Νέα

Καταθεση εντος στοματικης κοιλοτητος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeman_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freeman_

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2: :pipa2: :pipa2:

αγαπητοι συναγωνιστες ηθελα να ρωτησω ποιες κοπελες σε στουντιο δεχονται να ολοκληρωσεις στο στομα τους οταν γινεται ελευθερο στοματικο

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Αυτο εξαρταται και απο σενα πως θα το χειριστεις, δηλαδη τι θελω να πω, πρωτον πρεπει να βρεις τις κοπελες που κανουν ελευθερο στοματικο γιατι απο οτι ξερω δε κανουν ολες, το στανταρ σε στουντιο ειναι η πιπα με καποτα, πες τωρα οτι τις εχεις βρει, κανε τη κινηση σου εκεινη την ωρα .."μωρο μου θελω να σε χυσω στο στοματακι σου" . Δεν υπαρχει στανταρ τετοια υπηρεσια οποτε αυτες που κανουν ξεσκουφωτη θα διαλεγουν και ποιους θα αφηνουν να τις χυνουν στο στομα τους. Ενας εμπειρος στουντιακιας εδω θα σε βοηθησει περαιτερω αν και νομιζω οτι πανω κατω ετσι εχουν τα πραγματα. Τελος μη περιμενεις να πας πρωτη φορα σε στουντιο και με ενα απλο προγραμμα των 50 ευρω να σου παρει η αλλη ακαποτη και να τη χυσεις και στο στομα, λιγο δυσκολο το βλεπω..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

αγαπητοι συναγωνιστες ηθελα να ρωτησω ποιες κοπελες σε στουντιο δεχονται να ολοκληρωσεις στο στομα τους οταν γινεται ελευθερο στοματικο

:jerking: :jerking: :jerking:

Οταν παθεις κανενα αφροδισιο μην μπεις μετα εδω μεσα και ζητας συμβουλες

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
γιατι παθενεις αφροδισιο ετσι????????????????????????????????

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Υποθετω οτι εχεις καταλαβει οτι εφοσον η κοπελα αφησε εσενα να τελειωσεις στο στομα της προηγουμενως
αφησε και καποιες δεκαδες αλλους να κανουν το ιδιο. Οποτε ο κινδυνος μολυνσεων ειναι πολυ αυξημενος.
προσωπικα εγω δεν θα πηγαινα με κοπελα που αφηνει να χυνουν στο στομα της. Αλλο πραγμα ειναι να σε γλυψει
λιγο ακαποτα (αν και αυτο εμπεριεχει κυνδυνους) και αλλο να σε γλειψει μια που χυνουν ολοι στο στομα της.
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια. Υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να χυνεις μεσα σε ενα καυτο μουνακι;
(εστω και με προφυλακτικο η μαλλον παντα με προφυλακτικο).

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Υποθετω οτι εχεις καταλαβει οτι εφοσον η κοπελα αφησε εσενα να τελειωσεις στο στομα της προηγουμενως
αφησε και καποιες δεκαδες αλλους να κανουν το ιδιο. Οποτε ο κινδυνος μολυνσεων ειναι πολυ αυξημενος.
προσωπικα εγω δεν θα πηγαινα με κοπελα που αφηνει να χυνουν στο στομα της. Αλλο πραγμα ειναι να σε γλυψει
λιγο ακαποτα (αν και αυτο εμπεριεχει κυνδυνους) και αλλο να σε γλειψει μια που χυνουν ολοι στο στομα της.
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια. Υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να χυνεις μεσα σε ενα καυτο μουνακι;

τουλαχιστον υπαρχουν μερικοι που σκεφτονται ακομα..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δηλαδή με τις γκόμενες που πάτε λέτε περίμενε να βάλω προφυλακτικό πριν μου τον πάρεις στο στόμα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια. [size=20pt]Υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να χυνεις μεσα σε ενα καυτο μουνακι;[/size]

αμε υπαρχει..να τη χυνεις στη μαπα κ μετα να απολαμβανεις το εργο τεχνης που εσυ ο ιδιος δημιουργησες :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αν η ετερα κατέχει το άθλημα (επαγκελmατιας η μη) το καλύτερο είναι στο στόμα με 69 αλλα χωρίς χερια!!!!
χωρίς χερια λέμε!!!!!! :2funny: :2funny:
και μετά φυσικά κώλος αλλα να είναι αυτή από πάνω ανάποδα!!!! ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Κι εγώ, χίλιες φορές καλύτερα στη μάπα  :2on1:
Ειδικά όσοι χύνουν κανάτες δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από τη ξεφτιλισμένη μάπα της γκόμενας μετά. :rockon: Καφρίλα αλλά αφού μας φτιάχνει δικαιολογείται :grin:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6

φιλαρακι το να αρπαξεις κανενα παρασημο απο το ακαποτο τσιμπουκι ειναι πολυ πιθανο με τοσα που γινονται και ποσο μαλιστα με καποια που την εχουν χισει στο στομα χιλιαδες,τωρα αν ρισκαρεις αυτο ειναι δικο σου θεμα.οσο αφορα στα στουντιο αν κανουν ακαποτο τσιμπουκι κανουν και ειναι πολλες αυτες.για τελειωτικο στο στομα δεν ξερω υπηρχαν καποιες που εκαναν αλλα σταματησαν να δουλευουν.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Διαφωνώ με τις ακάποτες πίπες και το χύσιμο στο στόμα πουτάνας καθώς, όπως είναι προφανές, υπάρχει κίνδυνος ΣΜΝ.
Υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να χύνεις μέσα σε ένα μουνάκι και είναι να χύνεις στα μούτρα την γκόμενα σου κι ύστερα αυτη να τα μαζεύει με την γλώσσα της και να τα καταπίνει!
Όλα όμως!

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
τσιμπουκαδικα διδυμου και αλκιβιαδου με 20 ευρω εισαι κομπλε :grin: :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μια που πιάσατε αυτή την κουβέντα να σας πω τι μου είπε φίλη μου που δουλεύει σε μπουρδέλο:
Μπήκε πακιστανός που δεν ήξερε καλά ελληνικά, και ήθελε να γλύψει.

Δεν ήξερε τη λέξη όμως.

Οπότε ρώτησε:

"Πίπα στο μουνί?"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom