You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταθεση εντος στοματικης κοιλοτητος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeman_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αυτο εξαρταται και απο σενα πως θα το χειριστεις, δηλαδη τι θελω να πω, πρωτον πρεπει να βρεις τις κοπελες που κανουν ελευθερο στοματικο γιατι απο οτι ξερω δε κανουν ολες, το στανταρ σε στουντιο ειναι η πιπα με καποτα, πες τωρα οτι τις εχεις βρει, κανε τη κινηση σου εκεινη την ωρα .."μωρο μου θελω να σε χυσω στο στοματακι σου" . Δεν υπαρχει στανταρ τετοια υπηρεσια οποτε αυτες που κανουν ξεσκουφωτη θα διαλεγουν και ποιους θα αφηνουν να τις χυνουν στο στομα τους. Ενας εμπειρος στουντιακιας εδω θα σε βοηθησει περαιτερω αν και νομιζω οτι πανω κατω ετσι εχουν τα πραγματα. Τελος μη περιμενεις να πας πρωτη φορα σε στουντιο και με ενα απλο προγραμμα των 50 ευρω να σου παρει η αλλη ακαποτη και να τη χυσεις και στο στομα, λιγο δυσκολο το βλεπω..
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
αγαπητοι συναγωνιστες ηθελα να ρωτησω ποιες κοπελες σε στουντιο δεχονται να ολοκληρωσεις στο στομα τους οταν γινεται ελευθερο στοματικο
Οταν παθεις κανενα αφροδισιο μην μπεις μετα εδω μεσα και ζητας συμβουλες
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
γιατι παθενεις αφροδισιο ετσι????????????????????????????????
aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
γιατι παθενεις αφροδισιο ετσι????????????????????????????????
Ναι φιλε, με ακαποτη πιπα υπαρχουν πιθανοτητες, δε το ξερες?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Υποθετω οτι εχεις καταλαβει οτι εφοσον η κοπελα αφησε εσενα να τελειωσεις στο στομα της προηγουμενως
αφησε και καποιες δεκαδες αλλους να κανουν το ιδιο. Οποτε ο κινδυνος μολυνσεων ειναι πολυ αυξημενος.
προσωπικα εγω δεν θα πηγαινα με κοπελα που αφηνει να χυνουν στο στομα της. Αλλο πραγμα ειναι να σε γλυψει
λιγο ακαποτα (αν και αυτο εμπεριεχει κυνδυνους) και αλλο να σε γλειψει μια που χυνουν ολοι στο στομα της.
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια. Υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να χυνεις μεσα σε ενα καυτο μουνακι;
(εστω και με προφυλακτικο η μαλλον παντα με προφυλακτικο).
αφησε και καποιες δεκαδες αλλους να κανουν το ιδιο. Οποτε ο κινδυνος μολυνσεων ειναι πολυ αυξημενος.
προσωπικα εγω δεν θα πηγαινα με κοπελα που αφηνει να χυνουν στο στομα της. Αλλο πραγμα ειναι να σε γλυψει
λιγο ακαποτα (αν και αυτο εμπεριεχει κυνδυνους) και αλλο να σε γλειψει μια που χυνουν ολοι στο στομα της.
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια. Υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να χυνεις μεσα σε ενα καυτο μουνακι;
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Υποθετω οτι εχεις καταλαβει οτι εφοσον η κοπελα αφησε εσενα να τελειωσεις στο στομα της προηγουμενως
τουλαχιστον υπαρχουν μερικοι που σκεφτονται ακομα..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα μπει παντως καλυτερα να ειναι Κυριακη......
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια. [size=20pt]Υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να χυνεις μεσα σε ενα καυτο μουνακι;[/size]
αμε υπαρχει..να τη χυνεις στη μαπα κ μετα να απολαμβανεις το εργο τεχνης που εσυ ο ιδιος δημιουργησες
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εγω αυτο το CIM το βρισκω πολυ μαλακια.
Κι εγώ, χίλιες φορές καλύτερα στη μάπα
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Ειδικά όσοι χύνουν κανάτες δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από τη ξεφτιλισμένη μάπα της γκόμενας μετά. Καφρίλα αλλά αφού μας φτιάχνει δικαιολογείταιΚι εγώ, χίλιες φορές καλύτερα στη μάπα
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
φιλαρακι το να αρπαξεις κανενα παρασημο απο το ακαποτο τσιμπουκι ειναι πολυ πιθανο με τοσα που γινονται και ποσο μαλιστα με καποια που την εχουν χισει στο στομα χιλιαδες,τωρα αν ρισκαρεις αυτο ειναι δικο σου θεμα.οσο αφορα στα στουντιο αν κανουν ακαποτο τσιμπουκι κανουν και ειναι πολλες αυτες.για τελειωτικο στο στομα δεν ξερω υπηρχαν καποιες που εκαναν αλλα σταματησαν να δουλευουν.
αγαπητοι συναγωνιστες ηθελα να ρωτησω ποιες κοπελες σε στουντιο δεχονται να ολοκληρωσεις στο στομα τους οταν γινεται ελευθερο στοματικο
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 6.955
Διαφωνώ με τις ακάποτες πίπες και το χύσιμο στο στόμα πουτάνας καθώς, όπως είναι προφανές, υπάρχει κίνδυνος ΣΜΝ.
Υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να χύνεις μέσα σε ένα μουνάκι και είναι να χύνεις στα μούτρα την γκόμενα σου κι ύστερα αυτη να τα μαζεύει με την γλώσσα της και να τα καταπίνει!
Όλα όμως!
Υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να χύνεις μέσα σε ένα μουνάκι και είναι να χύνεις στα μούτρα την γκόμενα σου κι ύστερα αυτη να τα μαζεύει με την γλώσσα της και να τα καταπίνει!
Όλα όμως!
kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τσιμπουκαδικα διδυμου και αλκιβιαδου με 20 ευρω εισαι κομπλε