argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.656
- Πόντοι
- 9.297
Κάνει και διάγραμμα......ευχαριστώ!!!καλημερα...ξερουμε αν τα καταπινει???...ευχαριστω!!!
Κάνει και διάγραμμα......ευχαριστώ!!!καλημερα...ξερουμε αν τα καταπινει???...ευχαριστω!!!
εδινα και 160 ....Κάνει και διάγραμμα......ευχαριστώ!!!
Ξοδεύτηκες ρε μεγάλε...εδινα και 160 ....
ε ποσα θα ζητουσε πια???.....Ξοδεύτηκες ρε μεγάλε...
Αυτό το τεμάχιο θα ζητούσε παραπάνω...
Και στα 50 και στα 60 θα κλαίνε πλα'ι' της οι αποβλακωμενες πιτσιρίκες με την μασημένη τσίχλα αντί για εγκέφαλο.Κάπου 40 την κάνω. Αν είναι τόσο στέκεται πάρα πολύ καλά
Κάποιος έγραψε ότι έμπαινες σε Λεπέν αλλα δεν το πίστεψαΚαι στα 50 και στα 60 θα κλαίνε πλα'ι' της οι αποβλακωμενες πιτσιρίκες με την μασημένη τσίχλα αντί για εγκέφαλο.
Η Μαρίν Λεπέν όχι...ποτέ δεν με συγκίνησε...μου αρέσει όμως πολύ η ανιψιά της ,ενεργό μέλος του κόμματος,που και η ίδια τυγχάνει ΚΟΜΜΑΤΟΣ!Κάποιος έγραψε ότι έμπαινες σε Λεπέν αλλα δεν το πίστεψα
Ετών;Η Μαρίν Λεπέν όχι...ποτέ δεν με συγκίνησε...μου αρέσει όμως πολύ η ανιψιά της ,ενεργό μέλος του κόμματος,που και η ίδια τυγχάνει ΚΟΜΜΑΤΟΣ!
Παραδόξως...γύρω στα 30....
ΑνώμαλεΠαραδόξως...γύρω στα 30....
Είχα για λίγο την ανάγκη να γυμνασω τα δόντια μου σε ενα τρυφερουδι...Ανώμαλε
Την κόβω να είναι και λίγο παραπάνω από 40.Στο ίντερνετ που έψαξα δεν γράφει πουθενά πόσο είναι.πόσο ειναι καμιά 40αρα?
Εχει γεννηθεί μέσα 1980.Αρα 40 ή 39 είναι.Την κόβω να είναι και λίγο παραπάνω από 40.Στο ίντερνετ που έψαξα δεν γράφει πουθενά πόσο είναι.
Μύθος...σαν την Σαπουντζάκη...σε καλό δρόμο την βλέπω!!!!Την κόβω να είναι και λίγο παραπάνω από 40.Στο ίντερνετ που έψαξα δεν γράφει πουθενά πόσο είναι.
Ωραίος εγώ δεν βρήκα πουθενά την χρονολογία γέννησης της στο νετ.Απο τις λίγες γυναίκες που σε φτιάχνει μόνο και μόνο με το πρόσωπο της.Εχει γεννηθεί μέσα 1980.Αρα 40 ή 39 είναι.
Εχει ωραίο πρόσωπο.Ωραίος εγώ δεν βρήκα πουθενά την χρονολογία γέννησης της στο νετ.Απο τις λίγες γυναίκες που σε φτιάχνει μόνο και μόνο με το πρόσωπο της.
T α μάτια της όταν πέσει φως πάνω τους γίνονται μαγικά...Εχει ωραίο πρόσωπο.
Θα μπορούσα να κλάψω για τον κωλο της.Ωραίος εγώ δεν βρήκα πουθενά την χρονολογία γέννησης της στο νετ.Απο τις λίγες γυναίκες που σε φτιάχνει μόνο και μόνο με το πρόσωπο της.