nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Kanonika απαντησε. 'Ολο ποδοσφαιρο κ μπασκετ παιζουν τα καναλια.
Ναι, γιατί αυτά προσφέρουν θέαμα. Προσφορά-ζήτηση.
Εσύ θα έβλεπες κάθε μέρα στίβο δηλαδή;
Kanonika απαντησε. 'Ολο ποδοσφαιρο κ μπασκετ παιζουν τα καναλια.
Αν έφτιαχνε τις δοντάρες της θα ήταν γαμήσιμη !Τρομερή και πάλι η Κατερίνα πήρε άνετα το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου - μόλις έγινε η απονομή. Σαν γυναίκα πάντως δεν μου αρέσει καθόλου αλλά χθές & σήμερα ήταν θεά η ρωσσίδα Ryzih που έχει γίνει γερμανίδα την Μέρκελ μου γ.........
Καμια εμφανισιακη βελτιωση απο το Ριο φιλεΑν έφτιαχνε τις δοντάρες της θα ήταν γαμήσιμη !
Αυτά τα δόντια της είναι πραγματικά σαν του αλόγου και δεν μπορεί και να χαμογελάσει κανονικά !Καμια εμφανισιακη βελτιωση απο το Ριο φιλε
κ ο νωντας αυτα λεειΑυτά τα δόντια της είναι πραγματικά σαν του αλόγου και δεν μπορεί και να χαμογελάσει κανονικά !
eisai trompas οντως
σωστοςΓούστα είναι αυτά τύπε. Εγώ θα προτιμούσα να έβλεπα άρση βαρών και πάλη από το να παρακολουθήσω Πλατανιάς-Βέροια.
eisai trompas οντως
Εχει φατσα ψυχοασθενη.
Σωστος ο παίχτης.Και μην ξεχνάς και την Αμερικανίδα,τη μορρις.Ξεχασες την παπαχρηστου.Καλή επιτυχία στην Κατερίνα απόψε. Εν τω μεταξύ έχει πολλά κουκκλάκια στο επι κοντώ γυναικών όπως η νεοζηλαδή περσινή χάλινη στο Ρίο, μιά σουηδέζα και μια από τον Καναδά !!! Στην ομορφιά είμαστε πάτος δυστυχώς μόνον Νικόλ Κυριακοπούλου !!!
Δεν ξεχνάμε φίλε.Και μην ξεχνάς και την Αμερικανίδα,τη μορρις.
Η Μόρρις είναι σαν πορνοστάρ