tiktik9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Κάτω από το ποστ της το γραφει τηλέφωνοΚαλημερα μωρο! Το τηλ σου μπορεις να μου στειλεις? Ε
Κάτω από το ποστ της το γραφει τηλέφωνοΚαλημερα μωρο! Το τηλ σου μπορεις να μου στειλεις? Ε
Καλησπέρα σε όλους
Για οσους γουσταρουμε βυζια δηλαδη ειναι must.Θα γράψω και εγώ την εμπειρία μου.
Λοιπόν η Κατερίνα από το τηλέφωνο που μιλάς μαζί τις έχει κάτι σέξυ, εύκολα γίνεται η συνεννόηση, όταν ανοίγεις πορτα σε υποδέχεται με χαμόγελο και ναζί, η αλήθεια είναι ότι δυσκολα ξεκολλάς από το στήθος τις και τις ρώγες τις, μυρίζει όμορφα κάτι που σε ανάβει, και στο ζουμί, πρόθυμη να σε ικανοποίηση στο απόλυτο, δεν γκρινιάζει, αρκεί και συ να είσαι σωστός, αδυναμία στα τέσσερα, αλλά αυτό το στήθος δεν χορταινα να το απολαμβάνω, πιασίματακαι όπως πρέπει, και αυτή η θέα στα τέσσερα είναι άκρως καυλωτικη, σίγουρα θα την ξαναδώ. Αυτά από εμένα.
Τυχερός..μέχρι να έρθει κ η ώρα μας με τον πύραυλοΘα γράψω και εγώ την εμπειρία μου.
Λοιπόν η Κατερίνα από το τηλέφωνο που μιλάς μαζί τις έχει κάτι σέξυ, εύκολα γίνεται η συνεννόηση, όταν ανοίγεις πορτα σε υποδέχεται με χαμόγελο και ναζί, η αλήθεια είναι ότι δυσκολα ξεκολλάς από το στήθος τις και τις ρώγες τις, μυρίζει όμορφα κάτι που σε ανάβει, και στο ζουμί, πρόθυμη να σε ικανοποίηση στο απόλυτο, δεν γκρινιάζει, αρκεί και συ να είσαι σωστός, αδυναμία στα τέσσερα, αλλά αυτό το στήθος δεν χορταινα να το απολαμβάνω, πιασίματακαι όπως πρέπει, και αυτή η θέα στα τέσσερα είναι άκρως καυλωτικη, σίγουρα θα την ξαναδώ. Αυτά από εμένα.
Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά.Τυχερός..μέχρι να έρθει κ η ώρα μας με τον πύραυλο
αρκετά καλα..Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά.
Τις πιτσίλισες τελικά συνάδελφε να μας πεις την εμπειρία σου;τι απίστευτες βυζάρες έχεις καυλάκι
θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού να τις πιτσιλίσω σύντομα
η κοπελα ειναι μια χαρα πηγαινεΚατερίνα τι ύψος έχεις ;
Ρωτάω γιατί στην φωτογραφία την τελευταία οι αναλογίες σου είναι φοβερές ( κατά την γνώμη μου ) αν δεν υπάρχει φωτοσοπ ή δεν ρουφας πχ τη κοιλιά σου
Πάτρα θα σε δούμε κάποια στιγμή;Καλημέρα σε όλους
Καλημέρα καλή εβδομάδα Σε όλους.Κατερίνα τι ύψος έχεις ;
Ρωτάω γιατί στην φωτογραφία την τελευταία οι αναλογίες σου είναι φοβερές ( κατά την γνώμη μου ) αν δεν υπάρχει φωτοσοπ ή δεν ρουφας πχ τη κοιλιά σου
Οχι αγορίνα Πατρα δεν έρχομαι εγώ.Πάτρα θα σε δούμε κάποια στιγμή;
Ναι απλά δεν ξέρω ακόμα ποτέ ακριβώς θα μπορώ αλλά πριν φύγω πάλι εξωτερικό θα έρθω ΛάρισαΚουκλίτσα καλημέρα!!! Για Λάρισα έχεις προγραμμα να έρθεις ???
ηρθες ηρακλειο?Καλησπέρα ίσως το αλλο μηνα
Όχι δεν έχω έρθει πρόσφατα.ηρθες ηρακλειο?