Λοιπόν μάγκες η συγκεκριμένη αποδείχθηκε μεγάλη φόλα δυστυχώς την είχα κλείσει για μια ώρα στο Πρίαμος 11 ώρα το βράδυ 490€ απτό call girls που βιζιταρει σαν Μπάρμπι και 20 λεπτά πρίν το προγραμματισμένο ραντεβού με παίρνει το γραφείο και μου λέει ψέματα ότι έχει περίοδο και δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί παρόλο εγώ που είχα κλείσει δωμάτιο σαν μαλακας και ήμουν διατεθειμένος να σκάσω 500€ για πάρτη της,αυτό που συνέβη ουσιαστικά δηλαδή είναι ότι με απέρριψε εμένα προσωπικά σάν πελάτη προφανώς το Πρίαμος και φαντάζομαι πολλά άλλα απτά σεξοξενοδοχεια της Αθήνας συνεργάζονται με πολλά απτά γνωστά γράφεια και όποιος υποψήφιος πελάτης μπαίνει γίνεται κατευθείαν face control από τις κάμερες στην είσοδο και στέλνουν την φωτογραφία σου στο γραφείο με την οποιαδήποτε πουτανα που επέλεξες, οπότε αυτό έγινε δηλαδή με αυτή πρως έμενα και απορρίφτηκα απτό μπάζο,αν είναι να πρέπει να σκαμε έξω με αμάξι πόρσε και να πηγαίνουμε μέσα με χρυσά ρολόγια και κοστούμι για να γαμησουμε μια πουτανα δεν αξίζει και είναι προσβολή και προς εμάς τους πελάτες, αυτά παίδες από μένα προς αυτή αν την πάρετε να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε τα λεφτά σάς για το δωμάτιο ξενοδοχείου και φυσικά τον χρόνο σας όποτε προσοχή με δική σας απόφαση εγώ προειδοποίησα.