Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.366
- Πόντοι
- 2.036
Πριβέτ. Κακ ζι λα;έλα ρε παίκτη που χάθηκες εσύ;
Πριβέτ. Κακ ζι λα;έλα ρε παίκτη που χάθηκες εσύ;
Κόλαση, ούτε συζήτηση. Δίπλα στα καζάνια αλλά και μαζί με διαόλους σαν τα κορίτσια μας...
Πριβέτ. Κακ ζι λα;
Αν περάσεις το κατώφλι, δεν έχει επιστροφή. Άσε που αν έχω την Κατερίνα με την Βαλέρια, δεν φεύγω εγώ.
και έπειτα θα έρθεις από εμένα να σου δώσω συγχωροχάρτι για άφεση αμαρτιών (σύμφωνα με το παπικό σύστημα)
Αν περάσεις το κατώφλι, δεν έχει επιστροφή. Άσε που αν έχω την Κατερίνα με την Βαλέρια, δεν φεύγω εγώ.
Ι για τόζιε νταραγκόιότσεν χαρασό μόη ντρούγκ
α τεμπιά?
Όξω ρεεεεεε χαχα. Η αλήθεια είναι ότι μ’ αυτά τα φυντανάκια την θέλεις μία βοήθεια. Πραγματικά, τα κορμάκια τους σε κολάζουν κι ας είσαι άγιος όπως εγώ!ωραίος θα ρθω και εγώ μαζί, τι νόμιζες ότι θα σε άφηνα μόνο με τα κορίτσια και εγώ να είμαι στην απ' έξω.
Όξω ρεεεεεε χαχα. Η αλήθεια είναι ότι μ’ αυτά τα φυντανάκια την θέλεις μία βοήθεια. Πραγματικά, τα κορμάκια τους σε κολάζουν κι ας είσαι άγιος όπως εγώ!
Έχουμε και μία διαφορά ηλικίας, μην το ξεχνάς.
εγώ έχω αντοχές δεν χρειάζομαι βοήθεια τα καταφέρνω μια χαρά και με τις δυο. ;)
τα κορίτσια είναι και μουνάρες και κορμάρες
Έχουμε και μία διαφορά ηλικίας, μην το ξεχνάς.
Παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή του, που λένε και στο χωριό μου χαχα.εντάξει όμως η επιστήμη προχώρησε αρκετά πλέον και μπορεί ένας μεσίλικας να ως έφηβος ;)
και που κωλύεσαι;ειναι κριμα να μην χαιρομαι τετοιο κορμι
και που κωλύεσαι;
αδιαβάστο σε πιάνω
θέλει σόλο την Βαλέρια ο φίλος ;)
Ααααα μάλιστα. Όχι φιλαράκι. Και τα δύο μαζί να έχει δουλίτσα και το ΕΚΑΒ.αδιαβάστο σε πιάνω
θέλει σόλο την Βαλέρια ο φίλος ;)
Ααααα μάλιστα. Όχι φιλαράκι. Και τα δύο μαζί να έχει δουλίτσα και το ΕΚΑΒ.
Το νου σου, πρέπει να τον νικελώσεις χαχα.
όταν κατέβω Αθήνα και θα κάνω ραντεβού με τα κορίτσια θέλω να πάω έτσι
αδιάβαστο να με στείλουν τα δυο γλυκά μωράκια
Το νου σου, πρέπει να τον νικελώσεις χαχα.
Θα κάνουμε της νοσοκόμες όποτε μην ανχονεσε θα είμαστε δίπλα σουθα παραδώσω πνεύμα και σώμα όσο αντέχω θα κάνω έρωτα. μετά ας με πάρει το φορείο