Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χομπιτ εισαι τυπε....? :S :S :S
1,87 ειμαι αλλά δεν μου αρεσουν οι ψηλεςχομπιτ εισαι τυπε....? :S :S :S
το μακεδονιας θρακης δεν ειχε καταργηθει;
1,87 ειμαι
κοντες, χοντρες , με ισια μυτη θες αλεξ...? :S :S :S1,87 ειμαι αλλά δεν μου αρεσουν οι ψηλες
Και πώς θα βολευαμε το κοριτσι? Να μην του διναμε κατι να παιζει?το μακεδονιας θρακης δεν ειχε καταργηθει;
Εσυ εισαι και ασχημη, οποτε αστα να πανε.. :SΨυχολογία στο Αριστοτέλειο και ένα μεταπτυχιακό στη συμβουλευτική και στην ανάλυση πολιτικού λόγου.
Αμόρφωτη δεν είναι, όπως ούτε εγώ,ούτε κανείς τη σήμερον ήμερα. Απλά έχει γερό δόντι μάλλον και την προώθησαν, αλίμονο σε μας που δεν είμαστε κομματόσκυλα
γερο δοντι η ανοιχτα μπουτια;Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο και ένα μεταπτυχιακό στη συμβουλευτική και στην ανάλυση πολιτικού λόγου.
Αμόρφωτη δεν είναι, όπως ούτε εγώ,ούτε κανείς τη σήμερον ήμερα. Απλά έχει γερό δόντι μάλλον και την προώθησαν, αλίμονο σε μας που δεν είμαστε κομματόσκυλα
Εσυ εισαι και ασχημη, οποτε αστα να πανε.. :S
Oλο λαθος ανθρωπους πηδας, τι να λεμε τωραγαμησετα, επρεπε να πηδηξω καναν μπαφιαρη απο τη νεολαια του συριζα στο μεταπτυχιακο
η αυτο η πρεπει να τους αφηνει να πηδανε κι αυτοιOλο λαθος ανθρωπους πηδας, τι να λεμε τωρα
Εσυ εισαι και ασχημη, οποτε αστα να πανε.. :S
γαμησετα, επρεπε να πηδηξω καναν μπαφιαρη απο τη νεολαια του συριζα στο μεταπτυχιακο
γαμησετα, επρεπε να πηδηξω καναν μπαφιαρη απο τη νεολαια του συριζα στο μεταπτυχιακο
Νταξει δεν ειναι και σαν την πενταγιωτισσα που εχει το βαλκανικο ρεκορ στο επολε ζετε..Τυπε εχει δηλωσει οτι ειναι και χοντρη. :S :S :S
Μην ακουω μαλακιες, ούτε ασχημη ειναι ούτε χοντρηΤυπε εχει δηλωσει οτι ειναι και χοντρη. :S :S :S
Eίσαι όντως άσχημη ??