Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Δεν εδωσαν οι Ελληνες τα φωτα? ποιος τα εδωσε?
Tα φώτα ? Η ΔΕΗ νομίζω !!
Δεν εδωσαν οι Ελληνες τα φωτα? ποιος τα εδωσε?
η ΔΕΗ τυπε μας εδωσε τα φωτα αλλα πρωτα μας αλλαζει τα φωτα με τους νεους λογαριασμουςTα φώτα ? Η ΔΕΗ νομίζω !!
Κ ο Κεντερης ειχε παρει τρια χρυσα μεταλλια.Το 2000 ολυμπιακο , το 2001 παγκοσμιο κ το 2002 ευρωπαικοΜη πέσουμε απ τα σύννεφα όμως σε 2-3 χρόνια όταν βρεθεί ντοπέ...το χουμε δει το έργο με απαγορευμένες ουσιούλες και "εγώ δεν είχα ιδέα κτλ κτλ"
Ο Κεντέρης δεν πιαστηκε ποτέ ντοπαρισμενος.Κ ο Κεντερης ειχε παρει τρια χρυσα μεταλλια.Το 2000 ολυμπιακο , το 2001 παγκοσμιο κ το 2002 ευρωπαικο
Οντως πολυ μουναρα.Εμενα μου αρεσε κ η νικητρια η μαυρη Βελγιδα.Τρελο κορμι! Παντως εχει πολυ μουναρες.Ολλανδεζες,Τσεχες,Γερμανιδες,Καναδεζες.Αλλα εχει κ καποιες ωραιες μαυρες ΑμερικανεςΤουλάχιστον στο έπταθλο εχει ένα καλό αυστριακό μουνί
Ivona Dadic
Κ αυτη πολυ μουναρααααΜπραβο στο Κατερινακη μας, μπραβο στην παγκοσμια μας...
Φυσικα την μπουρδελοπρωτιά θα την δωσω στην Alysha Newman... το απολυτο μουνι...
Ο Κεντέρης δεν πιαστηκε ποτέ ντοπαρισμενος.
Τα αθλητικά ενδιαφέροντα του νάσου περιορίζονται στις επιδόσεις ντανου σπαλιαραδιαγραφεται θαμνος στο μουνι :S :S :S
και της βρωμουσας τυπε :S :S :SΤα αθλητικά ενδιαφέροντα του νάσου περιορίζονται στις επιδόσεις ντανου σπαλιαρα
Μη μου τη θυμίζεις, εχω πρόβλημακαι της βρωμουσας τυπε :S :S :S
Ε, πως να πιαστεί αφού δεν πήγαινε ποτέ στους ελέγχους ?
Kαλα τα λες. Ορισμένοι έχουν πορωθει τόσο πολύ που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχει και η κανονική ζωή που δεν έχει σχέση με call girls και studios. Δεν έχουν βρεθεί με νορμάλ γυναίκες αλλά μόνο με εκδιδόμενες και στο μυαλό τους όλες τις γυναίκες τις βλέπουν σαν πόρνες. Βασικά τις εν λόγω αθλήτριες ούτε καν έπρεπε αναφέρουν μέσα σε αυτό το φόρουμ, επειδή είναι μεγάλη ατιμία να μιλάνε με μπουρδελιαρικα σχόλια για έντιμα κοριτσια που με πολύ κόπο και μόχθο τιμούν και ανεβάζουν την Ελληνική σημαία στους ιστούς ολυμπιακών αγώνων. Ζούμε μέσα σε μια εποχή που οι Έλληνες έχουμε πιάσει πάτο. Κάθε μέρα επί επτά συνεχόμενα έτη δεν βλέπουμε τίποτε άλλο εκτός από δυστυχία, εθνική ταπείνωση, και ζούμε χωρίς ελπίδα για το μέλλον. Το μόνο έχει μένει είναι να βλέπουμε καμμία φορά την σημαία ανεβαίνει και έτσι να τους λέμε σε όλους που έχουν πέσει να μας φάνε κοιτάτε ρε κουφάλες ακόμα είμαστε ζωντανοι. Επιτέλους ΝΤΡΟΠΗ.Υπαρχουν τόσα άλλα θέματα για συζήτηση.Δεν δηλώνει call girl φίλε, οπότε ας μήν την κρίνουμε με κριτήρια Ναγιας και Αννας...
Kαλα τα λες. Ορισμένοι έχουν πορωθει τόσο πολύ που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχει και η κανονική ζωή που δεν έχει σχέση με call girls και studios. Δεν έχουν βρεθεί με νορμάλ γυναίκες αλλά μόνο με εκδιδόμενες και στο μυαλό τους όλες τις γυναίκες τις βλέπουν σαν πόρνες. Βασικά τις εν λόγω αθλήτριες ούτε καν έπρεπε αναφέρουν μέσα σε αυτό το φόρουμ, επειδή είναι μεγάλη ατιμία να μιλάνε με μπουρδελιαρικα σχόλια για έντιμα κοριτσια που με πολύ κόπο και μόχθο τιμούν και ανεβάζουν την Ελληνική σημαία στους ιστούς ολυμπιακών αγώνων. Ζούμε μέσα σε μια εποχή που οι Έλληνες έχουμε πιάσει πάτο. Κάθε μέρα επί επτά συνεχόμενα έτη δεν βλέπουμε τίποτε άλλο εκτός από δυστυχία, εθνική ταπείνωση, και ζούμε χωρίς ελπίδα για το μέλλον. Το μόνο έχει μένει είναι να βλέπουμε καμμία φορά την σημαία ανεβαίνει και έτσι να τους λέμε σε όλους που έχουν πέσει να μας φάνε κοιτάτε ρε κουφάλες ακόμα είμαστε ζωντανοι. Επιτέλους ΝΤΡΟΠΗ.Υπαρχουν τόσα άλλα θέματα για συζήτηση.