναι η Κατερίνα όπως λέει και το όνομα του θρεντΚαλησπέρα. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι παίζει εδώ?? Κριτικές δεν υπάρχουν. Και τελικά ειναι μια κοπέλα έτσι? Από ότι διάβασα ξεκίνησαν δυο
μην ξυνεις πληγες ρε μαν τωρα κι εσυ.Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι παίζει εδώ?? Κριτικές δεν υπάρχουν. Και τελικά ειναι μια κοπέλα έτσι? Από ότι διάβασα ξεκίνησαν δυο
Μελαχρινή ήταν πριν λίγο καιρό.. με το ξανθό ήταν καθαρή βέβαια.εδώ και αρκετό καιρό ξανθιά
Καλησπέρα και καλό μήνα, σε ποια ξενοδοχεία κάνεις ραντεβού;Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους .
Καλησπέρα καλό μήνα.Καλησπέρα και καλό μήνα, σε ποια ξενοδοχεία κάνεις ραντεβού;
4αρι;;; Δεν φαίνεται για τόσο...σίγουρα;Καλημέρα είμαι 32 χρόνων 160 ύψος 67 κιλά έχω πιασίματα παντού. Φυσικό 4 στήθος.
Λες να μην ξέρω τι νούμερο φοράω;4αρι;;; Δεν φαίνεται για τόσο...σίγουρα;