Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
yourlust.grΣε ποιο γραφειο ειναι;
yourlust.grΣε ποιο γραφειο ειναι;
ποια ειναι απ ολεςyourlust.gr
ε θα καταλάβεις δεν είναι δύσκολο... μία είναι η εστεμμένηποια ειναι απ ολες
δεν ειναι αυτη..σιγουρα!!ε θα καταλάβεις δεν είναι δύσκολο... μία είναι η εστεμμένη
Δεν είναι αυτή. Πήρα τηλ και ρώτησα και μου είπαν άλλο όνομαδεν ειναι αυτη..σιγουρα!!
Όσο για την πρώτη της τσόντα που είδα, μάπα το καρπούζι ! Ο άμπαλος ο Σιρηνάκης είχε ένα τοπ μουνί από τα καλλιστεία και την έβαλε να το κάνει με την πρώτη τσόντα με δύο άντρες και να χτυπήσει και κώλο ! Το αποτέλεσμα η τύπισσα να είναι άκρως τρακαρισμένη,να μην ξέρει που πάν τα τέσσερα και να μην το ευχαριστιέται, οπότε δεν ευχαριστιέται και ο τηλεθεατής. Με κάτι τέτοιες μαλακίες ο Σειρηνάκης είχε κάψει και τη Τζούλια και άλλες γκόμενες. Πότε θα καταλάβει ο τύπος ότι δεν κάνει πλέον και θα αφήσει τα κλειδιά της εταιρείας σε κανέναν καλύτερο ??
Kendra LustΓια πες μου μια πορνοσταρ που κατεληξε επιτυχημενη και πλουσια ? Στην Αμερική οσες δεν αυτοκτόνησαν το γυρισαν στη θρησκεια
και οχι μονο, ειναι αρκετεςKendra Lust
H Jenna jameson η ποιο επιτυχημενη απο ολες χρεωκοπησε την εταιρια της και εγινε σαν μουμια , αλλα τωρα συγκρινετε την αμερικανικη αγορα με τεραστια αγορα , με την δευτερατζα που επαιξε για να προμοταρει τις βιζιτες της ....Kendra Lust
Για Αμερική μίλησες για αυτό έγραψα την KendraH Jenna jameson η ποιο επιτυχημενη απο ολες χρεωκοπησε την εταιρια της και εγινε σαν μουμια , αλλα τωρα συγκρινετε την αμερικανικη αγορα με τεραστια αγορα , με την δευτερατζα που επαιξε για να προμοταρει τις βιζιτες της ....
Οι πιο πολλές κάνουν τσόντες για να ανεβάζουν την τιμή στην βίζιτα ή να πληρώνει ο κόσμος στο only fans και να τα κονομάνεΤσόντες στην Ελλάδα δεν κάνει καμία για να πλουτίσει και αυτό δε γίνεται με τίποτα. Το πολύ να έχουν καμία ψευτουθεσουλα στη show biz η σε κάνα μικρό κωλοκαναλι βλέπε Μαρία Αλεξάνδρου και Σαατσακη.Και στην Αμερική βέβαια δε νομίζω να πλουτίζουν αλλά εκεί η show biz τους ανοίγει πιο εύκολα την πόρτα να κάνουν κάτι μετά το πορνό.
Οι πιο πολλές κάνουν τσόντες για να ανεβάζουν την τιμή στην βίζιτα ή να πληρώνει ο κόσμος στο only fans και να τα κονομάνε
ε θα καταλάβεις δεν είναι δύσκολο... μία είναι η εστεμμένη
δεν ειναι αυτη..σιγουρα!!
Ποια σου είπε ότι δεν κάνει βίζιτα;Εγω δεν μπορω να καταλάβω πως ενα τέτοιο μουνι γύρισε τσοντα; Δεν μπορούσε να βρει εναν χορηγο και να περναει καλα χωρίς να ξεφτιλιστεί στο πανελλήνιο; Η στην χειρότερη ας εκανε βίζιτες.
Της στέλνεις μνμ κ απαντάειΠου την βρίσκουμε μάγκες ;