Νέα

Κατάσχεση των DVD πορνό που προσφέρονται με εφημερίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
www.bourdela.com/content/view/366/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο-Πως δεν στειλαν και τα ΕΚΑΜ να μαζεψουν τις τσοντες-Η Ελλαδα ειναι το Α και το Ω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΑΝΑΡΧΙΑΣ-Τα πορνο τους πειραξαν?

Έχεις αδικο. Αν θελουνε οι εφημεριδες να εχουν δωρο σκληρο πορνο, ας πωλουνται μονο σε ενηλικους. Οπως ολα τα πορνο. Αυτη η υποκρισια των εφημεριδων ειναι απαραδεκτη.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
δωστε Γκουζγκουνη στον λαο!!!!!!

:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/366/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο-Πως δεν στειλαν και τα ΕΚΑΜ να μαζεψουν τις τσοντες-Η Ελλαδα ειναι το Α και το Ω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΑΝΑΡΧΙΑΣ-Τα πορνο τους πειραξαν?

Επόμενη κίνηση θα πάνε με τα ΜΑΤ !!
Δεν έχουν με τι να ασχολειθούν μου φαίνεται.....

Το οτι είναι γεμάτο η ομόνοια με νταβάδες,αλλοδαπούς χωρίς άδειες, κλέφτες και πρεζάκια τους φαίνονται πλέον φυσιολογικά...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Έχεις αδικο. Αν θελουνε οι εφημεριδες να εχουν δωρο σκληρο πορνο, ας πωλουνται μονο σε ενηλικους. Οπως ολα τα πορνο. Αυτη η υποκρισια των εφημεριδων ειναι απαραδεκτη.
να πωλουνται με 2?.Προσωπικα στις αρχες πηρα 5 φορες και εκτοτε οχι,αλλα υπαρχει κοσμος που θελει μερα παρα μερα τσοντες-Ας μην τους το στερησουμε :rolleyes:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Επόμενη κίνηση θα πάνε με τα ΜΑΤ !!
Δεν έχουν με τι να ασχολειθούν μου φαίνεται.....

Το οτι είναι γεμάτο η ομόνοια με νταβάδες,αλλοδαπούς χωρίς άδειες, κλέφτες και πρεζάκια τους φαίνονται πλέον φυσιολογικά...

Τα πρεζακια που κανουν πιατσα ειναι επικινδυνα. Γενικα ολες που κανουν πιατσα στον δρομο. Πρεπει να τις μαζεψουν

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
δωστε Γκουζγκουνη στον λαο!!!!!!

:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Κατα τη γνωμη μου ενας που θελει να δει τσοντα δε θα παρει Γκουσγκουνη. Θα τον προτιμησει ενας που θελει να δει hardcore σεξοκωμωδια.

Αν καποιος γουσταρει τις ταινιες του ως πορνο και φτιαχνεται με αυτες, πρεπει να ειναι πολυ βιτσιοζος-ανωμαλιαρης.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κατα τη γνωμη μου ενας που θελει να δει τσοντα δε θα παρει Γκουσγκουνη. Θα τον προτιμησει ενας που θελει να δει hardcore σεξοκωμωδια.

Αν καποιος γουσταρει τις ταινιες του ως πορνο και φτιαχνεται με αυτες, πρεπει να ειναι πολυ βιτσιοζος-ανωμαλιαρης.

Γκουσγκούνη βλέπεις μόνο για το cult της υπόθεσης, και για το άπειρο γέλιο που έχουν οι ατάκες του...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Γκουσγκούνη βλέπεις μόνο για το cult της υπόθεσης, και για το άπειρο γέλιο που έχουν οι ατάκες του...

Αυτο ακριβως λεω και εγω. Αν τις θες για να φτιαχτεις κατι δε παει καλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom