GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
παντα εχει στο τσεπάκι τις βέρες .... δεν το ήξερες ;;;Τι είναι ο Κουμπάρος μου (αρραβωνιασμένος)
παντα εχει στο τσεπάκι τις βέρες .... δεν το ήξερες ;;;Τι είναι ο Κουμπάρος μου (αρραβωνιασμένος)
όταν φτάσεις και εσύ στην ηλικία του κουμπαρουλη η μαλακίνση είναι κοντά λίγο πριν το ΑλτσχάιμερΤι είναι ο Κουμπάρος μου (αρραβωνιασμένος)
Νέο αγόρι εισαι..όταν φτάσεις και εσύ στην ηλικία του κουμπαρουλη η μαλακίνση είναι κοντά λίγο πριν το Αλτσχάιμερ
Taσσε το κοπελι μας θιγει τα ιερα και οσια ρε συαγαπησε ο βρετανός , αγάπησε ο γκουρού , πάλι άργησες Εσυ !! Αλλά εσυ ξεχασα, εισαι αρραβωνιασμένος !!
Να σαι καλά αγορίνα
καλό Σαββατοκύριακο να έχεις μωράκι :-* :-* :-*
Ακομη κανουμε μπσνια στη θαλασσα . Που τον ειδες τον χειμωνα ? Την καλημερα μου και καλο Σ/ΚΝα σαι καλά αγορίνα
Καλό χειμώνα σε όλους
μάλλον μόνο εγώ κρυώνωΑκομη κανουμε μπσνια στη θαλασσα . Που τον ειδες τον χειμωνα ? Την καλημερα μου και καλο Σ/Κ
είσαι για αγκαλιές εσύ...μάλλον μόνο εγώ κρυώνω
είσαι για αγκαλιές εσύ...
μην τον πειραζεις εσυ μολις γυρισε απο το ταξιδι του μελιτος
εγώ είχα μάθει ότι πήγαινε για μετανάστευση, αλλα τελικα ξαναγυρισε :S :-(μην τον πειραζεις εσυ μολις γυρισε απο το ταξιδι του μελιτος
δυστηχως θα τον φαμε παλι φετος στην μαπα :Sεγώ είχα μάθει ότι πήγαινε για μετανάστευση, αλλα τελικα ξαναγυρισε :S :-(
εντάξει είναι ντομπρο παιδί.δυστηχως θα τον φαμε παλι φετος στην μαπα :S
εγώ γιατί κωλοπαιδο αφού είπα εισαι καλή καργιολα.Κωλοπαιδα,αρχίσατε πάλι????
καλως το το καλοπαιδο της διοικησης μας ελειψες :- :'( ημασταν ετοιμοι για Amber Alert εξαφανιση ηλικιωμένουΚωλοπαιδα,αρχίσατε πάλι????
Ναι αμέ :-*είσαι για αγκαλιές εσύ...