GiorgosGreko
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 228
- Πόντοι
- 21
και εγω το θέλω!
και εγω το θέλω!
...ευχαριστώ πολυ που με ανέφερες baby,με τιμά,όπως όλα τ αγόρια που με προτείνουν εδω και χρόνια!Αν και δε χρειαζεται συστασεις, για το τυπικο, +1 για @Sexyjoanna για το all inclusive (και οι μπαλες μεσα ) στη τιμη και τη διαθεση στο σεξ
Καλημέρα σε όλους, δεν κάνουμε μια ανανέωση σε αυτό το θρεντ; Ποιες έχουν παραμείνει να δουλεύουν και με τέτοια ποσά;
Αφροδίτη 28 όντως 2 ώρες τουλάχιστον καλή φάση..Sexyjoθελω οπωσδήποτε να δοκιμάσω με τόσα καλά λόγια κάποια μέρα. Βέβαια σαν την Αφροδίτη 28 που καθόταν 2-3 ώρες καμία
πολλοι απο εμας,λογο δουλειας κ υποχρεωσεων εχουμε λιγο κ πολυ συγκεκριμενο ελευθερο χρονο,κ συνηθως δε το ξερουμε κ απο νωρις απλα συμβαινει τελευταια στιγμη..οι περισσοτεροι απο εμας ειμαι σιγουρος δεν εχουμε σταθερο ωραριο κ κλεινουμε χαλαρα 10-12 ωρες στη δουλεια,πολλοι δουλευουν κ τις κυριακες κ γιορτες κ αργιες...Ε ναι, είναι πάντα και το θέμα, ποιες είναι όντως διαθέσιμες. Π.χ. τη Μαρίνα60 για να την βρεις, καλή τύχη.
Και μετά, για κάποιους από μας μετράει και ποιες έρχονται στο χώρο της επιλογής σου.
Την οποία ούτε αυτήν βρίσκεις πλέον..Kαλα η ιωαννα34 ολες αυτες τις εχει για πρωινο...!!!!
Την βρισκεις αρκει να επεινεις λιγο και να συναντηθεις 2-3 φορες και να σ μαθει...μετα απανταει!!Την οποία ούτε αυτήν βρίσκεις πλέον..
Εχω βρεθεί με αυτήν πολλές φορές..Την βρισκεις αρκει να επεινεις λιγο και να συναντηθεις 2-3 φορες και να σ μαθει...μετα απανταει!!
Ε η καλύτερη από όλες είναι!Εχω βρεθεί με αυτήν πολλές φορές..
Πολυ καλή όντως οδοστρωτήρας..!!αλλά για τοπ δε νομίζω..ναταλυ 2 από Άθενς είναι η τοπ.. βέβαια γούστα είναι αυταΕ η καλύτερη από όλες είναι!
Μπορείς να στείλεις/παραθέσεις τηλέφωνο ή αγγελία της;Θεσσαλονικη εχουμε Αλεξια, την εχω παρει
Χρεωνει incall σε δωματιο χοτελ που νοικιαζει η ιδια 50 ευρω τα 30 και 90 την μια ωρα
Πιπινα ειναι, οντως φοιτητρια και καλη σε εμφανιση
μακραν το καλυτερο vfm στα cg
Εισαι πολυ κουραστικη πραγματικα οτι θελει θα κανει ο καθενας θα σου παρει την αδεια?...ευχαριστώ πολυ που με ανέφερες baby,με τιμά,όπως όλα τ αγόρια που με προτείνουν εδω και χρό
Δεν παίρνω όρκο ότι σας κατάλαβα..ποιος ζήτησε άδεια μου και τι κουραστικό είπα..;!Εισαι πολυ κουραστικη πραγματικα οτι θελει θα κανει ο καθενας θα σου παρει την αδεια?
Αυτό ρε φίλε, μια τέτοια ψάχνω. Να έχουμε την άνεση μας. Αλλά που. Ώρα όλες, και πιο ακριβές. Μια τέτοια να βρω και τι στον κόσμο.Αφροδίτη 28 όντως 2 ώρες τουλάχιστον καλή φάση..
Ένα θα σ πω... αποκλείεται να τα καταπίνει όλα να χύνει τόσο πολύ και να κάνει τέτοιο προκτικο όπως η Ιωάννα!!!Πολυ καλή όντως οδοστρωτήρας..!!αλλά για τοπ δε νομίζω..ναταλυ 2 από Άθενς είναι η τοπ.. βέβαια γούστα είναι αυτα
Εμφάνιση δε συγκρίνονται.. Νάταλι μακράν ανώτερη κ πιο φρέσκια κ βυζάρες..κ πίπα δίνει ρέστα κ στο σεξ παθιαρα κ σε ότι Ρυθμό θες.. οκ κ οι 2 δυνατές σίγουραΈνα θα σ πω... αποκλείεται να τα καταπίνει όλα να χύνει τόσο πολύ και να κάνει τέτοιο προκτικο όπως η Ιωάννα!!!