Κατερίνα.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2018
- Like
- 3.336
Привет. Спасибо все хорошо, а у вас?Πριβέτ, κακ ζιλά;
Привет. Спасибо все хорошо, а у вас?Πριβέτ, κακ ζιλά;
Я тоже.Οчень хорошее фото!!!!!!!!Привет. Спасибо все хорошо, а у вас?
Δυστυχώς δεν έχω κατεβάσει το Κυριλικό πληκτρολόγιο.
Όχι φιλαράκι μου, το Κυριλικό το χρειάζομαι μόνο για κάτι όμορφα κορίτσια, σαν την Βαλέρια και την Κατερίνα. Από κει και πέρα, ως Μακεδόνας θα σου πω ότι Μακεδονία είναι μόνον Ελλάδα. Τώρα αν κάτι πουστάρες σαν τον Παπαχριστόπουλο και τους ψηφοφόρους του, αναγνωρίσαν τα κατάλοιπα του Στάλιν με το όνομα Μακεδονία, για ένα εικοσάποντο κομμάτι κρέας, δεν σημαίνει κάτι...Μακεδόνας δεν είσαι? Κατέβασέ το καλού κακού. Μάλλον θα σου χρειαστεί! Εγώ το ψάχνω πάντως :S :S :S
Μην δίνεις ιδέες φίλε!!Όχι ότι έχεις άδικο .. Αλλά άστο να πάει στο διάολο!Μακεδόνας δεν είσαι? Κατέβασέ το καλού κακού. Μάλλον θα σου χρειαστεί! Εγώ το ψάχνω πάντως :S :S :S
Τι εννοείτε ρε μάγκες, γιατί δεν σας πιάνω...Μην δίνεις ιδέες φίλε!!Όχι ότι έχεις άδικο .. Αλλά άστο να πάει στο διάολο!
Κυριλλικό αλφάβητοΤι εννοείτε ρε μάγκες, γιατί δεν σας πιάνω...
Πραγματικά, από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχω δει σ² αυτό το site!Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγιαΠραγματικά, από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχω δει σ² αυτό το site!
Ωραία για ολονιχτιο θα το βρούμεκορίτσια όταν βρεθούμε θέλω να μου κάνετε έκπτωση , διότι σκοπεύω να κάνουμε ολονύχτιο (на ночь) ραντεβού για να δοκιμάσουμε τρεις μας τα kinky σεξουαλικά κόλπα μου ;)
αν είναι να πάω καλύτερα να πάω από εσάς που είστε μοναδικές
Ωραία για ολονιχτιο θα το βρούμε
Εγώ χωράω στην παρέα σας ή μπα;κορίτσια όταν βρεθούμε θέλω να μου κάνετε έκπτωση , διότι σκοπεύω να κάνουμε ολονύχτιο (на ночь) ραντεβού για να δοκιμάσουμε τρεις μας τα kinky σεξουαλικά κόλπα μου ;)
αν είναι να πάω καλύτερα να πάω από εσάς που είστε μοναδικές
Εγώ χωράω στην παρέα σας ή μπα;
Να ξεκινήσω τις οικονομίες για 8ωρο;
Να ξεκινήσω τις οικονομίες για 8ωρο;
Σαν τι;
κανονικα οι κοπελες δεν πανε με δυο αντρες μαζι, αν σε εμας κανουν εξαιρεση να ξερεις οτι θα περιμενουν κατι άλλο από εμάς. ;)